Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
Monis si Ralu ZUPER TRUPER ...acum pot sa continui spalatul vaselor mult mai vesela 
Poza Ralucai cu tabloul de gravida este nemaipomenita iar astazi am avut o revelatie cum ca Natalix seamana intr-un mare fel cu tati 
Monis dar ce brad frumos, cred ca e cel mai frumos din cati am vazut eu anul asta
si ce-mi place atmosfera asa linistita cu piciul pe acolo si el de Craciun, exact ca la noi ![]()
Multumesc si eu si fetele. Asteptam Ebruska sa o admiram si Ralu poti sa-i dai drumu' la Plugusor ![]()
Ah...Monis dar unde erau bradutii aceia impodobiti pe strada ? ca aratau frumos 
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
madalina84 spune:
Buna ziua si de la noi
Am vazut toate toate pozele,toti sunt fff frumosi si mamici si tatici si bebei dar acum sunt prea suparata ca sa ii iau pe toti la rand,dar va asigur ca nu mi-a scapata nici o poza.
Ma bucur ca toate ati petrecut asa de frumos si la noi a fost frumos dar eu azi am o stare de jale imensa
De ce?pai pentru ca eu imi iubesc parul si va trebui sa-l tund pentru ca mie nu-mi cade 100 de fire ca al Cristinei ci iau suvita cu suvita cand fac baie,stau cate o jumatate de ora in baie numai sa-l descurc.La inceput am pus pe seama ca nu m-am pieptanat inainte sa fac baie,apoi ca l-am avut spic si am intrat in baie fara sa-l desfac dar deja e prea mult si de fiecare data.Probabil o sa ma credeti nebuna dar am oprit parul sa-l duc la coafeza si la dr sa vada cat par imi cade mie la fiecare spalare.Probabil ca asta e pretul nasterii sau al anesteziei dar de ce nu mi-a luat calciu din unghii??ca si-asa le tin mici 

..off daca ati sti cat m-am jelit in baie si mie mila de el ca am stat ani sa-mi creasca asa si acum nu stiu ce sa fac.O rog pe Cristina sa-mi spuna si mie la ce dr trebuie sa ajung...la dermatologie??? caci maine o intind si azi ma duc sa ma tund,mai scurt cred pana la umeri 

REVIN ca se smiorcaie baiatul
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
selen80 spune:
Diamar multam de intrebare, am depus dosarul, pe 24, azi m-au sunat sa-mi spuna ca-mi mai trebuie si extras de cont (care bineinteles ca nu era pe lista initiala de la ei
)...maine dimineatza il duce sotz si CICA dureaza o luna si ceva pana vine raspunsul....mira-m-as! sau poate in provincie dureaza mai putin, cine stie....adeverinta pana la urma a ramas cea cu 13 luni, desi mie nu mi-a prea convenit, ca august nu se ia in calcul (e trecut fara venituri) , cand eu am luat banutzi mai multi ca eram in prenatal si mi-ar mai fi marit media....deci nu numai adeverinta difera, ci si modul de calcul,ceea ce chiar nu mi se pare corect....eh, noi sa fim sanatosi, ca banii vin si se duc....
apropos de playmat, ca vazui acum la Natalia, si noi avem la fel ca Dana si Liliac, dar eu i-am mai agatat niste jucarii mai mari, la care sa ajunga si ea....ca asa pe alea de sus trebuie sa le zangan/chitai/misc tot timpul eu si n-am rezolvat nimic, nu pot s-o las singura ca se plictiseste.....se uita in oglinda o perioada si gata....asa daca si ajunge la ceva care mai si fosnaie, e ocupata mai mult, chinuindu-se sa bage in gura ce a apucat ![]()
iar legat de slabit....nu dati cu rosii, dar eu am mai slabit un kil in ultima luna
am ajuns la 63, si eu n-am mai avut 63 din luna de miere cred ca....DAR, daca nu scad mai mult de atat, ma bag si eu cu voi in programul de "zane", cu speranta, la fel ca Luci, ca nu trebuie sa gatesc zilnic....mai ales ca sotz sigur nu va manca aceleasi feluri ca si mine, si va trebui sa-i fac si lui...PLUS ca in curand incepem si diversificarea si mai trebuie facut si pt gagalice cate ceva.....deci e way too much, oricat mi-ar placea mie sa gatesc......
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
Selenico sanatate sotului. Si Adi a racit un pic si vad ca David, azi pentru prima data in viata a tusit de doua ori ...hmmmm...
Eu cand am fost racita nu a patit nimic Davidelu. I-am dat imunitate de la san
Acum cum sa fac ?
Daca fac eu dragoste cu Adi si apoi il pun la san 
....se transmite imunitatea pentru acel gen de raceala sau acea tulpina de gripa de la tati??? ![]()
![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 Buna ziua si de la noi Am vazut toate toate pozele,toti sunt fff frumosi si mamici si tatici si bebei dar acum sunt prea suparata ca sa ii iau pe toti la rand,dar va asigur ca nu mi-a scapata nici o poza. Ma bucur ca toate ati petrecut asa de frumos si la noi a fost frumos dar eu azi am o stare de jale imensa De ce?pai pentru ca eu imi iubesc parul si va trebui sa-l tund pentru ca mie nu-mi cade 100 de fire ca al Cristinei ci iau suvita cu suvita cand fac baie,stau cate o jumatate de ora in baie numai sa-l descurc.La inceput am pus pe seama ca nu m-am pieptanat inainte sa fac baie,apoi ca l-am avut spic si am intrat in baie fara sa-l desfac dar deja e prea mult si de fiecare data.Probabil o sa ma credeti nebuna dar am oprit parul sa-l duc la coafeza si la dr sa vada cat par imi cade mie la fiecare spalare.Probabil ca asta e pretul nasterii sau al anesteziei dar de ce nu mi-a luat calciu din unghii??ca si-asa le tin mici ![]() ![]() ..off daca ati sti cat m-am jelit in baie si mie mila de el ca am stat ani sa-mi creasca asa si acum nu stiu ce sa fac.O rog pe Cristina sa-mi spuna si mie la ce dr trebuie sa ajung...la dermatologie??? caci maine o intind si azi ma duc sa ma tund,mai scurt cred pana la umeri ![]() ![]() ![]() REVIN ca se smiorcaie baiatul D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() ![]() |
si eu care credeam ca s-a intamplat vre-o nenorocire
Lasa draga ca si eu am fost blonda cu parul lung si rachitoare si uite-ma ce simpatica mi-s acum, scurta si neagra
cristina_ana spune:
Neazta fetele!
Vad ca se ingroasa lista de viitoare zane!
Woow, Lucia, ai citit deja jumatate din carte!! Bravo!!! Zi-mi ce nelamuriri ai si sa vad daca stiu sa-ti raspund.
De gatit bineinteles ca nu trebuie neaparat zilnic, eu gatesc mereu ca imi place sa fie mancarea proaspata, am eu un pitic pe creier, dar nu e deloc obligatoriu.
Daca iti este pofta de dulce si nu ai nici o prajitura facuta, poti manca cioco cu 85% cacao. Nu e la fel ca Toblerone, dar merge!
Uite aici un blog cu retete de prajituri, negrese, clatite, checulet in cana
, tarta cu mere. Mai exista un link pe mailul comun trimis de Crocodana cu muuuult mai multe retete, dar asta de jos e foarte bine prezentat:
http://alinaretetedietetice.blogspot.com/2009/10/rulada-de-pui.html
Felicitari pentru demararea proiectului SARAH!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!
Eu zic sa iti faci teste de sarcina odata la 3-4 saptamani. Oricum, daca inca nu ti-a venit ciclul probabil ca sansele sa ramai gravi sunt destul de mici. Daca e sa ma intrebi pe mine, eu ti-as dori sa ramai peste cateva luni, ca se nu te prinda perioada in care incepe Davidutul sa mearga cu burta mare. E o perioada tare dificila, dar dupa ce invata sa mearga singur devine totul mult mai usor.
Am vazut si pozele Ralucai, Mariei, ale lui Monis si Andraiulia, si nu mai stiu! Foarte, foarte frumoase!
Eu astept si pozele Monicai si Selenicai!
Eu am putina treaba acum, incerc sa fac un pic de curatenie prin casa, asa, cat sa nu imi fie scarba sa stau si mai trebuie sa fac si ceva de mancare si revin mai tarziu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
raluk16 spune:
Neatza! Sunt in recuperari...
Delia multumesc mult 
Liliana
multumesc de sfaturi. Sa stii ca si la noi ieri nu putea papa de ceva dureri si dupa ce l-a "aproape" adormit taica-so a papat linistit asa somnoros.
Dana
sper sa va simtiti minunat la parintii tai! Cred ca ei o vad acum pe Ana prima data, nu? Ce emotionant!
Delia, vorba Lilianei daca asa de bine aratati cand va e rau... Sa stii ca sunteti superbi 
Apropo de mancare si gaze la bebei, sa stiti ca imi pare tare rau ca am amanat atat de mult introducerea mancarilor. Eu tot asteptam sa ii treaca plansul, am asteptat 6 saptamani, apoi 8, apoi tot asa. Voiam sa imi dau seama cand plange de burtica si cand plange de altceva. Dar alaltaieri am papat prima data o pasta de branza cu patrunjel, marar si putina ceapa verde (Ceea ce altadata nu imi provoca nici o problema mie, eu aveam balonari doar de la varza, conopida si broccoli, nu ma balonam nici macar de la fasole...) Ei si m-a durut burta tare si pe mine, am avut cu greu niste gaze cam ca atunci cand mananci zacusca (ceea ce nici nu mi-as imagina
). Si azi saracul atata se screme... si e iar constipat. Am observat ca la el costipatia asta e o problema. Plange scremandu-se si urla si tipa. Si dupa ce reuseste sa faca e o minune de copil toata ziua. Deci degeaba scrie in carti ca e normal si sa faca la 3 zile daca el urla asa scremandu-se inseamna ca nu poate face... No, dar deviez. Ideea era ca imi pare rau ca nu am mancat normal de la inceput... Acuma la fiecare mancare noua sa faca asa...
Trimit si revin.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
Cristina saluti !!!
Pai eu in primul rand trebuie sa-mi cumpar cantar cum am mai spus si sa scot la imprimanta tabelele alea ca nu tin minte de la mana pan la gura ![]()
Zi-mi si mie fripturica cum se face ? Pot sa-i pun ulei sau sa o bag la cuptor ? Cred ca ideal ar fi gratarel dar stiu sigur ca la un moment dat imi vor sta in gat gratarelele. Bine macar ca-mi place salata verde si aici e din belusg.
Tu cat timp ai tinut prima faza ?
Dimineata bei cafeluta cu indulcitor ?
Si evident ca am mai uitat. Sa-mi mai spui cam ce papi tu asa in linii mari fara sa plictisim pe fete pt ca acolo apar si anumite chestii care nu ma excita deloc.![]()
Multam de link, l-am bagat la favorites
raluk16 spune:
Gianina, doua chestiuni legate de stresurile cu Botezul:
- cu scapatul din mana al bebeului si eu sunt stresata. Asta pentru ca aici la noi nu se baga normal pe verticala cum vad la voi sau la tv. Nuuuu, astia sunt mai speciali si preotul aseaza bebeul cu burta pe antebratul lui, cu fata in mana lui si isi baga asa tot antebratul in cristelnita. Si am fost la un botez la un bebel mai mare si a scapat preotul intr-o parte fundul bebeului, de ii tinea numai capul cu mana. Am crezut ca mor de inima, ca imaginea arata ca si cum i-ar fi rupt coloana vertebrala. Si cum si Alex e mare si nu incape pe antebratul unui preot, imi e tare frica si nu stiu cum i-as duce niste poze sa vada omul cum se baga normal copiii, cu picioarele in jos...
- cu cheful am vrut si noi sa facem ca toata lumea, sa nu zica nimeni nimic si sa nu se simta prost Alex fata de alti copii ca el nu are poze sau dvd cu cheful de la Botez. Ca aici toata lumea face chef, la orice nivel. Asa ca va fi ca o mini-mini-nunta. Dar de zi, bineinteles. Un pic imi pare rau ca l-am pus sambata, ca inseamna ca oamenii nu se vor grabi acasa, ca duminica. Si bebe va sta intr-o camera, foarte putin il voi duce la restaurant. Dar crede-ma ca e un stres enorm (de multe saptamani "diger" asta noptile) ce sa fac sa nu planga pe acolo, si cum sa fac cu el. Ca daca la noi mesele cu tot cu plans dureaza mai mult de o ora, apoi il las cu mami eu mai pot sta cu invitatii doar o ora jumate sa zic... No, sa speram ca va trece cu bine. Deci sa nu-ti para rau ca nu faci asa mare aiureala...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
cristina_ana spune:
Madalina, si eu am aceeasi mare durere. Imi cade parul ingrozitor de mult, tot asa, in smocuri cand fac baie, in viata mea nu am mai patit asa ceva, dar probabil ca la mine e si pentru ca e deja a treia nastere in decurs de 3 ani. Si eu m-am intrebat daca nu e cumva de la anestezie, ca am inteles ca dupa o operiatie mai importanta cade asa de rau parul.
Crede-ma ca am incercat aproape tot ce exista pe piata, am rascolit netul in cautare de solutii si nimic nu a dat rezultate. Fiolele alea scumpe de la Foltene si Vichi mi-au ingrasat parul si mi-au iritat pielea capului, am incercat cu petrol si a fost dezastru, am zis ca raman fara par, asa de tare m-a ars pielea, sampone peste sampoane, si naturiste, si din alea scumpe, vitamine pentru par, si multe, multe altele.
Si da, la dermatolog trebuie sa mergi, dar la unul bun, specializat pe asa ceva, care sa-ti faca analize complete. Daca intalnesti un asa medic sa-mi zici si mie. Probabil ca nu exista solutii, este un dezechilibru hormonal care va trece in timp.
Si eu sunt pe punctul de a ma tunde, dar inca mai sper intr-o minune.
Acum mi-am luat produse Kerastase, cele mai scumpe posibil si astept sa vad daca au rezultate, mi-am mai dat termen vreo 2-3 saptamani, si daca tot asa de rau e, il tund, ce sa fac!
Si cat m-am chinuit si eu sa il fac sa creasca cat de cat.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL