La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Yiannis Alexandros, Mihai Viktor, Karla !

Ce frumos ati petrecut zuzici !
Sarbatori fericite in continuare !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o !!

ceska multa sanatate! sa te pui repede pe picioare.

anca chiar ma gandeam la tine zilele trecute. sper ca totul e ok si ca frumosul stefanutz e bine .. mai zi-ne despre voi. vrem pozute, te rugam!

roli, gatta multam de ponturi! eu nu gasisem. stiam de alice dar nu vazusem modelul in lista. cel de la claus arata tare bine .. sa vedem daca mi=l poate face dilpomat.

roli drum bun si bafta acolo!

ven ce cretulin frumos si fericit! si fratiorul lui e un scump! pupa elle baietii cu drag!

mada tare moasa moasa ta! si ce de cadouri ..

gatta te cred ca a fost cel mai frumos craciun .. ce ii sclipesc ochii sarei la cadourile de la mosu! e o scumpa si o dulce printesa. i-a spus si poezie .. bravo! eva spune poezii dar cu ajutor. de genul incep eu "un pitic" si ea zice "facea baie in ibric", apoi eu "pe" iar ea spune "pun aunecat" si asa mai departe .. dar ne facem noi fete mari.

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

La Multi Ani, zuze dragi! Sper ca ati petrecut sarbatori minunate alaturi de familiile voastre frumoase! Am vazut pozici de-a dreptul superbe ale clopoteilor nostri dragalasi si m-au emotionat tare!

La Multi, multi anisori si clopoteilor care au implinit 2 anisori in ultimele cateva zile! Ii pupa cu drag Cati:
Sara Eliza, Ema, Thomas Alexander, Benjamin, Bianca maria, Stefania, Mathias, Radu Stefan, Paula Gabriela, Andrei, Radu Teodor, Alma, Rares Stefan !
La Multi Ani cu drag si sarbatoritilor de maine (azi): Mihai Victor, Yiannis si Karla!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa fiti frumosi (si la fizic si la suflet)!

Elle, La Multi Ani cu super intarziere dar cu maaare drag! Sanatate multa, putere si rabdare sa treci peste perioadele mai grele si sa te bucuri de minunatiile de fetite cu care te-a inzestrat Dumnezeu, toata viata!

La Multi Ani cu drag si Tinnei pe care o asteptam sa ne mai scrie, ca pe vremuri si sa ne mai povesteasca ce mai face clopotelul ei drag!

LauriciD, imi pare tare rau de pierderea bunicii tale..Eu sunt sensibila la subiectul asta acum...Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Maa..da alergatura mare te incearca zilele astea! sper ca ati avut sarbatori minunate!

Mirikule, ne incanti sufletele, ca de obicei, cu cuvintele tale maiestre! Bucura-te de prezent, ca sunteti cu totii bine, sanatosi, ca ai o familie atat de frumoasa! Toate se vor aranja!

M-am bucurat, de asemenea, sa vad ca au mai trecut pe aici Ancuta si Matz-gravidut!
Va imbratisez cu drag!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani Yiannis Alexandros, Mihai Viktor, Karla !

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

La multi ani,PUPI (Mihai Victor)!
La multi ani, YIANNIS!

La multi ani, KARLA!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am vazut poze ale unor copii incantati de Mos si de cadourile primite, doi fratiori aniversati impreuna, fetite cochete ce spun mosului poezii.... de-ar fi Craciun in fiecare zi!

Multumesc pentru gandurile bune pentru noi, si eu si B suntem cobza, mai incolo sper sa obtin o programare la dr sa vedem ce-i cu tusea. Are o voce de nu-l recunosc! Sper sa nu fie nimic grav cat am clocit acasa zilele astea boala. Odata in masina a inceput sa urle ca e "prea tare....prea tare" ceva il deranja la urechi si isi tot astupa urechile cu degetele. Om vedea noi azi...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Pupi !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

cu scuzele de rigoare pentru ca nu i-am urat la timp, le spunem si noi acum LA MULTI ANI! clopoteilor sarbatoriti in ultimele zile:

Stefania, Mathias, Radu, Paula Gabriela, Andrei, Radu Teodor, Alma, Rares.

La Multi Ani si sarbatoritilor de azi: Mihai Viktor, Yiannis si Karla.

la multi ani si celor ce poarta numele Sf.Stefan

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Pe blog am pus poze cu cadoul lui Razvan de la Mosu: camera lui.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

foarte frumoasa camera printisorului. sa se bucure de ea si sa fie fericit. si noi trebuie sa ne apucam in primavara sa le facem camera printeselor, dar nu avem inca un plan conturat.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau aghen...

ma bucur sa citesc mesaje cu voie buna si craciun fericit!

ceska, multa sanatate si sa-i dati repede de cap racelii.

LalaD! imi pun cenusha in cap de ieri! la multi ani lui Andrei! mi-a scapat, fara intentie, desi la el ma gandisem initial:) pupizam pletoselul si sper ca s-a bucurat de sarbatori frumoase si e o aniversare demna de doi anisori!

La multi ani! si pt yannis, karla si pupi! cand ma gandesc la emotiile de acum doi ani!... si contractiile in direct ale lui anjelique:) of, ce vremuri:)

pe de alta parte... va multumesc pt incurajari. de fapt e greus a-ti dai seama ca nu esti de neinlocuit.... trece, sunt convinsa.

lauraD, condoleante... a fost totusi un suflet deosebit daca s-a stins in sarbatoarea Craciunului! s-o odihneasca Cel de Sus!

va pupoizez. viata intra in ritm normal. am icneput deja cu aspirat, strans, spalat haine alea alea;.. DE_AR FI SARBATOARE INTR_UNA;;; sau mai bine nu, ca e vai de glicemiile mele:)

PS! la multi ani! Stefani(i)lor!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput