Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!!Nu am recuperat cap 35..ma bag imediat ce imia doarme bursucul meu frumos..

Nu mai tin minte mai nimik din cap 24..aa ba da am citit mesaje taree emotionante de la Mådålina si Luto..Fetelor ati gasit cele mai frumoase cuvinte pt a transmite cele mai calde emotii..

Noi am avut un craciun de vis..Am primit muulte cadouri..deci am fost cuminte..Brucu meu e un scump pe zi ce trece..am fost in vizite a fost mereu in centrul atentiei si el taare fericit a fost..

Merg så dau papa la un bursuc infometat si apoi la somnic cu el si sper så pot si eu recupera, am vazut ca nu am mult.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

AA inainte så må apuc de recuperat mi-am amintit ca am vazut poze cu Andra de Liliac care e tare haioaså cum doarme ea in cortul primit de la mosu..super tare!!si tortul ala..aratå..ei bine eu nu ma bag la din acestea..må depåsesc

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

diamar ce marinar dragut ....m-am topit toata...de unde ai luat costumasul ?
Si baietelul mare cum sta cu crezul in Mos ?
Ce faina e jucarica aceea de bebe. Am vazut si eu ceva interesant aici, o chestie tot asa frumos colorata cu volan, claxon si alte dracovenii care se ataseaza la carut, cand vor sta si ei in fundulet ....ca sa se joace acolo cu ea. E super dupa parerea mea. Probabil ca iesim in vara cu fazele astea la care visez eu

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Multumim de complimente. L-am luat de la un magazin din oras, cautam un costumas de mos si l-am gasit pe asta si mi s-a parut tare dragut. Jucaria e de la mos si se poate pune si in alta pozite pe cand sta in fundulet. Dupa ce am luat-o mi-a parut rau pt ca el avea ceva asemanator. Mai bine mai puneam ceva bani si luam si noi un leganus. La voi sunt mult mai multe jucarii interesante, numai bani sa fie.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aha...se incinge atmosfra. Pai bine mai Iuliko, am stat aici sa-l citesc pe Monti....cu copilul dormind si voi nimic nimic...si acum cand s-a trezit piciul hop si voi apareti cate una cate una....Sunt profund dezamagita

Ce ma bucur ca ai petrecut frumos si Bruculica a fost in centrul atentiei ...de parca se putea altfel cu asa mandrete de cavaler.
Vezi poate te prezinti fara poze

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Iulia, chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai scris.
Dar Selen pe unde umbla? Ai depus dosarul pt CIC?
Si noi am incasat prima alocatie a copilului si din ianuarie depun si pt CIC. Cum spunea Cristian , mi teama ca astia o sa-mi faca vant ca si eu am facut copiii unul dupa altul. Al 3 a nu zic ca nu m-ar inacta dar nici nu vreau sa ma gandesc ce or sa spuna astia de la lucru.
Luci, sa inteleg ca tu ai dat startul la cursa pt Sarah? Succes.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

diamar ce marinar dragut ....m-am topit toata...de unde ai luat costumasul ?
Si baietelul mare cum sta cu crezul in Mos ?
Ce faina e jucarica aceea de bebe. Am vazut si eu ceva interesant aici, o chestie tot asa frumos colorata cu volan, claxon si alte dracovenii care se ataseaza la carut, cand vor sta si ei in fundulet ....ca sa se joace acolo cu ea. E super dupa parerea mea. Probabil ca iesim in vara cu fazele astea la care visez eu

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Multumim de complimente. L-am luat de la un magazin din oras, cautam un costumas de mos si l-am gasit pe asta si mi s-a parut tare dragut. Jucaria e de la mos si se poate pune si in alta pozite pe cand sta in fundulet. Dupa ce am luat-o mi-a parut rau pt ca el avea ceva asemanator. Mai bine mai puneam ceva bani si luam si noi un leganus. La voi sunt mult mai multe jucarii interesante, numai bani sa fie.

da, da partea cu banii asa e ...
Insa vezi tu aici pe de alta parte este foarte dezvoltata "tehnica" de a da lucrurile de copilasi. Eu am primit si leaganul si bouncerul si o paturica super de joaca....si multe altele si le voi da si eu mai departe la randul meu ca deja stiu 2 fete gravidute ......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Luci, sa inteleg ca tu ai dat startul la cursa pt Sarah? Succes.

multumesc mult, doar ca nu lucram intens ca la Davidelu, o lasam pe ea sa apara cand va pofti si cand va considera Doamne Doamne ca suntem pregatiti pentru inca o minune
Eu doar m-am hotarat sa deschid calea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Merry Christmas!!!!

Bine v-am regasit, fete dragi. Am intrat si ieri un pic dar n-am apucat decat sa citesc..

Noi suntem la munte si cred ca ramanem mai mult timp aici. Am mai pus cateva poze de zilele acestea, mai urmeaza si altele.

Am vazut ca s-au intalnit doua fete cucuiete...frumoase si cu bebei superbi!!!Bravo! Cred ca a fost intr-un mare fel...

Am avzut ca avem si vreo cateva fete cu probleme...sa va faceti bine si sa depasiti cat mai usor momentele urate.

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Sophie a fost atat de cuminte, e fericita cu multa lume in jur..a fost centrul atentiei, evident. Dar ea doua zile(primele 2 zile de Craciun) n-a zis nici pahs. Si azi a fost super cuminte. Rade la toata lumea, rade in hohote foarte des cand vorbesc cu ea. Sunt fericita ca este atat de sociabila.

Aici este foarte frumos, la casutza alor mei. Este o atmosfera speciala, n-as mai pleca. O sa mai intru sa vb cu voi, ca acum ne-am mai eliberat.

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

andruska chiar ca e foarte frumos la casuta de vis ...si am incercat sa fiu diplomata ca sa nu mai rada fetele de mine.
De Revelion tot acolo ?

Mergi la inceput