La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245
Raspunsuri - Pagina 7
nemary spune:
Miri, multi pupici. asteptam sa pui pozele sa-ti vedem comorile cum au sarbatorit de Craciun.
LauraD, condoleante pt bunica ta. am vazut si eu 2 inmormantari in ziua de Craciun si ma gandeam ca este groaznic sa-ti moara cineva drag, mai ales in zi de sarbatoare.
am reusit sa vad toate pozele puse de mamicile ROLI, VEN, MADALINA, LALAD, GATTA cu clopotetii minunati impreuna cu fratiorii lor cum se bucurau de cadouri si de Mos.
la noi nu a reusit sa mai ajunga Mos Craciun in persoana, cred ca s-a ratacit pe drum, dar a trimis cadourile si le-a asezat sub brad. tare mult s-a mai bucurat Daria cand le-a gasit. spune la toata lumea ca i-a adus mosu'cadouri si e foarte incantata de ele.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
26+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Cu scuze pentru intarziere,
LA MULTI ANI, pentru toti sfintele si sfintiie sarbatoriti ieri!
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii din aceasta perioada!
Am vazut poze cu totii spiridusii (nu-i nominalizez, ca precis uit pe cineva) - sunt deliciosi
!
Adevarul este ca nimic nu se compara cu expresia fetelor lor, in aceasta perioada a anului.
Miri capul sus
! macar te 'consolezi' cu ideea ca nu sunt de-ai tai; sa vezi cum este cand lucrezi tot cu romani, care te trateza ca pe un muc de tigare!
LauraD, D-zeu s-o odihneasa! Subiectul deces bunici este un subiect tare dureros pentru mine; te-nteleg perfect.
Multumesc tuturor fetelor pentru mesajele primite prin SMS (mii de scuze ca n-am raspuns la ele).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
La multi ani Pupicu, multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aurel_cris spune:
Laura_d condoleante pentru bunica ta.
Ceska multa sanatate.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
AngeliquedeS spune:
Va multumesc din tot sufletul pt urari si le intorc la randu-mi sarbatoritilor de azi. Am sa revin cu poze si va iubesc mult, mult de tot! Intre timp puteti vedea cate ceva aici http://zicolorata.blogspot.com/
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Valul pictat
ADRIANKA spune:
Fetelor, ce surpriza! L-ati inclus si pe Yiannis in urarile voastre de azi. Multumesc din suflet, sunteti chiar extraordinare!!
Eu sunt mai mereu pe aici, ca e ziua luunga la serviciu
, dar mai cu o depresie, mai cu o lene, mnai cu treaba, ca trebuie sa contribui si eu la dezvoltarea economiei Ciprului
...nu prea scriu la topicul clopoteilor, dar va stiu pe fiecare si pe copilasii vostri frumosi, la fel. Si asa, din umbra, sunt alaturi de voi cand aveti vreo problema, cand vreun sot mai ramane inchis pe balcon
, cand vreo mamica este suparata si in butoi sau isi pierde serviciul, cand va simtiti departe de casa si singure, cand vreun clopotel este bolnavior eu sunt p-aci, dar n-am mereu cuvintele la mine
.
Noi am petrecut cu rude si prieteni, este si mama mea aici, asa ca totul parca e mai frumos, m-am suparat un pic pe soacra, ca e genul careia ii place sa organizeze ea totul, chiar si in casa altuia si chiar daca ii spusesem ca eu gandisem altfel un anumit moment din sarbatoarea puiului, nu prea a tinut cont....dar in rest a fost foarte bine. Am pus cateva poze la semnatura.
Urez si eu clopoteilor care au implinit deja 2 ani si cei care ii vor implini, multa sanatate, sa isi pastreze toata viata zambetul ala ghidus si ochii plini de candoare si fericire. Sa fie veseli si intelepti si sa ii bucure pe parinti.
Multa, multa sanatate!
..................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Caritate - FanClub DC Michael Jackson, implica-te si tu
Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

La multi ani, Pupi frumos!