Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Manga ..Multumesc ca nu le-ai spus cum nu te lasam så vorbesti si ma bagam så vorbesc io mai mult..si tu esti o draguta si o scumpå..o surpriza minunatå..pup Aidanul cel buzat

draga mea, imi fac mereu autocritica: vb prea mult, intrerup interlocutorul, etc. nu mi s-a parut ca te-ai bagat prea mult peste mine. esti o dragutza. pupam Bruce-ul cel frumos. petrecere frumoasa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

LA MULTI ANI!
Un an nou fericit, cu sanatate si dorinte implinite si cel putin la fel de bun ca asta care tocmai se incheie!Eu il consider cel mai bun dintre toti(26) atata timp cat puiul meu gangureste fericit la mine in brate chiar daca inca ma mai doare piciorul.Eu pentru anul care vine nu vreau decat sa nu mai aibe nimic la inimioara dragostea mea asta mica si sa fim sanatosi sa ne putem bucura de el.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

bilant 2009: am inceput anul frumos, dar cu ceva temeri si indoieli. apoi am aflat de Piski si ne-am cam speriat. iar dupa a fost frumos, calm si fericit. de la anul care vine imi doresc multa sanatate pt toti si mai ales pt piski. putere sa trecem peste hopuri, dragoste si intelegere.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Raluk, bravo mami ca nu are puiul nimic. Ce bine ca ne-ai zis de plansul in somn. Mama mereu imi zicea ca viseaza urat fata si incepeam sa ma simt vinovata ca nu-s o mama buna.

Trebuie sa ajung si eu la pediatru, e jale cu gingiutele ei..de 3 zile maraie intr-una, roade tot..Si vad ceva alb pe gingie, dar nu in varf ci in fatza..ma rog, nush daca ma fac inteleasa. Mi se pare ca-i iese dintisorul in al loc

Delia, cum matzele noastre seamana, cred ca-i poti lua o saltelutza. Natalia mai sta in ea, se uita in oglinda, mai trage de jucarii, mai roade un pic.
M-a impresionat povestea ta! Stiu asa bine cum e cu incercari esuate...

Madalina, ce gospodina esti! Recunosc ca m-a apucat o rusine cand am citit ce ai gatit si m-am dus la alimentara de-am luat ingrediente pt oua umplute. Si-am mai facut si-o salata de ciuperci si niste telina cu maioneza.

Mai vroiam sa zic ceva, dar nu-mi amintesc acum. Ma doare capul ingrozitor

Plange pisica, revin...

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

A supt nitel si s-a linistit.

Cu siguranta nu voi uita nicio zi din anul acesta! Atatea emotii am experimentat... fericirea fara margini cand am auzit inimioara batand ..disperarea care aproape ca m-a facut sa-mi pierd mintile cand au inceput hemoragiile...frica de a nu duce sarina la termen..usurarea fara margini cand am nascut-o si i-am auzit glasciorul.. A fost un an atat de plin!
Si stiu ca anul care vine va fi minunat!

La multi ani!

Va pupa fata cu mare drag!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Intru si eu sa va doresc Un An NOu super fericit alaturi de dovlecei si de familiile voastre, un an nou cu bucurii si sanatate!

Eu de-abia acum termin si eu ceva mancarica: salata boeuf, un drob, piure cu friptura pentru la noapte, prajitura cu nuca a Ellei si profiteroale.

Luto, ma intrebai de tempratura din camera..noi o tinem intre 19 si 21 C. Te vei mai intoarce vreodata sa fii blondina?

Manga haha...vreau si eu fondul ala de ten pe care-l folosesti sa arati asa senina! Sa-ti fie de bine tunsoarea si ce dragut a fost Aidan sa fie cumintel cu tati. Si Ruby e cam la fel in ulimul timp..vrea sa pape cam la fiecare ora si jumatate...inseamna ca au un puseu de crestere?

Nela, vreau si eu caldurica de la tine!

Raluk, ce bine ca puiul mic e bine!
Mai intru..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor noi ne pregatim de plecare..Am tot facut parada modei pe aici..Vå pup dulce!!

La Multi Ani!!!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

Sunt mult in urma cu cititul ca nu am reusit sa va recuperez fiind tot cu treaba, dar acum in prag de nou an am intrat sa va Urez tuturo un an mai bun, plin de bucurii si impliniri, sanatate si un calduros La multi Ani!

Distractie placuta celor care reusesc de bebei si pe toate impreuna cu bebeii vostri.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

Imi pare tare rau ca nu am mai intrat pe la voi. Sigur s-au dezbatut lucruri foarte interesante. Nu am mai apucat sa intru pt ca bebele meu a fost foarte plangacios in ultima vreme. Mai nou de la vaccin incoace plange si la baita. Offf. Asta e. Vor trece ele toate.

Imi cer scuze ca nu pot raspunde nici uneia dintre voi dar efectiv nu am avut cand sa citesc de doua trei capitole incoace. Promit insa ca voi recupera si voi trai ca si cum as fi fost alaturi de voi.

Acum nu pot decat sa va urez La Multi Ani !!!multa sanatate, fericire si multe impliniri. Nu stiu daca pt noi mamicile care au dat nastere pt prima data unui copil va exista un an mai bun da nu pot decat sa va doresc un an nou plin de lucruri bune, sentimente minunate si voie buna.

Va pup si ne auzim cu bine la anul.

Distractie placuta.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, am crezut ca voi avea timp sa stau la taclale, sa recuperez, sa fac si eu bilantul impreuna cu voi...

M-ati emotionat mult, mi-am amintit ca acu un an pe vremea asta eram dupa 11 luni de incercari nereusite, dupa diagnostice de infertilitate de la doctori, eram proaspat somera de la jobul meu iubit de cativa ani, locul unde aveam prietenii cei mai buni, si mai rau, eram proaspat despartita de Relu dupa o cearta de Craciun. Am stat separati vreo 2 saptamani hotarati sa ne despartim definitiv. Si acum... traiesc cea mai minunata poveste.... cea in care Alex e personajul principal...

Va doresc ca 2010 sa fie cel putin la fel de frumos si minunat ca 2009, sa aveti parte de noroc, sanatate, bucurii. Si sa fim si noi aici pe forum la fel de bune prietene.

La cumpana dintre ani stiu ca voi fi aproape de lesin de emotii gandindu-ma la fiecare luna din 2009, si imaginandu-mi cum va fi 2010. Si tocmai mi-am amintit ca mi-am dat cu rimel normal, nu water resistant , deci poze trebuie sa facem inainte de 12 noaptea .

La multi ani, fete dragi! Va iubesc!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput