Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata pentru ultima data in acest an frumos, in care am fost binecuvantate cu cel mai minunat dar pe care il poate primi o femeie. Sa va fie anul viitor cel putin la fel de frumos daca nu mai mult, asa cum meritati pe deplin.
Si ca sa fie rotunda urarea, va trimit si o poezie.

Nebanuit prin gandurile multe,
Cu pasi marunti, nerabdatori si grei,
Īnca mai trece timpul fara sa asculte
Pe Faust sau poetul adormit sub tei,

Dinspre tot ce a fost spre ce va fi
La fel cum a mai fost odata,
Cānd grijile v-or ocoli
Si bucuria va va fi bogata.

Trecuta cu alai de sarbatoare
Peste al noului an prag
E simpla, alba si senina - o urare
Semnata cu un zāmbet si cu drag:
La multi ani!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Moni_iulia nu te-am vazut demult. Multumesc mult de sfat

De obicei stau pitita.Acum nu m-am putut abtine. Intru rarut si prefer doar sa va citesc.
Tudorita e bine.Se joaca,rade e super entuziasmat de caruselul adus de Mosu'(seara trebuie sa-l iau de pe patut ca daca deschide ochii si da de el nu mai doarme de dragul lui) si se cearta cu toate jucarelele.Imi ocupa tot timpul ca adoarme pe la 23(asta de cand i-am facut vaccinul ca inainte imi adormea pana in 22), se trezeste la 7 manaca,gangureste putin si doarme iar pana pe la 10 apoi iar mananca si doarme pana la 12 cand, dupa ce mananca, iesim afara. Venim rupti de foame,dormim 15 minute si pe urma facem kk(un intreg ritual:asezati in scoica si doar la noi acasa.De fiecare data cand am plecat cu el(la tara doar pt un gratar),de Mos Nicolae si de Craciun, a trebuit sa-i bag supozitor asa ca m-am hotarat sa nu mai plecam nicaieri.apoi ne jucam,ascultam muzica pana la 20.30 cand facem baita,papam si ne chinuim sa adormim pana la 23.
Sunt un pic stresata ca nu e grasut(s-a nascut cu 3.8kg si la 2 luni avea 5.1kg)in schimb, are 62 cm(in conditiile in care eu am 146 si nici tati nu e prea inalt).
Vorbesc non-stop cu el si seara cad lata.Cat doarme el dimineata abia apuc sa fac patul,un dus si sa mananac(acum scriu asta si patul nu l-am facut).Nu stiu cum aveti timp si de prajituri. Nu stiu ce m-as face fara mama.Acum ma mai scot cu caruselul(investitie buna)de mai fac si eu cate ceva.Nu-i copil rau, e foarte cuminte dar, vrea sa ma stie aproape sa vorbim sa ne giugiulim... Nu-l legan ,nu-l tin in brate, doar stau culcata langa el si ne jucam.
Multa sanatate!

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fete dragi am intrat sa va doresc un An nou 2010 asa cum mi-l doresc si eu: cu sanatate, realizari si impliniri pe toate planurile! Si sa va multumesc ca existati, ca sunteti asa calde si comunicative!

Si la mine e zi de bilant si sunt un pic blue: mi se pare ca a trecut asa repede anul asta minune, anul in care am ramas insarcinata si am devenit MAMA! Ma uit la mamarutza mea si ma topesc toata si multumesc celui de Sus ca m-a binecuvantat cu asa o minune!

Va doresc sa va bucurati de puii vostri in fiecare minut si la anul ce sta sa vina sa fiti la fel de vesele, calde si haioase!

La Multi Ani!

de printesa mica Isabela Maria
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Raluk...si mamarutza mea e anemica, cu sideremie in jur de 10 si mie mi s-au recomandat picaturi cu Fe dar am preferat sa nu i le dau inca. Calmeaza-te, sunt multi dr care dau rateuri...citeste si informeaza-te si decide tu ce e mai bine ptr puiul tau! Sunt inca prea mici pentru a pune asa un diagnostic, el se pune de obicei dupa 6 luni....

Sanatate multa!

de printesa mica Isabela Maria
Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Dragele mele, intru si eu scurt sa ma plang. Suportati-ma, va rog. Nu stiu ce s-a intamplat cu puiutul meu cel mic dar are vreo trei zile de cand urla cu gramada. Ma gandesc ca ar putea fi durere de gingiute ca isi roade nervos ambii pumni, saliveaza tare mult si face balonase la gurita. Dar plansul lui e teribil. Se ineaca de atata plans si asta purtat in brate alternativ si de mine si de tati. (La mine parca e un pic mai linistit ) Daca o sa mai dureze vreo 1-2 luni pana ii iese primul dinte (asa a fost la fratele sau) o sa ma urc pe pereti. Imi vreau inapoi copilul cel linistit, vorbaret si vesel. Cine l-a gasit va rog sa mi-l returneze.

_

iti dau eu la schimb unul care vomita pe fiecare bluzita nou schimbata, care-si scoate din gura pe manecute tone de balute, care pus in leganus se imburica si se zbate sa sara afara si mai multe nu, care daca nu-l tii in fundulet sau nu te joci cu el plange sa-l bagi in seama etc....dar adorabil pe de alta parte. VREI ?

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Multumesc mult de oferta, Luto! Numai ca asemenea caracteristici tehnice are si jucaria mea.
-balosit mainile si gulerasele ca un caine cu botul mare - check
-regurgitat si vomat pe toate hainitele - check
-plans in scaunel/leganus - check
Ba mai mult, vrea sa mearga! E fericit numai daca e tinut de sub brate ca sa faca pasi. Si e prea mic pentru asta. Imediat ce il asez undeva, se apleaca in fata si se arunca sa-l ridic in picioare. Si dupa ce l-am ridicat, da din copitute ca un manz naravas ca sa-l ajut sa mearga. Asa ca deja m-am spetit.
Dar toate astea n-ar fi nimic daca n-ar fi plansul disperat mai ales spre seara. Aseara, cel putin, cand l-am pus la san, plangea asa sfasietor. Plangea si gangurea in acelasi timp, de parca ar fi vrut sa-mi spuna ca-l doare. Mi-era tare mila de el.
In rest, hai sa-l si laud, ca sa fie imaginea completa. Se culca in patut foarte linistit seara. Cu o seara inainte l-am alaptat si a adormit. L-am lasat in patut si s-a trezit sa vomite . Am crezut ca iar incepe cu urlatul. Dar el s-a uitat la mine linistit o bucata de vreme si apoi a adormit. Si cand are chef gangureste asa de frumos si cate o ora intreaga. Are in dotare gu, agu, igi, u, au si tot felul de chiote. Tare mi-e drag puiutul meu de cioara!

Daca tot ziceau fetele de comparatii, fratele sau a facut mai tarziu toate astea si la dintisori a balosit din greu si a fost nervos dar nu a plans asa rau. Am restante inca la cursul intitulat "Nu compara intre copii".

_

Mergi la inceput

Multumesc tuturor mamicilor care m-au incurajat!

_

Mergi la inceput

Luto, am ratat poza de nunta. Fii o draguta si da si la subsemnata gura - casca un link.

_

Mergi la inceput

Raluk, tu esti cea mai mare experta in ceea ce-l priveste pe puiutul tau drag. Nu lasa un medic fara maniere si neprofesionist sa iti zdruncine macar putin increderea in adevarul acesta.
In ceea ce priveste deficienta de B12, eu stiu doua cazuri de asemenea bebei, dar simptomele erau ca nu cresteau deloc, ceea ce la tine nu e cazul.
Hai, inca o zi! Maine Alexutul va fi cu o zi mai mare si mai aproape de perioada in care nu va mai plange.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Copilul meu este foarte inteligent dupa ce ca trebuia sa-i dau suzeta cand o scapa sau o arunca pe jos ....acum stie sa si-o scoata singur din gurita pentru a face loc celor doi pumnisori umezi, zdreliti, inrositi

Delia recunosc ca ar fi faina o experienta cu gemeni, ca sa vad care-mi sunt limitele
Biaz te imbratisez cu drag.
uite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Viky multam de explicatii, esti o draguta si o finuta dar asta stiam deja.....si daca vorbesti si franceza pentru mine e prea mult...
Nu sunt toti manelisti, cauta bine si adanc si vei gasi si oameni, stiu eu cativa

Mergi la inceput