Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Delia mi-au dat lacrimile citindu-ti mesajiul de mai sus,viata bate filmul intr-adevar! Sa va aduca noul an numai bucurii si realizari alaturi de soimita voastra scumpa!

Sarbatori Fericite !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Nela,multam de melodie,e favorita mea too

Fetele sa aveti parte de un 2010 frumos,presarat de rasete si pozne de bebelusi si cu multa multa caldura sufleteasca.Si bineinteles sanatate multa in primul rand,ca-i mai importanta decat toate!

Raluk eu as fi impuscat-o pe pediatra aia,na ca nu gasesc emoticonul ala.Ce treaba are ea ca nu mananci tu carne,ce esti la shrink sau ce? Bai ce pediatri comunisti in Ro.! Sanatate multa puiului,ai grija si urmareste-l sa vezi daca are febra si fara antibiotic zic si eu.

Suede iti multumesc mult pt info Deci ce ai descris tu e debutul la rotavirus ? Noi papam lapte praf ziua si san noaptea,i-am dat zeama de orez dar neindulcita,amestecata asa cu lapte praf si a acceptat-o.Nu iti spun ce m-a batut mama la cap sa-i dau morcov si sa nu-i mai dau apa ca ii face rau.Eu stiam ca apa fiarta si racita chiar hidrateaza dar na,apuca-te sa te contrezi cu mama..

So,Josh nu mai are decat 1-2 scaune pe zi,culoarea s-a mai inchis dar nu imi place consistenta(tot cu mucus,dar mai putin) si tot asa are un foul odor.Ma asteptam ca dupa medicamente sa se mai schimbe si kakutza dar vad ca mai degraba reactioneaza la mucilagiul acela de orez,asa ca ma apuc iar sa-i dau de azi,ca intrerupsesem cand i-am introdus med pt stomac.
Aici nu ne face nimeni o coprocultura zilele astea,toate lab sunt inchise,ca tare as mai fi vrut sa-i fac o analiza.Ne-au zis insa ca oricum trebuie repetat de cateva ori ca sa gaseasca virusul pt ca nu intotdeauna il gasesc din prima..oh well,pe 4 ne prezentam la spital.Bine ca nu avem febra.

Fetelor nici eu nu gatesc absolut nimic pt ca nu am timp si nici chef Pasam copilul de la unul la altul pana mai facem curat in cate un coltisor si cam atat.In rest,convenience store-urile sa traiasca,au un tiramisu la Circle-K de te baga in boala.

Ma bag si eu in grupul pt slabit dar nu-s sigura ca pot tine ceva regim,eu vreau sa ma apuc de abdomene si inot.
Hai ca trimit ca o lungesc,voiam sa mai zic ceva dar am uitat

Sarbatori Fericite !

Mergi la inceput

Ah da,mi-am adus aminte.
Ieri ma suna tipa care a fost in vizita de Craciun si care are o fetita in varsta de 3 ani si imi spune ca are varicela,a inceput cam pe 27.Va dati seama cum faceam ieri,ca trenul,evident.Acum sper sa nu ne apuce ceva si pe noi ca asta nev mai lipsea...am inteles ca la copii pana intr-un an mai greu sa ia.

Sarbatori Fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

? eu da ca fii-mio nu mai are somn de la 7 jumate si m-am tot rugat de el sa mai doarma un pic si degeaba,am renuntat si m-am postat aici
NELA foarte frumos ai scris,sa de-a D-zeu sa avem toate parte de ce e mai bun in noul an
DELIA mi-a placut sa citesc si cum vi s-a implinit voua dorinta,sa aveti parte de tot ce va doriti
KAWAICHAN ma bucur ca JOshua nu a facut febra si e mai bine cu kk
MANGA sa-ti fie de bine si tunsoare si vopsitul,asteptam pozici
Mie somn de mor,astept pe tata sa vina sa mai dorm si eu o ora doua.Sper sa apuc si eu sa-mi fac unghiile si parul dar nu stiu daca am timp ca mai sunt atatea de facut,cel mai greu bagajul

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

LILIAC cred ca esti tare mandra da fata ta,am mai votat odata acum dupa email-ul sorei mele si am vazut ca de la 13 voturi a ajuns la 260.Superrrr
Deci ieri mi-a dat un var niste bani sa-i iau ceva baiatului si i-am luat niste jucarii printre care un fluture la care acum se stramba,tipa,rade de zor.Nu am cuvinte sa va exprim cat e de fericit si ce sunete scoate.Sunt atat de mandra de mine cand fac cate o investitie buna,ca asa mai am si eu timp sa stau pe forum...singura cuc ca voi dormiti sau trebaluiti

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

Mergi la inceput

MIMIKA acum am reusit si eu sa iti vad minunile,sunt niste scumpi.Cred ca esti tare fericita ca ti-a dat D-zeu doua minuni dintr-o data.nu-i incurci?!
Eu mereu m-am intrebat daca nu cumva mama ne-a incurcat si pe mine trebuia sa ma cheme Andreea

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumim frumos!

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Mimika, merci

Kemsy, mult succes in ale condusului , sunt sigura ca-i prinzi gustul pana la urma.

Luto si Manga, va invidiez sincer pt cat dorm baietii pe timp de zi, sunteti niste norocoase . Iti doresti gemeni Luto?

Vai ce dulce e dovlecica Raisa , ce ochi frumosi si ce zambet finut

Aida ne saluta dintre claxoane , de ce-or fi asa nervosi oamenii? Ce face foca mica? Pupacit si dragalit de toata lumea imi imaginez .

Ioanna, dupa cum spuneam intr-un mesaj anterior, nici soimita mea nu prea iubeste somnul si nu inteleg de ce. In fine, m-am obisnuit ca asa e ea programata. Dar seara e super obosita, vorba ta, maraita la maxim.

Suede, sa va traisca micul crestin. Foarte interesanta ideea cu ursitoarele, bravo . Pup si gropitele cuceritorului .

Mihaela, felicitari pt progresele lui Josh si multa sanatate la pletos.

Sabina, merci pt ca ne impartasesti din experienta ta de mamaca de mogaldete .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Poze Craciun
http://family.webshots.com/album/576091119iWqWmf

Mergi la inceput

De ieri si puiul meu e cam marait,dar citind pe net am aflat ca este perioada cea mai propice in a asculta muzica.
Asadar,am colectia de cd-uri pentru bebelusi si acum i-am pus bebe obosit.Nu va pot spune ce atent asculta si cat s-a linistit.Se pare ca-i place .
Deci va recomand cu caldura.

Botez:
Poze Craciun

Mergi la inceput

Kawaicanma bucur ca ti-am fost de folos si ca bebe Joshua e mai bine!
Sanatate in continuare!

Botez:
Poze Craciun

Mergi la inceput

Nela ce mesaj frumos...
Ai dreptate si pentru mine a fost un an plin de realizari :am un pui minunat,m-am casatorit,ne-am luat casa.
As putea spune ca in anul viitor nu-mi doresc decat putin mai multa sanatate decat in anul acesta pentru mine si pentru puiut (nu stiu cand anul viitor trebuie sa ma operez la ureche )si aceeasi intelegere si armonie de care am avut parte si anul acesta.
Voua va doresc tot ce-mi doresc si mie si mai mult!
Sa aveti parte de tot ce-i mai bun iar puiutii nostri sa creasca fara griji si probleme alaturi de familiile lor fericite!
Va imbratisez cu drag si sa de Domnul sa auzim numai de bine!
Un An Nou fericit!

Botez:
Poze Craciun

Mergi la inceput