Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Aho aho de Anul nou
Maine anul se-nnoieste
Dovlecimea gangureste
Mamele se prapadeste
De raceala se fereste ![]()
Iarna-i grea
Omatu-i mare
Casa-i toata-n sarbatoare
Cu dovlecii pe sub brad
Lapticul tot ei si-l rad
Si in anu' care vine
Sa veniti cu toti la mine
Cu vesti bune bunaoara
Sa primim si-o surioara
La anu' si la multi ani !!!!!
Manati mai !!
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
carinablanca spune:
De aemenea, dam o sampanie si multe bunataturi ca azi facem si noi 4 lunite. Cand stau si ma gandesc ce faceam acum 4 luni si ce fericire ma astepta peste o ora jumatate...
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE 

daciana.ilie spune:
La multi multi ani dragelor mele! Sa fiti sanatoase si iubite, sa aveti armonie in familii si dovleceii sa va umple sufletul numai de bucurii!
... dintre noi ...acum un an ne concepeam dovleceii ... cu toate greutatile care au fost, 2009 a fost un am minunat ...

si dovleceii maricei deja si mamicile lor scumpe
cu drag daci, darius si razvan
dragul mamei

Clodute spune:
La multi ani va ureaza si Karolina alaturi de fratele ei Patrick.
Ma bucur mult v-am intilnit si ca am fost alaturi de voi desi nu am prea scris, mi-ati inseninat zilele si mi-ati descretit fruntea in momentele grele. Desi la al doilea bebelache am invatat multe de la voi - la Patrick eram prea stresata sa fie totul perfect si a fost un super plingacios eram cu el zi si noapte in brate ca si Raluk si evident am uitat multe de la el ... acum fiind mult mai relaxata Karolina este o cuminte... plinge si ea din cind in cind dar STA MULT SINGURA ca sa pot sa ma joc si cu Patrick - el cerind multa atentie.
Va iubesc mult ca mi-ati fost alaturi fara sa stiti.
Va urez un an perfect cu sanatate voua si familiei si mai ales dovleceilor din brate si cu tot ce va doriti voi.
Mama_si_pisa spune:
Aha, deci am intrat tocmai bine ca sa-i dau Luciei un colacel, ca ne-a urat asa frumos. Sa-ti fie de bine si sa nu ne lasi, c-am fi tare triste fara tine!
Sa aveti o noapte frumoasa si un nou an de care sa va amintiti!
A, si înca ceva: amintiti-va în seara asta ca sunteti femei, nu doar mame, deci faceti planuri si pentru voi! 

La multi ani, dragelor!
crocodana spune:
luto

super tare urarea ta! nu te dezminti niciodata! e singura pe care am citit-o
dar e haioasa tare!
bineinteles ca sunt nerecuperata...in teorie ar fi trebuit sa am mai mult timp ca e si tati acasa cu noi dar cum practica ne omoara....
vrem sa uram si noi
....din bradutul nostru... un An Nou imbelsugat, multa sanatate si noroc intregii dolvecimi iar pentru cele mai tari si mai tari mamici din tot DC-ul un pahar de sampanie
(fara alcool...prietenii stiu de ce)!
pentru ca azi facem si noi 4 luni
i-am facut Amei un tort diplomat si e prima data cand mi-a iesit ca in pozele de pe culinar...motiv pentru care sunt tare mandra..mai degraba e ea norocoasa decat eu gospodina!!
fete dragi va dorim sa petreceti frumos aceasta noapte (care cum poate dupa posibilitati
)si sa ne "scriem" de bine la anul!!!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
miha74 spune:
Sa aveti un an mai bun, plin de bucurii si impliniri iar dovleceii vostri si fratiorii si surioarele (acolo unde exista) sa va traiasca sanatosi si voiosi.
suntem asa de fericiti, asa de multe ne-a adus acest an,asa ca am ramas acasa de acest revelion cu familia largita.
LA MULTI ANI 2010!
cum mult drag (desi mia rarut),
Mihaela si compania
madyrizi spune:
desi eu nu prea apuc sa va scriu nimic pt. ca imediat ce citesc ce ati scris voi bebelul meu ma solicita, vreau sa va urez si eu un An Nou 2010 plin de belsug, sanatate pt. voi, pt. familie si dovlecei mititei si sa va aduca 2010 tot ceea ce va doriti voi mai mult.
PETRECERE FRUMOASA!
LA MULTI ANI!
iulia0807 spune:
La multi ani! sanatate multa tuturor bebelusilor si familiilor lor!Sa va aduca anul ce bate la usa toate cele bune.gandurile noastre bune pentru toate mamicile ce anul acesta au dat nastere puilor lor.
Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!
Bebe voios de mami Iulia
poze nunta
loremunteanu spune:
La multi ani! Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de copilasi! 

Luto, frumoasa uratura!
[b]
Loredana
Eric-Mihai
24.09.2009 + Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi