Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Maria, de ceii dai ca si vit C?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Intru si eu repede,printre salte si maioneze,sa-i spun RALUCAI ca Iri al meu e mereu foarte alb la fata si nu mi-a zis nimeni ca ar avea ceva,asa ca Natalix e ok.Mi-o imaginez cum a vrut sa-l muste pe sot caci asa face si domnul meu,mai ales cand e nervos
RALUK nu ii da deocamdata nici un antibiotic,asteapta sa vezi ce zice dr ta maine.Iar pentru linistea ta,dupa sarbatori dute fa-i toate analizele si controalele sa-ti iasa din cap ca ar avea ceva desi eu nu cred.Imi spunea vara-mea ca baiatul ei a stat numai intr-un urlat,vroia numai in brate si leganat,spune-a ca la un momentdat nu mai putea sa-si ridice mainile de cat legana,simtea ca il scapa jos,deci nu trebuie sa aiba ceva in neregula ci doar sa vrea pe cineva in permanenta in preajma
Eu i-am dat calciu si vitamina c inainte sa-i fac D3

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna seara fetele mele dragi!

Am terminat cu vizitele pe anul asta, incununate azi cu o vizita lunga la nasi. Bineinteles ca printre multe rasete (ca si ei sunt niste haiosi simpatici) am pus la punct si detaliile botezului.

Va multumesc din suflet tuturor care ne-au votat!

Am reusit si eu sa vad o luto blonda miresica si pot sa spun ca-i statea tare fain...dar si-acum arata bestial cu accesoriul de gat care poarta numele David

raluka Eu cred ca pur si simplu Alex era f obosit si s-a manifestat in consecinta. Poate avea si-un disconfort. Eu cand il vad ca plange neconsolat il iau si-l scarpin din cap pana-n picioare ca poate o fi vreo chestie care-l "mananca" si nu stie sa ceara sa ii aplic niste scarpinaturi.
Sa ne spui ce v-a spus medicul tau!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluk16 eu sunt pasnica din fire, dar pe tanti aia as fi pus-o la punct.
Ghici de unde vin? de la doctor. Sambata cel mare a inceput cu muci, tuse, dar fara febra, energie maxima, cantat "Merry Christmas" pe viteza 4x , ce sa-l duc la doctor?! De aseara Nicholas a inceput cu muci, azi febra 38 grade, tuse, plans ragusit. I-am dat paracetamol, a scazut la 37.3 dar l-am dus la dr. pentru ca aici gripa porcina e in floare. L-a ascultat la plamani, s-a uitat in urechi si in gat si mi-a zis ca are upper respiratory infection , n-a coborat la plamani, semnul ar fi ca incepe sa respire sonor si face febra. Sa-i dau san ca de obicei si sa-i dau iar paracetamol DACA face febra. Daca nu, nimic.
Si tuseste ca un adult bautor si fumator de tigari proaste Dar pentru ca zambeste si nu pare foarte afectat de raceala, sa-i dau inainte cu programul normal.

Sanatate si sa ai mereu incredere in tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

mAI E CINEVA PE AICI SA MA AJUTE SI PE MINE????Deci eu am facut pt prima oara oua umplute si sunt o tembela,ca cica se pune o lingura de pateu si eu am pus 2 cutii.Am avut vreo 15 galbenusuri si acum nu mai stiu ce sa-i fac si mama doarme.dati-mi o idee cum sa repar prostia

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

buna fetelor
ma bucur ca v-am regasit ,nu stiam unde v-ati ascuns

noi suntem binisor, am contactat un virus si am facut bronsita , am ajuns la antibiotic, acum sper sa nu recidiveze deoarece a luat si Dragos de la cea mica , e greu cu bolile

avem 3 luni jumate si cantarim 6 kg, putin deoarece in luna a 2 -a nu a pus pe ea decat 300g, iar cu raceala a mi slabit un pic, nu accepta sticluta sub nici o forma, mai bine rabda foame, asa a fost si cu baietelu cand l-am intarcat, o sapt nu baut laptic.

v-am cautat sa va doresc Sarbatori Fericite!!!!!

2010! UN AN NOU, UN NOU START... UITATI CE A FOST RAU, BUCURA-TI-VA DE CE A FOST BINE! VA UREZ DIN INIMA SA AVETI UN AN BUN SI NOROCOS. LA MULTI ANI!!!!!

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

Azi am trebaluit (iar),am facut o ciorba de burta "mama ei",cum zice Alex (adica foarte buna)

Am avut si vizite zilele astea de la fosti colegi de liceu care intre vizita de Craciun la parinti si plecatul de Rev pe la cabane s-au gandit sa vina sa-mi vada baietasii.M-am bucurat tare mult sa-i revad si sa ascult atatea si atatea povesti de viata de student

Raluk,mi-a placut mult de tot ultima fraza a Dianei.Bafta pe maine si te asteptam cu vesti bune

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Mada,din experientele mele culinare (dar recunosc,la oua umplute am participat pana acum numai ca spectator), cred ca ai putea baga putina maioneza

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de ieri cu Razvi aici
http://mamarutza.shutterfly.com/myboys/161

Ma bag la somn ca maine ma asteapta o zi lunga

By the way,fac cinste cu un suc,o maslina,un fursec ca azi e ziua mea de nume (Sf Melania)
V-am pupacit,noapte buna

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am intrat acum inainte de nani så va pup dulce si så va urez Un An Nou Fericit, så aveti parte de tot ce va doriti si multå sånåtate familiilor voastre!!

Azi v-am citit din umbra si mi-au placut ff mult posturile si argumetarile voastre in legatura cu educatia copiilor..Nu mai are rost så mai spun ca ma rog sa imi dea domnu minte si rabdare destula så cresc copilul meu asa cum m-au crescut ai mei pe mine..fara o palma..pt mine erau timpuri cand imi doream så ma bata in loc så imi spuna ca sunt dezamagiti de mine sau ca nu au crezut ca sunt capabila sa fac diverse prostioare , asta copil fiind.

Delia nu am respectat ordinea produselor pe care imi recomandasera pediatrul..intr-adevar am de gand så fac ceea ce spune in legatura cu intarzierea introducerii fructelor in schimb.Asta din cauza ca ar putea refuza apoi legumele..

Am vazut poze tare frumoase de Mimikosi..sunt atat de dulci

Raisa e o scumpå

Acu merg sa votez pe Andra

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput