Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
Buna dimineata si de la noi.
MA bucur ca toata lumea a petrecut frumos si s-a simtit minunat la primul Craciun alaturi de minunile din viata lor
AM vazut o gramada de poze de nici nu mai tin minte si nu vreau sa uit p ecineva...
AM vazut ochiosul DAvid zambaret si frumos frumos iar mamai a facut niste minunatii acolo. Nu mi-ar fi trecut vreodata prin cap sa fac un bradulet pe salata boef ![]()
Am vazut febletea mea Aidan
cu buzitele lui carnoase si imbracat ca un gentleman ieri si cu renisorul alaltaieri
SA mai faceti si o fetita asa buzata si frumoasa va doresc ![]()
Am vazut frumoasa Sophie si casuta din povesti. Si eu ca Luci acum, m-am uitat si prin fundal
si n-am putut s anu observ cu cata finete si cat bun gust s=a mobilat totul in casa. Foarte, foarte frumos 
Am vazut doua fete frumoase de monique 
Am vazut picior de Andra in cort

Am vazut bebe frumos si cu freza super de anamaria. Tare frumos baiatu 
Cam atat imi amintesc in acest moment, sa nu fie cu suparare daca am uitat pe cineva, dar neuronul functioneaza mai greu. SI n-am intrat inca pe mailul comun sa vad si eu pe febletea mea Erika si pe Alex
dar recuperez eu imediat ce pot.
Pe mine m-a speriat rau postarea mihaelei cu intoleranta la proteina din lapte pt ca Atomix pe langa bubele de care ma plangeam mi-a si vomitat la greu zilele astea, se cam potriveau toate simptomele. Asa ca ieri, daca mi-a vomitat de 3 ori in jet, am dat fuga cu el la spital. Si io ma plangeam doctorei de mama focului ca ce copil plangacios si bube, si scarpinat si voma si suparari mari si el radea in hohote si cu chiote si gangurea de numa 
. Va dati seama ce-o fi gandit si dra aceea. I-am zis io dupa acasa ca e clar ca i-a placut de dra ca era tanara si frumoasa. O sa fie mare gagicar asta
(Emma, nu recunoastem nimic
)
Aaa, ma bag si eu clar la dieta. Mi-am salvat cartea dar de citit vad io cand apuc 
TRimit...
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Neata Moni pai si ce a spus doctorita ? ne lasi asa fara final ?
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
anamaria1979 spune:
Luto tocmai ce s-a trezit alex. Ma duc sa aranjez freza. Il coafez bine ca azi mergem in vizita la o gagica mica ce are 3 saptamani. Va pup si o zi usoara la toata lumea.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009
Fragutza spune:
Luto, da, frisoane de raceala. Nici acum nu-s prea prietenoasa, dar cum sunt singura cu fetitza tre sa-mi revin.
Monica, si Natalia a tras niste vome zilele astea ca-n vremurile bune! Dar probabil a fost cauzat de trecerea de la lapte cu aroma de eugenii si ciocolata la cel cu aroma de sarmale, carne, piftie, etc 

de Natalia (03.09.09)
monica_dicut spune:
Pai ce sa spuna, ca e el mai sensibil de fel si sa am mare grija in viitor ce pap eu si ce ii dau lui sa pape pt ca o sa tot imi faca bube. CA daca nu a avut pana acum asa nu are cum sa fie de la lapte. DEcat de la laptele de la san, de la ceva ce am papat eu. Ca e de ajuns sa-i dau 10 minute san ca sa faca alergie... sa nu pap carne tocata si alte cele. Ideea e ca eu am papat si pana acum si nu mi-a facut. CA asociaza bubitele si voma doar cu ceva de la mine ce nu i-a priit sau poate cutia de lapte, daca e una noua s anu fi fost tinuta in conditii corecte... mi-a dat niste cremute sa-l dau ...
L-a ascultat si la inimioara, plamani, i-a verificat burtica si a zis ca nu are NIMIC (emoticon care-si sterge naduful...) In schimb a observat si ea ochisorul mai mic si faptul ca sunt ploapele rosii si umflate... CU ochisorul mi-a zis sa mi-l verifice pediatra bine pe partea aceea, adica sa-i masoare manuta si piciorusul sa vada daca sunt egale cu cele de pe partea cealalta ca e posibil sa aiba nu stiu ce atrofie, am uitat cum a zis , sau pur si simplu asa sa fie el, sa fie un defect din nastere 

. Pe mine ma termina psihic ochisorul ala. Cand il vad ma apuca plansul dar acum ce sa fac. Mi-a zis si pediatra ca in ianuarie ma trimite si la neurolog sa il verifice din cap pana in picioare sa vedem cum stam.
Acum, cu bubitele, eu i-am dat cu o cremuta de la cumnata mea pt dermatita atopica, ceea ce banuia pediatra, si vad ca s-au diminuat simtitor.
Ah, mi-a mai spus sa nu mai folosesc balsam la haine, pt ca fiind el mai sensibil ala face si mai mult rau....
Cam asta de la doctor. Cert e ca aseara nu mi-a mai vomat, sa vad cum se prezinta azi...
Nu va spun ca dimineata l-am gasit cu capul in partea cealalta a patului... pana acum il gaseam pe laterala, acum l-am gasit efectiv lungit in partea inversa decat l-am culcat 
nu imi explic cum s-a intors... pt ca pe laterala nu are loc, ii intra picioarele printre zabrelele de la pat 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Ah, si mi-a mai spus sa am si mare grija la temperatura din casa. CA si de la asta e posibil sa faca bubite. NU va spun ca ieri dormise intr-un body intreg din acela mai grosut. Noi am uitat sa reglam temperatura zilele astea ca a fost mai cald. SI era data tot mare. Si ieri dimineata urla si se smiorcaia copilul meu de numa. Intr-un final l-am luat sa-l schimb. Fetelor, cum i-am dat acel costumas jos, a dat copilul meu din urlete intr-un ras de toata frumusetea. Era atat de fericit de nu va spun. Imediat am reglat caloriferele. Doctra chiar s-a minunat de noi cum era imbracat copilul. MI-a zis cica, "ma asteptam sa dau 5 straturi jos si am ramas socata cand am vazut cat de usor e imbracat." NE-a zis ca era exact cum trebuie si ne-a felicitat
.AVea un maieu si un body din bumbac normale si combinezonul. Afara erau 2,5 grade. CAnd l-am bagat in masina a inceput sa urle, cum l-am scos a tacut si a inceput sa rada. Asa ca observ ca este clar ca le place mai la racoare. IAr azi-noapte a dormit puiul iar pana la 6 pe cand noptile trecute cand a fost cald s-a trezit pe la 3-4
.
NU va mai spun ce parinti denaturati suntem ca ieri ne-am dus sa papam si am lasat baiatul in sufragerie pe locul de joaca. Si s-a jucat el frumos pana ce a inceput sa maraie. Noi am zis ca maraie ca adoarme. El nimic. Intr-un final am venit, l-am luat in brate si putea copilul meu 
. DRagul de el facuse kk si incerca sa ne anunte. Si noi o tot tineam inainte ca n-are nimic
. Cand l-am pus pe masa de schimbat eu tot ii spuneam ca ce amarat e el si in ce familie de tzacaniti a nimerit, si el radea cu gura pana la urechi
.
NU va spun ca noaptea trecuta ne-a cazut bradul(26 spre 27 nu az-noapte). Ne-am trezit in zdranganeli si troncaneli, speriati vai de noi. Acum l-am legat
. Suntem varza, am decretat
AM avut un Craciun de pomina 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Multa bafta Moni si nu mai plange si nu-ti mai alimenta singura temerile.Mergi si verifica-l pe puiut si ai sa vezi ca totul e bine. Daca te apuca plansul cand te uiti la el sunt sigura ca-i transferi si lui oarecum aceasta stare. Mai bine sa te apuce rasul ![]()
si bucuria ca ai asa un baiat mare care nici macar nu incape pe laterala patutului.
Stii prea bine ca eu nu fac apologia ignorantei ...dar macar incearca sa gandesti pozitiv
Eu te pup cu drag si pe tine si pe feciorashul cel dulce.
kemsy spune:
Neata!!!
Bib doarme, iar eu ca sa imi fac curaj si sa fac putina curatenie in casa, am intrat pe forum![]()
Manga, am fost la dr, gaurica nu e semn de spina bifida (uff, stergem fruntea), dar trebuie merg la neurochirurg.Trebuie sa am grija sa nu se infecteze, ca e operatie sigura.
Am dat si noi cu ceva crema pentru dermatita atopica (asta-i diagnostic pus de mine, crema e de la pediatru), si a trecut, are o fata alba de-mi vine sa-l mananc
.
Si-mi vine sa-l mananc dimineata, cand, la auzul vocii mele, zambeste cu gura pana la urechi

Mai vreau si eu o data link-ul cu Montignac. Ca-s pusa pe fapte mari, dupa 11 ianuarie insa (sa scap si de masa de botez
)
Ralucapaun, ai grija de tine, bea ceaiuri, ia medicamente (ce se poate). Pup pe natalia 

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
lutoniana spune:
Moni, asta cu bradul sigur e un semn
....cred ca mai vin ceva cadouri 

Pe vremea cand eram eu domnisoara tanara, nelinistita si singura si locuiam in garsoniera, tot asa facusem bradul si pica zilnic. Aveam un suport rotund cu un sistem cu 3 suruburi care se strang sau se desfac pana se nimereste verticala bradului. Eu atata l-am frecat ca pica bradul zilnic 

Ulterior am umplut suportul si cu apa ca semana cu cele de la umbrelele de la terase.....si desigur ca a cazut cu tot cu apa....ca sa treaca sarbatorile si sa observ ca nemernicul avea la mijloc un usor handicap....o lua putin pe aratura, pe alta axa decat cea verticala, dar fiind impodobit nu observasem.
Nu era mare baiul, ca il ridicam dar ramaneau pe jos numai ace de brad, sclipici, zapada....si alte cele ce mai pusesem eu in bradut si pe care uram sa la strang.
Asa ca te inteleg perfect, nu sunteti varza, sunteti minunati 
lutoniana spune:
Kemsy hai ca se strange gasca....hai ca ai fost tare cu masa de botez 

Uite aici:
http://www.scribd.com/doc/11490302/Michel-Montignac-Mananc-Deci-Slabesc
Oricum eu inca o mai astept pe Cristina ca am o lista de intrebari ![]()
Daca trecem asa serios la treaba mai fetelor trebuie sa merg zilele astea sa-mi cumpar cantar ![]()