Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
Mai fetelor, eu la Monti nu ma bag
ca l-am tinut cateva luni i facultate, dupa ce il laudase Turcescu ca a slabit 30 de kile cu el. Eu m-am ingrasat 6 kile in cele 3 luni in care l-am tinut. Si primele 2 luni am tinut faza aia stricta. Am toate cartile acasa, pe langa cea cu regimul inca 2 cu retete. Suna asa de bine, ca era sigura ca totul va fi perfect.
Dar sunt sigura ca eu eram de vina
. Pentru ca eu de prin liceu, deci de vreo 13-14 ani, mancam din ce in ce mai putin si faceam sport din ce in ce mai mult. Si mancat putin nu ma refer la prostii. Mancam doar sanatos, salate (si nu ca alea de pe site-ul de salate, ca am intrat si erau cu maioneze si cu putine cruditati, ma refer la salate cu multe frunze verzi si putine legume pe langa, fara sosuri si fara nimic altceva). Si ajunsesem de papam 700 de calorii zilnic si faceam sport mult. Si apoi am trecut pe Monti, unde aveam in cap doar regulile, nu ma mai stresam eu cu altceva. Si am inceput sa pap branzica si cas, eu care inainte papam rar si doar de 0%. Asa ca fara sa-mi dau seama am depasit 1000 de calorii pe zi. Si cu tot sistemul Monti am inceput sa pun pe mine la greu. Asa ca mie nu mi s e potriveste, dar eu sunt cea bizara. E drept ca pe langa regimurile mele repetate stricte, mai erau si problemele hormonale. Ca eu cand am ajuns in Cluj la doctor cu analizele mele hormonale a zis ca sunt singura pacienta pe care o stie cu bolile astea care sa aiba PE REGIM mai putin de 80 de kile! Deci se tot mira oare ce pot face. Si i-am spus ca pe langa regim eu merg pe jos 8-12 km zilnic, fac zilnic o ora jumate de fitness, o ora jumate de inot. Sau daca nu apucam sa merg la sala, faceam o ora de tae-bo acasa de pe dvd (care numai asta zice-se ca e de 1200 de calorii... si eu papam 700-800).
Intr-adevar e frustrant sa faci atatea sacrificii si sa nu vezi rezultate, dar din moment ce mie un regim nesanatos imi deregla si mai tare hormonii, aveam in cap ca nu fac astea pentru a slabi, ci pentru bebe
. Si uite ca bebe a venit si daca doctorii nu mi-au dat sanse!
No, iara deviez
. Ideea e ca la mine nu a prins Monti singur. Eu oricum am ramas in cap cu principiile lui, adica daca pap oua de exemplu, nu le pap cu paine, ci cu salata. Dar nu ma pot lasa doar cu Monti, si sa pap orice merge cu Monti, ca ma ingras.
Doar sa aveti grija si sa nu luati de bune orice de acolo. Eu nu pap zahar pentru hormonii mei, ca am rezistenta la insulina. Dar sunt total impotriva indulcitorilor artificiali, si Monti ii foloseste. Zaharina, aspartamul, sucraloza etc sunt foarte foarte nesanatoase!!! Pe langa ca sunt cancerigene, deregleaza sistemul hormonal! Si credeti-ma ca eu am ajuns la concluzia ca hormonii ne fac cu totul, de la bolile de inima, la problemele digestive, la comportament, la aspectul exterior, si mai ales, la problemele de fertilitate! Si nici fructoza nu e sanatoasa, s-a descoperit prin 2008 cat rau face in organism. Ca nu e ca si cum ai papa fructul ala, fructoza se extrage din fructe tot prin procese chimice. Decat astea, poate mai bine zahar...
No, nu mai intind subiectul. Deci sa aveti grija sa luati numai informatiile sanatoase de acolo. Succes! ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
aidaciolac spune:
hello fete dragi 
Mi-am facut si eu loc la un pc din 3
cu pernutele mele din coate
sa va salut si sa incerc sa citesc si eu ceva din capitolul asta
Sper ca sunteti bine si voi si pruncii din dotare si ati petrecut pe cinste si cu cadouri sa va unga la suflet 
Ce se mai aude cu intalnirea constantencelor? Noi cred ca plecam in 4 ian acasa , dar sper sa ne vedem pana in anul nou ![]()
si fug sa va citesc
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 ... Pana la urma am razbit si am bagat in masina noastra minuscula si copil si scaunul de masina si noi cu cumparaturi, iar deasupra bradutul... eram asa de terminata ca imi dadeau lacrimile. |
am vizualizat peisajul, mie erau sa-mi dea lacrimile pe 26 cand am iesit sa luam aer si am nimerit putin si la magazine unde erau reduceri si lumea se calca in picioare si se impingea sa intre in magazine ....era ca un cosmar, nici nu aveam pe unde sa trec cu carutul. Muream de ciuda ca as fi vrut si eu o bluza cu 5 lire dar pe de alta parte urasc acea aglomeratie infioratoare.
La Next erau oameni de paza cu cordon la intrare si se statea la coada ca sa intri in magazin....asa ceva inca nu am vazut pana acum. Intrau cate 2-3 persoane in functie de cati ieseau...iar inauntru era PUHOI.
Mai era si un loc in care erau lasate efectiv abandonate carucioarele cu copilasi si urlau toti cat puteau...arata asa ca o parcare plina de carucioare.
Am iesit la aer si am realizat ca iti trebuie antrenament pt reducerile astea

Nu sunt de mine
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
monica_dicut spune:
monis, lasa piticii cu temperatura. Asa o au bebeii, la ei doar peste 38 se considera stare febrila. Ideea e ca cica trebuie luata cum vii cu el din maternitate si masurata zilnic la aceasi ora
ca sa vezi care e temperatura lui normala. Asa o are si Dragos, intre 37, 2 si 37,6. Deci nu e problema
. Cu ceilalti pitici nu te pot ajuta ca eu nu i-am impuscat nici pe ai mei. DAr sa sti ca si el se uita tota asa, si statea mai mult pe dreapta. Ce pot sa-ti spun, este ca s-a corectat cu timpul si acum sta pe ambele parti ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
andraiulia spune:
Mai, fetelor...m-ati nimerit si pe mine la partea cu parul care cade intr-o veselie. Niciodata nu a cazut asa. Am intrebat-o pe mama pritenei mele, care este dermatolog si mi-a zis ca abia cand termin cu alaptatul parul isi va reveni la normal. Nici nu va mai cadea si va creste mai repede din nou. Exista Revalidul care este compus din vitamine, insa ea mi-a zis ca este inutil in aceasta situatie. Doar o masca cu 2 galbenusuri de ou, un flacon de ulei de ricin si jumatate de lamaie(stoarsa) sau 2 linguri de coniac ar fi de folos. Si oricum prefer variantele acestea mai naturale. Este o masca clasica, ea mi-a zis ca este intr-adeavar buna.
Legat de greutate, eu am revenit la greutatea dinaintea sarcinii. Cu multe dulciuri.
Mai, e mai greu cu bebe la 22 de ani, dar din pct de vedere fizic e mai usor. Macar asa un avantaj sa am si eu. Treaba cu Montignac, in schimb, este buna pentru toata lumea, cum zicea si Cristina, este un mod de viata.
Multumim tare mult, Ellenuta. Si voi sunteti tare frumosi.
Maria, l-am vazut pe Aidan in costumasele frumoase. Imi place tare mult cel alb cu rosu, tricotat cred. Este asa de frumos bebe in el.
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
lutoniana spune:
eu intru la program de
asa ca va citesc ca si cum m-as uita la TV. asa ca bagati dezbateri ca tare mai imi plac....si eu nu pot scrie cateva minute bune.
Va imbratisez cu drag pe toate.
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
selen80 spune:
POZE NOI DE AICI
Mada, Cristina si mie imi cade parul intr-o veselie, de aia m-am si tuns...dar pt mine nu-i o tragedie, las ca o creste el la loc....nu va mai faceti sange rau din asta, ca voi oricum sunteti niste frumoase, iar parul sigur se va regenera si il lasati iar lung
si eu vroiam sa zic ca ma bucur ca revine RAlukutz incet incet
nu-ti mai face atatea ganduri pt botez, ai vazut ca Alexutu v-a mai facut surprize placute si a fost cumintel....oricum daca te gandesti nu rezolvi nimic, trebuie sa vezi pe moment care va fi situatia...
Cristina daca mi-ai zis fara cartofi, m-am omorat...la noi sunt baza! si nu numai din cauza lui Edi care nu prea mananca altceva, dar si mie imi plac, cam in orice fel ar fi facuti....
Luci acuma nah, daca n-aveam si noi o solutie, nu plecam nici eu de acasa, dar asa, am profitat de ocazie, ca si-asa parintii mei asteptau de mult sa stea mai multe zile cu Ebruska, plus ca si mie o sa-mi prinda bine sa ma rasfat cateva zile la mami ![]()
oricum ai fost tare cu transmiterea anticorpilor...eu zic sa incerci, macar poate are efect asupra sotzului sa-i treaca mai repede....stii tu, aspirina saracului ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
andraiulia spune:
Luto, papare placuta, noi tocmai am terminat.
Mai pun astazi poze...tre sa va arat neaparat ce ciorapei a primit Sophie la toaleta cu rochita cu dungute. Ciorapeii au volanase pe fundulet, sa nu se vada popou' cand se ridica rochita.![]()
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
monica_dicut spune:
selen, sunteti ffffff frumoase
. Si surioara ta este frumoasa foc. DAr cati anisori are
?? NIci tie nu ti-as da mai mult de 23 
Fii-miu canta cu tasu in dormitor 

amandoi super fals 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
selen subscriu la ce spune monica. sunteti tare frumoase, iar ebru iti semana tare! ce par lung si frumos are sora ta!
eu am mai tinut monti .. dar nu pe faze (caci nu aveam nevoie pe atunci) .. ci doar mancat sanatos, nu amestecam macarurile, fructe nu mancam inediat dupa masa sau seara .. o sa-mi caut notitele si o sa le trimit pe mailul comun.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun