Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls,

ce mai faceti voi? vad ca nu mai aveti asa tastarnita .. nu mai alerg dupa voi. pe anna mea cred ca au ajuns-o bunatatile mancate zilele astea .. a cam durut-o burtica aseara si s-a culcat la 12.30 ..

sa stiti va vreau si eu monti!! eu mi-am cumparat cartea si sta frumos cu praf pe ea in biblioteca ..

andra nu am cuvinte sa-ti spun cat de dulce si frumoasa este sophie .. si hainutele ei m-au dat gata. mai ales rochita cu dungi si ghetutele cu blanita!! iar casuta parintilor tai .. este chiar de vis. superba la interior, facuta cu super mult bun gust .. iar la exterior .. minunata! nu avea cum sa o rateze mosul!

nu stiu daca am zis ca am vazut si eu pozutele de pe mail cu minunile lui diamar .. ce super e costumul de mariner! am vazut si frumusete de alex, dar si superbe fete de sabina!

manga este superb aidan in costumul alb .. ce mutrite dulci face piski .. si ce costum de mos craciun i-a luat mami lui .. si m-a dat pe spate cu camasuta lui!

ralu pupam printesa roz! tare dulce e!

monis ce pitic frumos costumat in mos si ce bradut super!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata fetelor si la multi ani (cu intarziere pentru Stefanuti)

Am si eu internet, in sfarsit, asa ca pot relua contactul cu lumea. Recunosc ca nu am citit mare lucru din urma dar am retinut ca vreti sa va apucati de regimuri de slabit. Sa fie intr-un ceas bun

acuma imi spun si eu parerea legat de subiect, asa ca nu va suprati pe mine, va rog. eu nu sunt adepta regimurilor de slabire. consider cumpatarea cea mai buna solutie pentru regimul alimentar care trebuie sa fie unul sanatos. stiu ca ati auzit asta de un milion de ori dar miscarea este esentiala. si fructele si legumele crude. nu aveti nevoie de nici o carte ca sa slabiti. trebuie sa va invatati sa aveti un stil de viata sanatos. stiu ca sunt destule fete care mananca destul de tarziu noaptea si ciugulesc mai mereu ziua. asta este moartea oricarui regim alimentar. acuma dati cu rosii

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, nu trebuie sa mananci numai gratare si salate. Poti face o multitudine de mancaruri si cu ulei, dar sa nu fie prajeli. Doar asa, cat sa-i dea gust. Vezi ca pe langa linkul pus de mine exista un alt link de mailul comun cu zeci de retete.
Eu nu am tinut cu faza 1 si 2 pentru ca eram gravi, si nu o sa tin nici acum, ca nu am nevoie sa slabesc decat putin, dar eu asa vreau sa mananc mereu, ca este super sanatos.
La cafea nu am renuntat. Eu ii pun fructoza in loc de zahar. Pentru prajituri, trebuie sa-ti cumperi faina integrala, tarate macinate fin si fructoza. La noi se gasesc la plafar.
Eu am zis ca daca ne strangem mai multe fete, o sa ne sfatuim intre noi zilnic ce sa mancam si o sa ne fie mai usor. Oricum e un regim super simplu de tinut. Si sa-ti mai cumperi paste integrale (Barila sunt cele mai bune) si orez integral. Astea se fac cu legume si sos de rosii, ies o nebunie.
Daca mai ai intrebari iti raspund mai tarziu, ca acum chiar trebuie sa fug la treaba!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Liliana vad ca te-au lamurit fetele cu stresurile . Si al meu dupa cateva zile costipate a facut alaltaieri 5 kk intr-o zi. Dar crede-ma ca era cel mai fericit si nu a mai plans toata ziua, nici macar la san. Ce sa va spun ca dupa ce al meu statea bine pe burtica si ridica (,) caputul, acuma nu reusesc sa-l mai pun

Madalina ai dreptate cu centrul de joaca . Noi am primit unul de la nasi. Dar deocamdata de cate ori l-am pus acolo loveste zdranganelele, se uita in oglinda, se agita de numa pana vomita si plange si de sperietura si de oboseala. Deci vom mai incerca om vedea noi, cand va fi odihnit si fara lapte in el

Elle

Abia astept sa intru pe mailul comun sa vad acolo pozici proaspete.

Uau, dar ce avalansa de poze si aici! Luci sunteti minunati . Anamaria mai dar puiul tau deja arata a baiat mare, e tare frumos! Monique asa imi place sa ma uit la pozele voastre, cat se iubesc fetele tale! Am vazut-o si pe Carina, care arata minunate in toate pozele, vorba fetelor, si cand plange! Poze minunate de Nela frumoasa cu noua culoare, cu Ana cea cuminte, un marsupiu frumos ca are aparatori si pe lateralele capului si peisaje superbe. Imi place tare cum o tineai in brate cu salul rosu.

Trimit si revin

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Am si eu internet, in sfarsit, asa ca pot relua contactul cu lumea. Recunosc ca nu am citit mare lucru din urma dar am retinut ca vreti sa va apucati de regimuri de slabit. Sa fie intr-un ceas bun

acuma imi spun si eu parerea legat de subiect, asa ca nu va suprati pe mine, va rog. eu nu sunt adepta regimurilor de slabire. consider cumpatarea cea mai buna solutie pentru regimul alimentar care trebuie sa fie unul sanatos. stiu ca ati auzit asta de un milion de ori dar miscarea este esentiala. si fructele si legumele crude. nu aveti nevoie de nici o carte ca sa slabiti. trebuie sa va invatati sa aveti un stil de viata sanatos. stiu ca sunt destule fete care mananca destul de tarziu noaptea si ciugulesc mai mereu ziua. asta este moartea oricarui regim alimentar. acuma dati cu rosii

te referi la doi trei pumni de covrigei, cateva patratele de ciocolata, o napolitana, niste inghetata, un pumn de alune, niste biscuiti dulci si crocanti ...ei nah....fac asta zilnic.
TREBUIE sa pun ordine in viata asa cum bine a spus Mangulica.
Nu tine neaparat de ce zice smecherul de Montignac CI de a avea o rutina, un program, ceva de care sa ma tin, sa am ce sa urmaresc si sa nu mai fiu haotica cu organismul meu.
Stiu ce spui, pe mine ma freaca barbate-miu la creierii cu miscarea de nu-l maipot suporta in unele zile....si ce e cel mai trist e ca are dreptate dar uite ca delasarea e dusmanul meu, lenea, lipsa de vointa.
Eu ma apuc nu ca sa combin pastaile cu nautul si taratele cu ciresele CI ca sa am un program, sa am cum sa-mi gasesc controlul, sa pot sa-mi demonstrez si eu odata pt totdeauna ca am un strop de vointa la 32 de ani si nu sunt chiar fiica ploii sa stau si sa las viata sa faca ce vrea cu corpul meu.
Iti dau un pupic gras si nu o rosie ...
Si cand vom avea bani mai multi am sa-mi fac un abonament si la piscina care este peste drum de mine ca sa fac miscare, pana atunci imping la carut si incordez fesele

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cris, nu mai astepta pozele, ca sunt la semnatura de cateva zile
CE mai face Emma? Noi nu vedem pozici cu ea? Esti cam zgarcita cu pozele cu ea

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ioana, regimul Montignac nu este un regim din ala clasic de slabie, este un stil de viata sanatos. Daca o sa citesti cartea o sa intelegi ce vreau sa spun, Nici eu nu as tine ceva drastic. Dar combinatiile de alimente din aceasta carte chiar dau rezultate sigure si nu trebuie renuntat la nimic esential pentru organism, doar la paine alba, paste, orez cartofi si zahar. Gata, hai ca nu mai incerc sa conving pe nimeni ca devin pisaloaga si enervanta. Daca vreti sa cititi cartea si sa tineti regimul eu o sa va sustin, daca nu, nu e nici o suparare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Multumeeeesc de raspunsuri
Asa e, e peste tot, si la Helpnet pare cel mai ieftin, vad ca asa ziceti si voi
Mi-e destul de jale ca trebuie sa-l fac... sper sa nu fie nici o reactie nimic.... am vazut ca Maria zicea ca Aidan a facut 37.4... eu nu stiu ce sa zic ca Iulian are 37.2-37.4 cam de cand l-am nascut, rar de tot scade sub 37... oare o fi ceva anormal? . Na, ca incep cu grijile inainte sa fie cazul .

Monica - am descoperit si eu la un moment dat ca e infanrix dar tot peste mana imi suna si uite ca tot gresit l-am scris. Sa stii ca citind de grijile tale, am inceput si eu sa ma intreb de ce sta puiul meu numai cu capul sucit pe dreapta si se uita peste umar... . Sper doar ca e o faza si nu tb sa ajung la vreun control cu el... o sa ma duc doar la ortoped sa vad cum sta cu labutele ca am ramas de la nastere cu senzatia ca sunt putin orientate spre interior, desi acum nu se mai vede... cred ca doar piticii din mintea mea vad asta . Va tin pumnii tare sa iasa perfect la consultul neuro sa te poti linisti si tu

Luto - bradutii impodobiti sunt in Herastrau la intrarea din Charles de Gaulle... parea fain pe acolo desi noi am fost in ziua de Craciun si casutele care vindeau diverse erau inchise. Sarumana - bradutul a fost f alergat, nu ne-am hotarat acum 2 saptamani si am plecat dupa el cu copil cu tot abia sambata trecuta, in cea mai aglomerata zi posibila, ne-am foit infinit prin centrul comercial Baneasa unde era jumate de oras la cumparaturi si unde nu erau curatate parcarile de zapada... Pana la urma am razbit si am bagat in masina noastra minuscula si copil si scaunul de masina si noi cu cumparaturi, iar deasupra bradutul... eram asa de terminata ca imi dadeau lacrimile. Dar cand am reusit si l-am desfacut in casa, mi-am dat seama ca a meritat tot efortul, ca intr-adevar e tare frumos.

Madalina - imi pare asa rau de necazul cu parul... poate daca iti faci niste analize sa vezi unde ar fi carenta? nu stiu... zic si eu... eu ma gandeam sa-l tund oricum, cand am vazut cam cum ma paruieste bebe.... si abia a inceput sa apuce lucruri...

Selen - si eu ma gandeam sa te intreb daca ai depus dosarul... eu m-am umplut de nervi cand am vazut lista cu banci acceptate, ca nu am card la niciuna dintre ele, asa ca tb acuma pentru asta sa-mi mai fac un card / cont, fix ce aveam chef .
Curioasa treaba ca nu iti iau august in calcul, desi ai nascut dupa mijlocul lunii (eu stiam ca nu se ia in calcul doar daca ai nascut inainte de 15...). Ma rog, vorba ta... banii vin si se duc, noi sa fim sanatosi si voiosi.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

te referi la doi trei pumni de covrigei, cateva patratele de ciocolata, o napolitana, niste inghetata, un pumn de alune, niste biscuiti dulci si crocanti ...ei nah....fac asta zilnic.
TREBUIE sa pun ordine in viata asa cum bine a spus Mangulica.
Nu tine neaparat de ce zice smecherul de Montignac CI de a avea o rutina, un program, ceva de care sa ma tin, sa am ce sa urmaresc si sa nu mai fiu haotica cu organismul meu.
Stiu ce spui, pe mine ma freaca barbate-miu la creierii cu miscarea de nu-l maipot suporta in unele zile....si ce e cel mai trist e ca are dreptate dar uite ca delasarea e dusmanul meu, lenea, lipsa de vointa.
Eu ma apuc nu ca sa combin pastaile cu nautul si taratele cu ciresele CI ca sa am un program, sa am cum sa-mi gasesc controlul, sa pot sa-mi demonstrez si eu odata pt totdeauna ca am un strop de vointa la 32 de ani si nu sunt chiar fiica ploii sa stau si sa las viata sa faca ce vrea cu corpul meu.
Iti dau un pupic gras si nu o rosie ...
Si cand vom avea bani mai multi am sa-mi fac un abonament si la piscina care este peste drum de mine ca sa fac miscare, pana atunci imping la carut si incordez fesele

primul pas a fost facut. asta e cel mai important si cel mai greu de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Raluk imi vine sa spun dar nu stiu cum sa o fac....oare chiar revii ? De cateva zile imi vine sa te tuc dulce ca vad ca bagi nasucul la noi.
Alex isi va reveni si el...din ce scrii poate chiar are probleme cu constipatia dragutul.
Davidelu face caca dupa fiecare masa peste zi si noaptea NIMIC, dimineata are chiloteii plini doar de suvoiae de pipilica. Multumesc lui Dumnezeu ca e asa si poate ilmosteneste pe tati ca daca ia ceva de la mine la acest capitol pot sa ma impusc direct in tampla.
Hai ca va fi bine, imediat vine primavara

Mergi la inceput