Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Copilul meu este foarte inteligent dupa ce ca trebuia sa-i dau suzeta cand o scapa sau o arunca pe jos ....acum stie sa si-o scoata singur din gurita pentru a face loc celor doi pumnisori umezi, zdreliti, inrositi

Delia recunosc ca ar fi faina o experienta cu gemeni, ca sa vad care-mi sunt limitele
Biaz te imbratisez cu drag.
uite aici

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Wow! Tare frumoasa mireasa ai fost!

Uite de aia exista lanturile pentru suzeta. Ca si nazdravanul nostru si-o scoate si nu stiu cum nimereste exact printre zabrelele patutului direct pe covor. Sau atunci cand il luam in prate pooh! direct pe covor. Murphy sa traiasca cu legile lui cu tot!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Viky multam de explicatii, esti o draguta si o finuta dar asta stiam deja.....si daca vorbesti si franceza pentru mine e prea mult...
Nu sunt toti manelisti, cauta bine si adanc si vei gasi si oameni, stiu eu cativa

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Subscriu cu accent pe cativa!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!Wow!!Ultima zi a anului 2009..

Am vazut mesaje tare frumoase la sfarsit de an..

Nela så aveti o seara linistita..pup mårgelata frumoaså

Luto de cand pandeam si eu linkul cu pozele d el anuntå..esti o draguta si o scumpå cu o privire tare blandå

Biaz si sper ca Mosorelul så isi revina repede.

noi ne-am trezit la 9 , alintat, schimbat, papat si acum somnu de frumusete de 30 de minute..nici al meu nu a mai dormit macar o ora legat de demult.. numai cate 20-30 min dupå maså, cu putin noroc trage poate 2 reprize de somn intre mese si in continuare papa la 3-4 ore ziua..

Mådålina mami dar ai fost tare harnicuta la miez de noapte..eu sunt ca o leguma la ora aceea.

Delia

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Luto, Biaz...nu sunt toti maneslisti ...adevarat. dar sunt asa de putini cei de calitate...si cred ca 80% din ei sunt pe forumul asta.

Glumesc si exagerez, fac haz de necaz, dar nu e zi in care sa nu ma gandesc ce ii voi oferi copilului meu aici si ce ar putea avea "dincolo"...ma refer la normalitate, sistem sanitar si sistem de invatamant performante. Chestiile materiale daca tragi tare le poti avea oriunde...dar nu alea sunt importante, parerea mea!

Hai sa nu inchei in ton pesimist..sa va spun ce haioasa e mamarutza mea: s-a trezit azi la 9.30 si pina la 10 a stat si a "povestit' cu prietenii ei din patut: gasculitele, Grohi si leutii pe care ii are pe aparatorile de la pat. A fost totala...

de printesa mica Isabela Maria
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat rapid si desi abia astept sa citesc ce mi-ati raspuns de aseara (ca sunt sigura ca v-ati gandit la mine ), va spun intai ca a venit la noi doctorita. Bebe are putin umflata gingia de jos... Gatul e perfect, nu are nimic. Pai asa banuiam si eu, ca doar nu are nici febra, si v-am spus, tuseste numai dupa ce vomita, deci poate ii ramane putina branza in gat. Definitoriu pentru ea ca sa dea diagnosticul asta a fost urmatoarea intrebare: "nu se trezeste plangand?". Eu am ramas masca, pentru ca exact de 3 zile de cand e mai bizar se trezeste brusc din somnul cel mai adanc in hohote de plans. Ea zice ca atunci musca cumva in gura si isi atinge gingia care il doare. M-am gandit sa va spun ca poate mai sunt intre voi care credeau (ca si mine ) ca bebe are cosmaruri sau ca e nefericit in ce familie a nimerit .

Ne-a zis sa luam solutie cu anestezina sau calgel (pe care am vazut ca scrie ca se da numai dupa 3 luni). Nu stiti aia cu anestezina ce e? Cat de de nociva pentru bebe? Ca stiti ca eu am un fix cu atatea chimicale.

Vaaaiiii dar nu stiti ce ma bucur ca nu ii dau antibiotic. Era bizar oricum fara nici un simptom de rosu in gat sa-i dau antibiotic. Cred ca daca nu i-a gasit nimic, aialalta se gandise sa nu ne lase asa sa plecam fara un tratament... de aia poate ca ne-a si chemat luni, sa vada cum e... Ma bate un gand sa merg luni si ea sa se mire ca i-a trecut gatul dupa tratamentul bun pe care ni l-a dat...

Deocamdata vreau sa spun an nou fericit fetelor unde vine mai repede noul an cu bucurii!!! (Doamne, ca mi se ridica parul pe mine de emotii ca se termina cel mai minunat an de pana acum...) Deci fetelor de la Rasarit (Japonia, Hong Kong, Australia) LA MULTI ANI!!!

Pentru restul sper din toata inima sa mai intru dupa-masa.

Va pup si va imbratisez cu mare drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

nela oarte frumos bilantul. mi-a placut si melodia, care a cantat cam schiop, ca se incarca greu youtube-ul.

delia ce emotionant. uite cum ti s-a implinit dorinta in times sq. pentru urmatoarele ma duc si io acolo.

ralukma bucur ca te-a linistit. si mi-ai dat de gandit cu gingiutele. am observat ca baloseste excesiv in ultima vreme si tot roade jucariile, dar ma gandesc ca e prea devreme pentru dinti. (sper sa mai dureze un pik). dar explicatia cu trezitul in hohote de plans este de bun simt. am sa ma duc sa-mi var si eu degetele pe la el prin gurita. sa vad ce gasesc.

aseara a fost un dragut. m-a lasat sa ma tund. s-a mai trezit o data, dar a adormit cu ta-su. asa ca acum nu-mi mai ramane decat sa-mi pensez sprancenele, manihiura, prajitura ellenutei si sa hranesc copchilu' de vreo n-spe mii de ori. cred ca iar creste. mi-a mancat ieri din ora in ora.

mihaela, ma bucur mult ca Josh e mai bine si sper sa nu aiba rotairus.

biaz, multumim de poezie. si ma bucur totusi ca prichindelul adoarme singur. o sa treaca si astea, nu?

luci, vik, mada
iuliko, imi pare bine ca te-am auzit. fetelor, vreau sa va spun ca asa de frumos vorbeste iulika, are un accent asa dragut, un pik moldovenesc, un pik suedez. glmesc, dar intr-adevar are o intonatie super simpatica.

eu cred ca mai intru, dar daca nu:

dragele mele, va doresc un An Nou plin de bucurii, liniste, intelegere. Sa aveti copii sanatosi, familii iubitoare, satisfactii nemaipomenite pe toate planurile. Sunteti toate extraordinare, aveti copii superbi si meritati tot ce e mai bun pe pamantul asta! va pup cu mult drag. LA MULTI ANI!

ma duc sa-mi bag copilul in seama, ca ma simt o magarita. imi beau cafeaua de o ora si ii cant de la departare ca sa ma auda.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

sa stiti ca nu v-am uitat chiar daca nu mai am timp sa intru pe forum..va pupacesc dulce sper ca v-a adus mosul ce v-ati dorit..un an nou fericit va doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Salut!
Am intrat repede, dar special ca sa salut doua fete dragi.
Moni_Iulia, ma bucur ca ne mai povestesti despre voi. Mie îmi e dor de tine si de raspunsurile tale laconice (ca celebrul "Nu"). M-am uitat zilele trecute pe fotografiile tale, cu familia si Lily. Vino mai des pe la noi!
Pazza, nu te-am uitat, cum sa te uitam??... Mai joaca ai tai în retea fara tine? Te pup si asteptam la anul mai multe vesti despre puiutul tau.

Mai intru mai pe seara, sa vad cine va mai fi cu uratul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk ce ma bucur ca nu e nevoie de antibiotic si ca te-ai mai linistit putin..Un an nou frumos!!

Manga ..Multumesc ca nu le-ai spus cum nu te lasam så vorbesti si ma bagam så vorbesc io mai mult..si tu esti o draguta si o scumpå..o surpriza minunatå..pup Aidanul cel buzat

Pazza

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna dimineata si de la mine

In primul rand n-as vrea sa ratez sa urez un La Multi Ani, 2010!!! tuturor fetelor in aceasta ultima zi din 2009, an care ne-a adus cea mai grozava bucurie din casele noastre.

Eu daca ar fi sa fac bilant, as spune ca anul a inceput prost, chiar fff prost iar in februarie am gasit motivatia de a darama muntii. Aveam un samburel in burtica. S-a transformat totul in planuri, dorinte, mobilizari si satisfactii. Ma bucur ca am trait clipe minunate alaturi de voi, ma bucur ca v-am cunoscut si ca suntem aici, impreuna!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput