Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nu mai pot recupera..ne bagam la un film..ne auzim maine

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Da, Lucia....e frumos...De rev tot la munte, dar in alta parte...cu preteni. Cred. Ei ii place mult aici...parca mi-e si teama s-o mut, dar vad ca se adapteaza usor. Speram sa fie oki. Va pupam.

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am vazut poze superbe de sabina, dmiamar si crystina. abveti niste copii bestiali. Sabina, super tortul si bradutul, fetele tale sunt superbe. Diamar si Crystina, copilasii vostri sunt de revista.

luci ce ochisori albastri, ce parinti fericiti, ce salata, ce friptane, ce cozonaci!!! ma bucur ca ati avut un Craciun frumos, la anul va fi si mai si...ai sa vezi. inceputul e mai greu oriunde.

mada si io iti tin pumnii. nu am unde urmari emisiunea, dar tine-ne la curent cu tot ce se petrece.

dana hai sa ne luam de mana in ceea ce priveste parintii. cand l-am vazut pe tata luand-o prima oara pe mama de dupa umeri, aveam vreo 9 ani, eram la sovata. au incpeut sa-mi tremure picioarele de jena, l-am luat pe fratele meu de doi ani de-o aripa si am grabit pasul sa nu mai vad asa ceva. cand am alfat cum se fac copii m-am oripilat, iar cand am gasit scrisorile de dragoste, mi s-a facut rau. tata, inginer constructor de meserie, a facut facultatatea la marina in Constanta si a fost capitan de va pe vremea cand s-a insurat cu mama si a mai profesat vreun an dupa nunta. si umplea paginig intregi cu te iubesc, iar eu citeam si as fi vrut sa nu mai citesc pentru ca nu corespundea cu realiatea. adica, oameni seriosi, familisti, etc. consider ca au gresit. toate chestiile astea le-am aflat la anumite varste si nu m-am impacat vreodata cu ideea ca si ei sunt oameni. si e pacat, pentru ca eu cred ca un sot si cu o sotie trebuie sa arate si partea asta copiilor lor.

asa ca subscriu la ceea ce ai spus tu. si m-am distrat la partea cu filmele. vezi tu, spatiul asa mic va cere sa fiti inventivi. noua ne-a trebuit ceva sa spargem gheata, dar am reusit intr-un final.

luci . are fiu-tu un zambet de milioane pe care il daruieste cu o dragalasenie extraordinara.

anamaria Alex e un scump. imi place tare in poza 255.

Kemsy la multi ani si pentru Stefanut al tau. sa creasca mare si cuminte si sa nu se grabeasca la ridicat in fund, ca are timp. ce ai mai facut cu gaurica de la fundic? ai mai fost la medic?

nela treaba cu mancatul pana la refuz, cred ca toate-l experimentam, asa ca nu-i bai. de la 1 ianuarie ma bag si eu la site-ul cu salate. sa-ti fie de bine culoarea. which reminds me, tre' s=o imrpospatez si io maine, poimaine. vrem poze, of course. ANutza cum se simte de craciun?

monique super frumoase pozele. cel putin prima, cu cele doua frumuseti sunt super. doua ochioase frumoase.

uka fata ta e super dulce. nici nu stiu care mi-au placut mai mult dintre poze, ca in toate e o frumoasa si o draguta, chiar si in cele in care plange. imi plac si cele cu catelul si in cele cu mami imbracata in craciunita. si ai fost mortala cu hartia igienica.

nela ce smecheroasa e Ana cu mscoate ea limbuta. super pozele. noi dradaim de frig si voi aveti un soare superb. sau ma rog, l-ai avut. cum e noul carrier? te mai doare spatele?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mangulico da' ce recuperari bagi mami...ca la carte mie niciodata nu mi-e iesit asa

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

luci gata vizitele. ptiu. acu' incarc niste poze.

andrushka superbe pozele cu Amelie. ce draguta e si ce cadouri frumoase a primit. si cred si eu ca mai ramaneti la casuta din povesti.

iuliko ce ma bucur va ati primit multe cadouri si ca ati petrecut frumos. poze, ceva?

avem poze noi aici. am facut cateva in costumasul primit de la Luci si in costumas de mos craciun.

si aici, al doilea set de poze din seara asta.

v-am pupat

Mergi la inceput

cristina si io ma bag...vreau, vreau 13 kile jos pana la vara ca nu se mai poate asa.

kemsy m-am decis. loris seamana foarte bine cu tine si e un dragut imbracat in costumatie de sezon.

Mergi la inceput

si am ajuns la zi. acu' ma pot duce la somn linistita.

luci am deschis fereastra si intr-o alta pagina si am raspuns sisteatic, pagina cu pagina. eh, ce zici? i am good or what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza,haideti la cafelutza ladies!

Am zis ca revin, dar m-au luat ceva frisoane si acum m-am trezit..S-a ocupat sotu' de Natalia,eu nu mai tin minte nimic.

Luto, ce frumos ca va ganditi la urmatorul bebel. Sa dea Domnul sa fie cum va doriti voi!

Andra, casutza e de vis! Iar micutza Sophie ma fascineaza cat de cumintzica e, cum sta ea imbracata in casa si zambeste mumos la poze. Voi sunteti un cuplu tare frumos!

Pupici!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata si dela noi!
Raluca multumam de cafeluta.
Am vazut poze dragute de la Andra si Maria.
Felicitari luto ca va ganditi si la al doilea bebel.
Vreau si eu sa dau kile jos acum ma pun pe citit sa vedem ce e cu dieta montignac.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata
Ralu frisoane de la raceala, asa ? Sper ca te simti mai bine acum. Baga o baie fierbinte si un masaj ca sa transpiri si te vei simti apoi mult mai bine.Natalix sunt sigura ca s-a simtit bine si cu tati.
Anamaria buna dimineata, ce face Alex cel cu par valvoi ?
Vezi ca aseara daca nu a vrut nimeni sa stea la barfe pe forum, am ajuns la pagina 39 a cartii...bag tare in continuare.
Nu pare greu, este doar un exercitiu de vointa. Mangulico ma bucur ca te bagi si tu ca sa mai schimbam impresii despre ingrediente si produse. Eu daca nu ma insel am vazut odata la Lidl faina dinaceea plina de seminte...yamii...dar nu am luat ca am zis ca nu am ce sa fac cu ea.
Oricum la mine are succes orice dieta si orice regim DACA SI NUMAI DACA atunci ca ma paleste foamea aceea puternica si groaznica am pe ce sa pun mana si sa ma linistesc in 5 minute. Apoi, pot gandi normal si sa revin la ceea ce TREBUIE mancat.
Si o astept pe doamna Cristina sa-mi spuna ca NU trebuie sa gatesc zi de zi ....sper.

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput