Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

ralukule astea-s vesti f bune. Acum, ce sa spunem, trebuie sa le iasa si lor dintocii si trebuie sa suportam vociferarile lor. Stiu ca daca s-ar putea, am vrea sa le luam durerea dar..cum nu se poate chiar orice pe lumea asta, e bine ca macar putem sa le alinam durerile.
Pupam Alexutu si ne rugam sa treceti si peste acest hop.
Calgel-ul doar "aeriseste" un pic gingiuta. Poti incerca si cu jucarii de dentitie pe care le tii in frigider in prealabil.

madalina sper ca ti-au iesit niste oua umplute delicioase. Nici n-au cum sa fie altfel

mangulico baiatul tau e chiar de gashca daca te-a lasat sa te "elegantezi" un pic Stie el ca mama lui trebuie sa fie rachitoare

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragele mele,eu si Adimercedes mai avem putin si intampinam noul an.Eu aproape trei ore,Adi probabil doua.
Noi ne-am mancat sashimi-ul si soba,ne-am baut vinul.Am papat si praji prestata de mine pe ultima suta,am facut o super praji tort de banane cu ciocolata.

asadar,va doresc Un An Nou fericit,plin de impliniri si tot ce va doriti,fericire si sanatate,LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Mihaela am citit ce ne-ai povestit ce a patit saracutul Josh, totusi din ce zici pare sa isi revina. Nu cred ca e rotavirus pt ca daca era ati fi luat sigur si voi ca e foarte contagios.

Raluk bine ca nu are Alex nimic, pe bune unii medici sunt total iresponsabili.

Eu va urez de pe acum Un An Nou Fericit plin de bucurii si impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Madalina sa sti ca pe tine te admir cel mai mult pentru cate feluri de mancare ai facut, are Irinel o mama extraordinara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Am cam terminat cu treaba,ma bag la un dus si apoi la somn de voie
Baietii sunt pe afara,asa ca am si eu un moment de relax

Ralucule,ma bucur din suflet ca puiul e bine..eehh,acum mami,tre' sa iasa si dintisorii astia cumva,mai usor,mai greu,depinde.
Si la noi se baleste din greu si conform si simptomelor altor bebici,ne asezam si noi in randul celor ce-si asteapta zimtisorii
Uitasem sa va zic,n-am mai fost la vaccin ca m-a sunat dr. ca au plecat de la cabinet cu nush ce urgenta si s-a amanat pe saptamana viitoare

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anul care vine sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a va implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le ofera si multe multe clipe minunate alaturi de cei dragi

La Multi Ani 2010!!!

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

in primul rand sa ma grabesc sa urez LA MULTI ANI fetelor care sarbatoresc inaintea noastra apoi, sa va urez tuturor un an nou fericit, cu sanatate, plin de veselie, bucurii si dorinte implinite, si mai ales cu o multime de "premiere": primul dinte, primul pas, primul mama si multe altele care mai de care mai imbucuratoare! 2010 ici tuturor!

daca ar fi sa fac si eu un bilant, ar semana tare cu cel al Nelei: o sarcina usoara, o nastere la fel, o fetita frumoasa, sanatoasa si (relativ) cuminte, care a mai adaugat un nod la legatura dintre mine si tatal ei, facand-o astfel mai stransa [

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am facut si eu bagajul piciului,ca stam pana pe 2 seara acolo si sa nu am surprize ca raman fara pampersi sau haine
Fetelor multumesc de aprecieri,eu inainte gateam aproape zilnic si le dadeam la ai mei,dar de cand gravida si cu piciu nu prea mai imi arde,Astept vremea cand va manca el orice sa-i gatesc si sa spuna "bun mami bun"
Deci mai am salata de ornat si sa-mi fac baie asa ca nu stiu daca mai apuc sa intru,de aceea va urez:
UN INCEPUT DE AN PE ATAT DE FRUMOS CUM A FOST INCEPUTUL IN TREI SAU PATRU,SA AVETI PARTE NUMAI DE ZAMBETE,CHIOTE DIN PARTEA BEBICILOR,SANATATE PENTRU TOATA FAMILIA SI IMPLINIRE SUFLETEASCA.LA MULTI ANI DRAGELE MELE
PS"sper sa ramanem si la anul aceasi gasca unita,saritoare si frumoase cum suntem acum si cum am fost 9 luni

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mi-au placut tare toate mesajele voastre de sfarsit de an si
sunt sigura ca vor urma multe la fel de frmuoase!
am vazut poozici frumoase de mimikosi si Razvi&bro
apropos de ce zicea Vik ati vazut ce programe "minunate"avem la TV in noaptea astea??? numai si numai cu manele noroc ca noi ne mai uitam si la turci, acolo chiar au programe frumoase, cu muzica buna (ma rog, pt noi, carora ne place muzica turceasca ) si cantata live...altfel cred ca innebuneam toata noaptea butonand..

Raluk ma bucur ca te-ai linistit, ca sa vezi cata incredere ar tb sa avem in dr nostri si cati copii nu indoapa ei asa cu medicamente datorita ignorantei parintilor

Moni_Iulia ce copil cuminte descrii tu acolo, minunat

noi ne-am intors de la tulcea, am imbracat costumasul cu my first winter, am stat cu mami la bucatarie cat a mai facut cate ceva de=-ale gurii, am adormit SINGURICA pe paturica de joaca cat a mai facut mami putina curatenie si acum stam la gangurit, smotocit, pana vine tati sa poata si mami sa faca un dus si sa-si puna trelingu ala bun

si stiu ca mai aveam cate ceva de zis, dar pt ca m-a intrerupt gagalicea ca vroia somnic, am uitat

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

ANUL 2010 SA VA ADUCA NUMAI SANATATE FERICIRE SI DORINTE IMPLINITE!!
Multumim pentru aprecieri!
Raluk ma bucur ca te-ai mai linistit
Moni Iulia tare ma bucur ca am auzit vesti de la voi!
Va pupacesc pe toate!
Distractie placuta in noaptea asta si nu imbatati bebeii

RAISA MARIA

Mergi la inceput