Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *35*
Raspunsuri - Pagina 12
MangaGirl spune:
elle zapada aia a fost inainte de Craciun, cam pe 22-23, dar a fost dragutza cat a fost.
danasunteti toi trei niste frumosi si finuti. iar Ana este o dulceata. ce-mi place cum iti zambeste si cum sta ea pe playmat. sipoza in care dormiti voi doua, iar voi langa brad, ce mai, m-ati senzibilizat la maxim. cred ca sunteti in drum spre parintii tai, nu-i asa?
noi ieri am fost la niste amici acasa. ea o fire super blanda si dragastoasa, l-a mangaiat pe fiu-meu pe cap si pe burtica pana a adormit. si a dormit nu gluma, in toata galagia aia, pe canapea in sufragerie si a fost atat de cuminte. unde mai pui ca dormise 3 ore cat l-am scos inainte afara si in masina pana la ei. mai erau doi copilasi acolo, de aproape 2 ani fiecare. s-a nimerit ca toti trei si-au facut somnul de amiaza in acelasi timp. al meu in sufragerie si ceilalti doi fiecare in cate o camera. a fost super. spre seara bineinteles ca am plecat cu surle si trambite de oboseala. dar a dormit piticul de pe la 9 si ceva pana la 4 dimineata.
si ce bine e sa ai prieteni cu copii. am facut poze imbracat in mos Craciun...costumas de imprumut de la gazde. o sa pun niste poze imediat.
sabina foarte frumos ati sarbatorit voi Craciunul.
cristina foarte "subtil" cadou ai primit de la soacra. am chicotit un pik, nu m-am putut abtine.
suede sa va fie de bine botezul.
Raluc_u la multi anoi pentru Stefanut. sa creasca mare, s-ai treaca urechiusele si sa aiba parte numei de zile cu soare si veselie.
iuliapapusa mi pare nespus de rau pentru chinurile trase. sper ca esti mai bine acum si cred ca fiind alaturi de Stefania, careia ii urez la multi ani, te va ajuta sa te insanatosesti mai repede.
kemsy bouncerul meu e inca ok, desi Aidan nu e prea incantat de el. eu ii cracaneaz picioarele, ca sa stea cat mai intains. nu prea imi place ca sta cam vertical. aidan avea 5.34kg pe 30 noimebrie. propabil are vreo 6 kg acum. uneori il iau din poze foarte de aproape, de aceea pare asa mare, dar nu mi se pare. am vazut acum vreo cateva sp poze cu Loris si am tot uitat sa-ti spun ca e un scump. am zis la inceput ca seamana cu tine, dar apoi l-am vaztu si pe tati si nu mai stiu ce sa zic. cred ca are ceva de la amandoi.
raluk ma bucur nespus ca Alex a fost cuminte cand ati avut musafiri. inseamna ca mai trebuie sa invitati lume pe la voi. crd ca au si ei zile si zile. Cand am fost la Luci, s=a comportat foarte frumos, pe 25, cand am mers la pritenii cu care vom face revelionul, a fost iarasi ok...desi s-a apucat de bocit la un moment dat, ieri a fost de milioane, dar azi a marait si a fost suparat cat am stat la alti prieteni. de aceea am si plecat cma grabiti, ca nu reusea sa adoarma si nici sa manance ca lumea. a atipit un pik pe pat si s-a trezit in tipete. imi place cum iti sta creata si mi-as fi dorit enorm sa-l am si eu macar carliontat. sper ca Aidan sa-l mosteneasca pe taica-su.
mihaela . ma bucur ca i-au trecut lui josh bubitele. Aidan al meu are la sprancene pielea fainata. a avut numai la una si acum s-a extins si la cealalta. mi-a zis prietena asta a mea ieri ca baietelului ei i-a trecut cu o crema numita epaderm de aici. eu nu cred ca pot renunta la laptele meu dimineata. nu stiu daca nu e cumva de la gluten mai degraba, decat de la lactoza.
cristina apropo de vizite. m-am saturat....nu mai vreau sa mai aud pentru o vreme. e obositor, mai ales ca aici distantele sunt mari. o ora cu masina sa ajungi la destinatie, trafic, nervi, transpiratii. si dk copchilu' vrea sa manance in masina, risti sa-ti vada tzatzele oamenii din autobuzele cu etaj. le facem pe toate, dar sunt usurata ca pana la revelion nu mai merg nicaieri si ca pot sta si eu relax acasa. e drept ca eu nu am soacra ca a mihaelei sau ca a ta.
trimit si revin
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
In sfarsit am pus si eu poze pe email. Cu ocazia asta am vazut si mogaldetele Devyllei si tortul minunat cu oamenii de zapada.
Si sa nu uit sa urez la multi ani celor ce poarta numele Sf. Stefan.
Nela, am admirat si pozele tale, cerceii si pe frumusica Ana. Mai un pic si pleaca sotul in state?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
diamar ce marinar dragut ....m-am topit toata...de unde ai luat costumasul ?
Si baietelul mare cum sta cu crezul in Mos ?
Ce faina e jucarica aceea de bebe. Am vazut si eu ceva interesant aici, o chestie tot asa frumos colorata cu volan, claxon si alte dracovenii care se ataseaza la carut, cand vor sta si ei in fundulet ....ca sa se joace acolo cu ea. E super dupa parerea mea. Probabil ca iesim in vara cu fazele astea la care visez eu
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
MangaGirl spune:
unombun imi pare tare rau ca nu ti-e bine. in situatii din astea nici nu stii ce sfat sa dai. poate totusi ar trebui sa te internezi cu bebe, pentru ca mai rau faci stand asa. dupa cum ai spus si tu, stai lungita si tot nu e ok.
crystina imi pare tare rau sa aud ca ati fost in gripe/raceli/ amigdalite. cum a fost cu gripa porcina la Lilly?
uite poze de la intalneala noastra.
sanatate multa si sarbatori fericite in continuare.
mihaela nu m-am putut abtine si am izbucnit in ras cand ai povestit de soacra ta...chit ca nu e nimic funny sa-ti carpeasca copilul cu fond de ten, dar te si vedeam neputincioasa pe langa ea.
ralukule apropo de alimentatia. nici eu pana acum nu am mancat varza, fasole, chestii de gen. o singura data am mancat comibnat la o masa mazare si broccoli si a fost vai si amar de fiu-meu. dar de 2 zile mananc sarmale si vad ca nu are nimic. poate ceva mai mult kk si ceva gaze, dar nu plansete. cred ca incet ,incet, poti sa introduci cate un aliment. eu una abia astept sa mai mananc o cruditate ca nu mai pot de atata carne, fainoase. ah si am vazut ca nici la capsuni nu face figuri si nici la pepene galben.
diana super aranjamentele voastre de Craciun. si ce mama tonica esti. imi place de tine.
luci multumesc mult pentru urari. nu am apucat sa raspund pe email, dar mi-a placut tare surpriza. David e un scump si un dragut.
roxxy ati petrecut super. si ma tot tin sa-ti spun, ai doi copii foarte frumosi. au aceeasi privire blanda ca a ta. Maria iti seamana foarte bine.
Delia ce frumos ati facut voi masa. foarte intim si finut. iar Sofia, o iubita, ca intotdeauna.
liliacule ca bine zici tu de botez. la mine la ora 10 si ceva erau toti dusi. e drept ca grosul a luat gustarica la biserica, dar tot s-au mai adunat vreo 20 si pe la mine pe acasa, iar eu nu am inteles nimic din tot cheful ca mi-au agitat copilul de urla ca din gura de sarpe, dar a trecut si eu eram fresh a doua zi la baita. ma rog, aproape fresh, dupa doua ture de alaptat in miez de noapte.
si cu apucatul jucariilor, pai Aidan apuca abia acum si are 3 lun ifara o sp. timid, a inceput sa apuce pe la 2 luni jumate, dar si-a dat drumul acum vreo sp cred. nu-i place sa stea pe burta, si da mereu cu piciorul ca sa se intoarca. in timpul asta scanceste ca un catel abatut. nu ar da semne ca se intoarce de pe spate pe burta. nici ca ar vrea sa se ridice. nici nu-mi doresc sa vrea sa se ridice. mi se pare prea devreme. mult prea devreme. de ras, abia de vreo sp e mai darnic si nu in hohote. zambeste cu gura larg deschisa, dar pana acum a fost foarte zgarcit. adik era un pik program dimineata si un pik peste zi la pereti. acum de vreo 2-3 zile vad ca e mai receptiv. pai cand am fost sa-l vad pe David, el era un zambet tot. al meu, serios, de parca nu-i sunt toti boii acasa.
si eu raportez mucilagiu la kk. si tot face vreo 5 pe zi. dar nu pare sa iaba altceva. si daca ar fi dezhidratat, ar avea buzele arse, cum le-a facut al meu cand a facut tepemratura 37.4 dua vaccin. iar doua zile m-am luptat cu coji de la buzite si mi-am facut procese de constiinta ca am lasat baiatul cu stare subfebrila. eu cred ca Raducu tau e ok si lasa gandurile.
kemsy la noi ultima sp cel putin a fost sp mainilor. isi impleteste degetele, si le framanta, de parca isi face griji. numai cu ele impreunate sta. e mortal, ce mai. si nici eu nu as face petrecere dupa botez, din acelasi motiv: oboseala. poate daca avea 20 de ani gandeam altfel, sau daca avea cine sa ramana cu Aidan acasa si mai avam si banii necesari de restaurant. la noi au fost multi si inca nu au venit toti care trebuiau sa vina. cand am fost nasa la neptul meu, a fost petrecere stil nunta. eram rupta pe la 5 dimineata, dar deh, nasa, trebuia sa mai stau. cam greu de la o varsta. acum 5 ani, stateam si 3 zile treaza, acu'... mai greu.
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Fetele mele, sunteti minunate Deci, spuneti voi ca ar trebui sa fiu mai rilex. Sa vad daca-mi si iese faza asta. Problema este ca ficioras nici macar mana pe tzatzica nu pune ci sta cu pumnisorii stransi la piept si doar daca ii intind eu un dejt, ma prinde strans ca nu cumva sa plec de-acolo. In rest...nada-di-nada. |
asa face si al meu 8 din 10 supturi. cu mainile adunate la pipet, cu una intr-alta, nu stiu cum sa zic. si eventual, impingand usor cu dgetele de la picioare salteaua. uneori ii mai duc eu mana pe tricou sa mai traga, dar nu are chef. cand vrea, ma izbeste cu pumnul de piept. asta mai ales cand indraznesc sa vorbesc cu altcineva in timp ce alaptez.
lutoniana spune:
a treecut Craciunul asa ca avem semnatura noua
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Bun gasit!
Am vazut ca ati petrecut frumos de Craciun, s-a gatit (bravo Luto!), au fost copilasii cumintei..Foarte frumos!
Noi acum am ajuns acasa, am fost la finutul nostru, apoi pe la parintii mei..numai pe drumuri. Natalie a fost de vis, cumintica tare, a dormit bine in masina. Eu in schimb am avut aceleasi insomnii nesuferite si am reusit si sa racesc oleaca.
Va pupa fata..revin
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Bun gasit! Am vazut ca ati petrecut frumos de Craciun, s-a gatit (bravo Luto!), au fost copilasii cumintei..Foarte frumos! Noi acum am ajuns acasa, am fost la finutul nostru, apoi pe la parintii mei..numai pe drumuri. Natalie a fost de vis, cumintica tare, a dormit bine in masina. Eu in schimb am avut aceleasi insomnii nesuferite si am reusit si sa racesc oleaca. Va pupa fata..revin de Natalia (03.09.09) |
alo, doamna, nu primim cu plugusorul decat daca vedem poze de la Craciun
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009