Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Si eu sunt la ora de tzitzi si nu pot scrie. Dar vroiam sa ii spun Monicai ca nu se vad pozele ei, imi cere parola! Ce le-ai facut?
Ma bag acum si la Ebrusca

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hmm, mi se pare ca daca nu ai cont pe picasa nu poti sa le vezi. Ia incearca asa
http://picasaweb.google.com/Buflici26/LunaA4A#

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Incepe sa maraie puiul, sa vad cat mai apuc sa citesc si sa scriu...

Mda, dar imi place ce de slabiciuni de fete s-au angajat la Monti

Luci de revelion sper sa rezist pana la miezul noptii sa-i spun puiului la multi ani la prima lui trecere dintr-un an in altul ca de Craciun m-am culcat la 11. Asa ca nu se pune problema de iesit undeva

Maria cu sarmalele s-ar putea sa fie de la varza murata, ca e mai usor digerabila decat cea dulce. Mie nu-mi plac sarmalele cu varza murata, si mami imi face cu varza dulce, si tot timpul ma balonau, spre deosebire de celelalte. Si acum mi-a facut cu foi de vita. Si bineinteles, inauntru pe baza de orez brun si ciuperci si rosii, ardei, etc. daca tot vorbim de regimuri...

Raluca imi pare tare rau pentru raceala, cred ca e groaznic. Insanatosire rapida!

Cum depuneti voi asa tarziu pentru CIC? Pe mine saptamana trecuta, chiar inainte de Craciun, m-au sunat de la servici, si in 23 si 24 eu si sotul ne-am stresat cu asta, ca au spus ca pana in 26 cand intru in CIC trebuiau toate rezolvate si dosarul depus.

O, Luci, ce frumos ca o lasati pe Sarah sa vina daca vrea cred ca o sa plang de emotii de numa cand ne vei da vestea! Si eu m-as baga cat de repede, daca tot e rau Alex si ma munceste atat... dar in acelasi timp as vrea si sa-l alaptez cat de mult. Si oricum la noi n-ar avea cum sa vina daca n-am reluat activitatile, in ianuarie de cand l-am facut pe Alex facem anu' . Dar no, cum eu jos nu sunt bine inca, Alex doarme numai si numai pe Relu noaptea si numai pe mine ziua... n-avem cum

Ce raspunsuri detaliate, Maria

Am mai vazut pozici superbe de Loris de Gianina. Uau, da ce bulmflici s-a facut Sophie Amelie!!! Pai Andra, oare ce ii dai tu prin laptic? Ca de obicei, sunteti minunate si tare tare feminine si vesele! Si acolo la voi in casuta arata de vis, ca in filme! .

Il vazusem ieri pe Aidan in costumatia maro, dar acum m-a dat gata cu puloverul ala cu reni rosii ce bine ii sta . Si imbracat in mosulica!!! Sunteti tare frumosi!

Si am vazut-o pe Natalia cu parintii ei frumosi! Si ce fain sta pe burta! Ioooiii ce-mi place poza in care te ai pe tine insarcinata in fundal

La Monis problema e ca pozele sunt asa calitative si asa frumos facute ca admiri intai poza si apoi continutul . Bradul superb, vreau si eu un suport din ala sa stea bebe mai in sus, poze comice cu beteala rosie, dar per total poze pline de caldura si iubire si fericire si un mos smecheras tare frumos!

Moni, Luci m-ati distrat tare cum ati povestit voi. Va citesc cu zambetul pe buze

Selen pun pariu ca ai tai sunt extaziati ca ai mers la Tulcea! Insanatosire rapida lui tati!

Mada imi pare tare rau cu parul, si mie de vreo doua saptamani imi cade mult mai mult ca inainte, si eu si inainte aveam probleme, de la tiroida.

Deci fetelor, daca nu va reveniti cu mancarica sanatoasa cu parul, atunci sa stiti ca eu am citit ca 80% dintre femei fac o tiroidita post-partum. Deci o mica boala de tiroida legata de nastere, care trece. Si se manifesta prin ingrasare, depresie, caderea parului, senzatie de frig, oboseala, etc. Eventual o analiza de TSH, FT4...

Luci ai fost super tare cu raceala, dar sa stii ca si cand a racit Relu si eu imi doream sa racesc eu mai repede decat puiul, sa-i dau ceva anticorpi . Sanatate multa!

M-am intristat putin ca noi suntem singurii care nu am apucat sa-i luam nimic nimic la pui de Craciun dar chiar nu am reusit sa ies eu din casa in ultimele zile, si Relu doar pe fuga cu rezolvat probleme.... si asa as fi vrut. Mi-a amintit Andra ca ii luasem noului finut anul trecut de Craciun o cutiuta muzicala asemanatoare... Sa nu aiba el sub brad la primul lui Craciun nimic offff

Trimit si revin, ca tare m-a distrat Luci cu postul pentru mine, si rad aici singura

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza!
Vai Manga ce barbat in toata regula ai tu acolo cu camasuta si vestuta. Si in costumasul cu reni e tare dragut.
Monica, eu nu stiam ca doar dupa 38 e stare de subfebrilitate. Si al meu are peste 37 dar ieri a avut 37,7 si cred ca m-am grabit si i-am dat un supozitor.
Am vazut si bombonica roz a ralucaipaun. Tare scupica, la fel si poza cu e gravida.
Acum ma delectez cu pozele lui Selen. Tare scumpica.
Eu am ramas cu 8 kg dar nu mai vreau sa slabesc ci doar sa mai dau din burta jos. Stiu ca nu se poate numai de la burta dar poate incerc cu ceva execercitii. Cred ca conteaza si varsta, dupa prima sarcina am ramas cu doar 1 kg.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Deci Luci ai fost o scumpa! Sa vedem cum va fi dupa sarbatori, ca acuma e si Relu acasa, si mai are timp si mami sa mi-l ia. Dar saptamana trecuta a fost prima data cand a reusit sa doarma in patut sau in landou, deci altundeva decat in brate la noi. Si noaptea se mai trage de pe Relu (pana acuma numai asa nu voma) si ajunge langa noi, si doarme linistit. Deci suntem pe drumul cel bun.

Cu matzele n-are cu cine semana bine, ca eu sunt o constipata de cand eram bebe (in liceu ajunsesem sa fac o data la doua saptamani, apoi m-am "reglat" la o data pe saptamana), iar Relu da dintr-o extrema in alta, nu e niciodata cum trebuie, suntem amandoi cu dureri de burta, cum sa fie puiul cu intestine normale atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am trimis pe mailul comun un mail cu regimul .. e o mica sinteza a lui monti ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Selen multumesc mult! Ai dreptate, si eu ca-n povestea cu drobul de sare . Ce frumoasa si dulce e Ebru cum sta in zbor! Ai o familie tare frumoasa! Si ce fericiti sunt toti ca sotul tau e racit [:P]

Moni apropo de cantat,sa stii ca de multe ori ma gandesc cu drag cat ma iubeste Alex si cat ma admira cand ii cant, e singurul caruia nu-i pasa ca eu cant fals

Diamar asa scrie si prin cartile mele ca la temperatura luata in fundulet pana pe la 38.2 parca e subfebrilitate si e in general data de supraincalzirea copilului. Am avut si noi o data asa si l-am imbracat mai lejer, am facut mai racoare in camera si a revenit intr-o jumatate de ora!!!

Ma omorati cu kilogramele, eu din 21 luate in sarcina, doar pe Alex de 5 kile am dat jos si de atunci am ramas cu cele 16 in plus. Probabil cand nu voi mai alapta, ca sa pot tine regim, ca acuma imi e tare foame . Si cand voi putea reveni la sportul facut la greu inainte... ca nu stiu cand, cu pui asa de solicitant... (am vrut sa spun rau )

Va tzuc! Ca puiul de atunci se tot trezeste si adoarme la loc, dar e timpul sa pape si a vrut sa ma lase sa recuperez tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

multumim fetelor de aprecieri...sor-mea e mai mare decat mine, desi multi spun ca pare mai mica...cred ca din cauza siluetei, ca ea a fost tot timpul aia mai slabuta, si eu aia mai plinuta (asta ca sa fiu finuta si sa nu spun [gras]) a facut azi 33 de ani

Andra acum am vazut si eu pozele, ca de obicei Sophie o cocheta, iar casuta chiar pare din povesti! si ce de cadouri a primit buflica

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Deci eu nu te cred selen , nu arata a 33 de ani nici de acum intr-o mie . Fantastic!!! Sa fie sanatoasa si fericita

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol

Mergi la inceput