Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela Ce program fain aveti de Revelion Si noi tot ca si voi o sa sarbatorim, numai ca va fi o diferenta: aia de fus orar!! Si inca una...mai avem de pupacit inca o fruntisoara de don'shoara.
In rest..nanita!!

mangulico asa deci, la Athena, cu cascade curgatoare Sa stii ca noi eram aia 4
Si fratele tau cred ca e un pic de frate si cu mine...ca si eu aveam probleme "piromanesti" si pentru ca la bunici ajungeam rar de tot si atunci stateam fff putin, dadeam foc la tot ce prindeam in casa, pe aragaz, ca ajunsese maica-mea sa ma controleze in manute ori de cate ori ma vedea ca intru la bucatarie.
Iar cu priza...pai am facut-o intr-un an in asa hal de-am luat curentul la coloana de la scara. Daca ma pun pe povestit o sa spuneti ca am fost cel mai rau copil cu putinta. Sper copiii mei sa semene cu tat-su

monica_dicut Moama dar ce de-a bunatati mesteresti acolo. Cand ai timp, soro???

Delia Deci investitia Mosului in centrul de activitati merita. Ce tare-i soimita. Un tzuc din partea noastra pentru ea!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus fetele!

Liliana, de ce nu dormi mami la ora asta, ca e tarziu. Sau facem antrenamente pentru maine seara?

Am facut si noi ochi. Azi mai facem un tort din piscoturi si atat! Eventual tragem o plimbarica pana la mall. Si poate poate ajung sa imi fac si eu manichiura.

Delia, m-ai pus pe ganduri, sa investesc si eu intr-un centru din acela de activitati. Sa stii ca si eu sunt ingrijorata putin ca Ana mananca din ce in ce mai putin. Si cum ea e firava, nu stiu ce sa mai fac sa stea mai mult la san. Ultima gaselnita: ii dau sa manance mergand prin casa. Parca suntem doua maimutici, ea agatata de mine si eu cu bratele lungi de poti sa mi le innozi in curan. Ei, dar noi sa fim sanatosi!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Mada, eu ouala umplute le-am facut din 5 oua la un pachet de pate, cred ca are 200gr, nu mai stiu, ca l-am arucat. Anyway eu pun dupa ochi. Si mai pun un pic de maioneza, piper si un pic de mustar, dupa gust.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Biaz, sper sa treaca necazul lui Mosorel. Ai incercat sa-i dai o jucarie dintr-aia cu gel s-o roada? Sa aiba oare dureri asa de devreme la gingiute? Of, of, pupa soimita baiatul .

Luto, ai fost simpatica, lasa ca stiu eu ca nu dai tu gusulita lui David asa usor .

Raluk, am citit mesajul tau de mai multe ori ca sa inteleg. Deci, in principiu puiul nu are nimic, decat ca s-a comportat un pic diferit azi. Aici in Ca se da antibiotic doar dupa 2 zile de febra, e bine, nu e bine, te las pe tine sa judeci. Eu te incurajez sa te bazezi pe instinctul de mama, daca tu crezi ca e ceva in neregula mai mergi si la alt doctor. Despre atitudinea lui madame, no coment. Ce fel de tuse are Alex? Poate a fost mai uscat in casa, zic si eu. Sa ne spui maine ce si cum, oki? Pupam obrajorii

Diana, multa sanatate la pusti , ce rau imi pare ca e bolnavior.

Madalina, sorry, nu stiu sa te ajut cu problemuta culinara.

Elenuta, multa sanatate si la fetita ta, mititica de ea sa faca bronsita .

Mary, iti sta super bine cu parul scurt , esti o pustoaica . Sunt scumpi foc baietii tai, dragalasi la maxim .

Liliac, acum hai spune ce-ai facut cu priza aia . Intoarcem dublu tzucul pt Andra si Radulescu in mod egal .

Nela, si eu umblu prin casa cu maimutica la purtator, numai sa pape macar 5 minute. Ma exaspereaza faza asta si programare la pediatru am abia la inceputul lui feb. Eu tot sper ca soimita stie ce face .

Mai fetelor, ma simt ca o molusca . Eu n-am gatit nimik pt rev, poate ma sinchisesc maine sa fac o salata ceva, dar la noi mai sunt sarmale si salata boeuf, plus porcarii pt sot, branzeturi etc. Spuneti si voi daca avea vreun sens sa gatesc suplimentar . Ma duc maine si iau un tiramisu, ca dupa ziua de maine mi-am promis ca macar o luna nu mai pap prajituri. Am studiat si eu cartea lui Monti, dar mie nu mi se potriveste si nici nu sunt de-acord cu toate principiile lui. In schimb, am vazut retete super interesante pe site-urile date de Cristina .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Uff am terminat,mai am o tura dimineata.Deci am facut salata de vinte,salata de ciuperci,salata beof pe care o incorporez cu maioneza maine si oua umplute,ouale am mai pus putin unt,sare,piper si le-am lasat asa...or fi bune n-or fi eu m-am sinchisit sa le fac
ELENUTA imi pare tare rau de fetita ta ca a facut bronsita,sper sa treaca cat mai repede
MARY tu iar gatesti?! nu mai e nevoie sa-ti spun ca eu nu vad pozele tale
DELIA stai calma ca eu de craciun nu am facut nimic nimic si d-aia imi bat capul acum,daca ai nu are rost sa mai faci ca apoi se arunca
NELA sa speram ca Ana va deveni mancacioasa din nou,mersi pt indicatii dar eu mustar am uitat sa mai pun si maioneze am pus deasupra lor
Ioi fetelor sunt atat de obosita de mi s-a facut rau,de la ora 2 am stat cu protezele si ma dor picioarele ingrozitor.Nu faceam eu asa multe dar dam baiatul de grinda la varul meu la tara si nu puteam sa ma duc cu o salata.Am fost si la cumparaturi azi dupa leber,caltabos,toba ca noi nu am luat porc,si nu va spun ce nebunie era
Va si vb dimineata la cafea

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Iulika, ce petrecere frumoasa se anunta si la voi, cu mai multe familii adunate, cred ca o sa fie o atmosfera tare faina, si puteti face si cu schimbul la bebelasi. Super. Multumim frumos de urari.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

mAI E CINEVA PE AICI SA MA AJUTE SI PE MINE????Deci eu am facut pt prima oara oua umplute si sunt o tembela,ca cica se pune o lingura de pateu si eu am pus 2 cutii.Am avut vreo 15 galbenusuri si acum nu mai stiu ce sa-i fac si mama doarme.dati-mi o idee cum sa repar prostia

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

mustar. pune mustar si unt

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Dragele mele,

Am ajuns si la finele lui 2009. Ca in fiecare an, eu imi fac bilantul...
A fost un an bun, un an in care am experimentat cel mai frumos dar al vietii: o sarcina usoara si un bebelus sanatos, un an in care am cunoscut implinirea ca femeie, un an in care am devenit mama, cand mi-am dat seama ca dragostea poate avea cu totul alt sens, mai profund, cand zambetul copilului tau iti opreste pur si simplu respiratia si iti umple inima de o bucurie pe care o simti aproape fizic si de care nu te mai saturi sa o savurezi iarasi si iarasi...

Si nu in ultimul rand un an in care am legat noi prietenii, am savurat momente speciale cu fiecare dintre voi.

Eu va doresc tot ceea ce imi doresc si mie: un An Nou fericit, prosper, cu multe realizari si bucurii si mai presus de toate cu multa sanatate, sa ne putem bucura de el.

LA MULTI ANI!

Va imbratisez cu drag,

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

delia atunci suntem doua molueste. mi-am promis ca fac prajitura cu nuca a elenutei dimineata.

in seara asta m-am tuns si m-am vopsit. pun maine poze.

ralucapaun eu la ultimele analize sunt sub limita de Ca si zicea doctorul ca ar fi bine sa fac si analiza laptelui. asa ca mi-a trimis mama de acasa 10 fiole de Ca gluconic si un flacon de picaturi vitamina C si unul cu D3. ii dau 10 zile jumate de fiola de Ca si iau si eu jumate si apoi ii fixez cu vit C si D. si cred ca mai repet treaba asta prin februarie si poate martie. de obicei acasa se da tratamentul asta in lunile friguroase. sincer nu mai am nervi sa umblu pe la spital cu el. ca pentru orice trebuie sa ma duc la spital la pediatru si e departe al naibii si nici nu vreau sa-l port prin spitale cand virozele sunt in floare. rau nu cred ca are ce sa-i faca. mai ales ca urla ca disperatul si mai mult ajunge Ca pe hainele lui decat in stomac.

nela si eu tot cu el de gat stau uneori sa-l linistesc. urla la san si cand incep sa ma plimb, mananca linistit.

liliacule deci asa? eu am omis sa spun ca frate-miu facea focuri peste tot, ca sa nu ingrozesc lumea. i-a innebunit pe ai mei. eu nu am luat deloc bataie de copil, dar pe fratele meu l-au mai altiot. facea prostie dupa prostie. si nici ca-i pasa acum ii dadeai una peste fund, in secunda doi mai gasea ceva de stricat.

inutil sa spun ca noi doi ne bateam in parte. adik, el cu 7 ani mai mic decat mine imi rupea oasele. iar eu ma ascundeam in baie ca sa scap de el.

ma duc la somn ca imi pica ochi in tastatura si acusi ma cheama la datorie. a fost baiat de comitet in seara asta. l-am hranit chiar inainte de a ma tunde is apoi l-a linistit ta-su si s-a culcat la loc. pup si ne auzim dis-de-dimineata pe la 10.

ah mai voiam sa zic ceva. si piski e alb ca varul, mai ales cand doarme. i se scurge tot sangele din el. pna acum ceva timp nu-mi dadeam seama cat e de alb de la icter, dar acum vad.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Nela, multumim pt dedicatie, e piesa noastra preferata la trecerea dintre ani. O vom asculta si maine seara cu siguranta . Mi-a placut bilantul tau, sa fie asa cum spui tu pentru toata lumea .

Eu azi am fost mai melancolica, anul trecut pe vremea asta eram la NY, o mini-vacanta ca sa uitam de nenumaratele incercari esuate de a ramane insarcinata. Singura bucurie la momentul respectiv era ca ma intalneam acolo cu prietena mea draga pe care n-o mai vazusem de 5 ani, ea locuind in Miami. Si uite asa am petrecut revelionul impreuna si ne-am urat in Time Square sa ne aduca noul an bebelusi. Incredibil, dar am ramas amandoua gravide in zilele de vacanta de la NY. In cazul meu chiar pe 30 decembrie 2008, o zi care va ramane in sufletul meu.

Va urez si eu fetelor un An Nou fericit si cu multa caldura in suflete!!!
LA MULTI ANI 2010!!!!

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput