Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
Da Luci, suport din acela avem si noi 
Si sunt suparata ca s-au mai spart 2 globuri din sticla, 2 din putinele care au supravietuit de la Kitty care in primul an se urca in brad si se dadea utza pe craci
. IAr cu stransul de pe jos...
Noroc ca-i soatza injiner si l-a legat ca altfel sigur mai o lua la vale de cateva ori
Si zici ca mai primesc ceva cadouri, ah?
Adevarul e ca tre sa ne mai vedem si cu nasii 
kemsy, huh, ma bucur ca nu e vorba de spina bifida. Pupam frumosul sa fie bine 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
hop si je ![]()
in primul rand, am ramas datoare cu niste urari de LA MULTI ANI pt Kinga, Loradin si CRissbebe! Tuturor Stefaneilor si Stafaniilor, SA TRAITI CU NUMELE! Si LA MULTE LUNITE tuturor dovleceilor sarbatoriti zilele acestea! (God, au trecut 5 luni de la prima nastere, nu-mi vine sa cred!)
imi pare rau sa aud de probleme la IUliapapusa si Unombun! sper sa va revenit repede, multa sanatate va doresc!
am vazut si multe multe poze minunate, dar nu mai comentez pe fiecare, sa nu uit pe careva, ca le-am tot vazut pe bucatele si nu le mai tin minte pe toate....oricum, multi dovlecei frumosi, bucate alese si braduti minunati!
trimit si revin si cu stiri despre noi ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Fragutza spune:
Luto, pt tine: http://picasaweb.google.com/Ralucuta16/Craciun#5420198655789389426
de Natalia (03.09.09)
selen80 spune:
Monica bine a zis Luto...si eu zic sa fii optimista....ti-am zis ca si Ebru are un ochisor mai mic cateodata, dar nu mi-am pus niciodata problema ca nu ar fi doar un defect de nastere....
Ralucapaun multa sanatate iti doresc!
am vazut ca iar ati vorbit de evolutia bebeilor...Ebruska a inceput sa apuce jucariile cam de 2 sapt (deci la 3 luni jumate), si le duce direct la gura...a inceput cu baveticile de care tragea in toate partile, apoi cu carpitele cu care o sterg sau pe care mi le pun pe umar, iar apoi la jucarii....manutele impreunate/impletite le tine si ea tot timpul, si mai ales pana adoarme...de ras, nu pot sa zic ca rade in hohote, dar mai scapa asa niste sunete in timp ce rade, dar si asta tot de curand se intampla....de intors nu s-a intors inca, iar capul si-l tine, dar nu atat de bine cat am vazut la alti dovlecei in poze...insa nu-mi fac nici un picut de probleme...si n-ar trebui nici Liliac sa-si faca, pt ca Radulescu este inca micutz 
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Luto, pt tine: http://picasaweb.google.com/Ralucuta16/Craciun#5420198655789389426 de Natalia (03.09.09) |
wow, ce tare e ultima!!

Natalia e o dulce cu bentita aia! si baietelul cine e, ca tare frumusel mai este?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
monis5 spune:
Bun gasit si de la noi 
Ma bucur tare sa vad ca sunteti vesele si ati petrecut bine, cu poze frumoase si cadouri multe, cu braduti impodobiti si mese bogate, ca ati gatit bunatati si ca ati fost in vizite si ca toti puiutii
sunt bine si l-au primit pe primul Mos Craciun. 

Noi am facut bradutul, si apoi a venit Mosul cu jucarii, am fost la plimbare si in final ne-am deghizat in Mos. In rest ne-am imbuibat cu bunatati si am lenevit, pe langa programul obisnuit cu alaptat, schimbat, dormit, alaptat etc
. Si am incercat si noi salteluta de joaca, dar inca nu stim a face mare lucru cu ea... ![]()
A, si asta noapte am visat-o pe Maria... cred ca m-a impresionat foarte tare cat de ordonat a raspuns ea tuturor
(o intrebam cum pronunta 'ei' - ei=englezii
numele frumosului Aidan, in timp ce mergeam cu un autobuz prin zapada... acu stau si ma intreb daca nu cumva era autobuzul condus de Lucia ![]()
![]()
)
Am si eu o intrebare
- fetele din Bucuresti de unde ati luat Infanrix-ul hexa?
Va pup tare pe toate

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
andraiulia spune:
Monis...infanrixul l-am luat din Feeria Baneasa, ca era aproape de noi. Dar cred ca il gasesti in multe farmacii. Sensiblu, Catena sigur. Succes!!
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
selen80 spune:
asa....
taticul nostru a reusit sa raceasca...asa ca noi am fost expediate cu bagajel cu tot la parintii mei la Tulcea, pana pe 31 (speram sa-i treaca pana atunci, ca sa facem Rev impreuna)....am fi ramas la Ct la soacra-mea, dar se joaca astia cu caldura in Constanta intr-o veselie, au o zi da, una ba
asa ca nu puteam risca sa stam in frig acolo....asa ca vom fi rasfatate si noi catvea zile.....imi pare in schimb tare rau ca voi pierde intalnirea cu Aida
cu constantencele voi mai avea eu ocazia, dar Eriku cine stie cand mai vine pe aici?? 
sambata am fost si noi la sora-mea, ne-a invitat la pranz, sa sarbatorim o data ca si-a luat apartamentul, si doi ca azi e ziua ei...pune fata si poze imediat....fara bradutzi si craciunei, dar cu familia ![]()
POZE URSULICA
nunta
monica_dicut spune:
monis, se gaseste in help net, e cel mai ieftin la ei.Cauta pe net sa vezi in care din locatii il au. Nu stiu daca sti, dar sa cauti cu INfanrix nu infarix ca eu asa cautam si nu gaseam nicaieri. Noroc ca m-a luminat goagalu ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Selen
, baietzelul e Mario, finul nostru. Da, e frumos de pici!
Monis, l-am luat de la Helpnet, din Dr Taberei. Sa fii atenta ca sunt diferente de pret destul de mari intre farmacii. Mai bine suni si vezi.
de Natalia (03.09.09)