La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 245

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Adriana Yiannis e un frumos! Tortuletul de ziua lui a aratat trasnet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o ! eu pun si un ceai cu miere si lamaie langa caci ma doare in gat si tusesc .. ofof

roxanici te pup cu mare drag!

adriana puiul tau e un scump si un frumos! ce ochisori superbi are! iar tortul arata demential!

grati cam telegrafic pe aici pe la noi .. esti suparata pe noi?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

LUCA

La multi ani, frumusel de doi anisori! Sa ai multa sanatate, sa fii norocos, destept si sa stii sa te descurci in viata! Sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

ceska in primul rand, multumesc din sulfet pentru felicitare! este foarte frumoasa! dar sa stii ca a prins=-o eva si si-a exersat talentul de desenator pe ea ..

in al doilea rand .. ai vazut in supermarket la voi ceaiul www.austriangrocery.com/en/lemonade_coffee_tea/milford_fruit_dream/milford_winter_pleasure" target="_blank">acesta? este de la milford si se numeste winter pleasure. noi suntem fani ai acestui ceai dar din pacate importatorul din Romania nu-l aduce taman pe asta .. importa toate sortimentele mai putin asta. daca il gasesti in magazin (e mai ieftin decat pe internet), ma ajuti si pe mine cu cateva cutiute?

saru-mana anticipat!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, LUCA GABRIEL!
SA AI PARTE DE BUCURII SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Luca Gabriel!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ceska in primul rand, multumesc din sulfet pentru felicitare! este foarte frumoasa! dar sa stii ca a prins=-o eva si si-a exersat talentul de desenator pe ea ..

in al doilea rand .. ai vazut in supermarket la voi ceaiul www.austriangrocery.com/en/lemonade_coffee_tea/milford_fruit_dream/milford_winter_pleasure" target="_blank">acesta? este de la milford si se numeste winter pleasure. noi suntem fani ai acestui ceai dar din pacate importatorul din Romania nu-l aduce taman pe asta .. importa toate sortimentele mai putin asta. daca il gasesti in magazin (e mai ieftin decat pe internet), ma ajuti si pe mine cu cateva cutiute?

saru-mana anticipat!

Ellenuta,
ma bucur ca a ajuns felicitarea, nu-i bai ca a mai infrumusetat-o Eva.
Ca sa vezi ce nebautori de ceai suntem noi: de aproape 5zile trag cu raceala si n-am baut un ceai, doar cafea si cacao cu un strop de amaretto. Am cautat pe net sa vad in ce magazine l-as gasi caci nu-mi e cunoscut. Am gasit o recenzie despre el cum ca ar fi la o drogerie (stiu ca au o oferta mare de ceaiuri) o cutie de 40 pliculete la in jur de 2,-EUR.
Cum ma intremez putin (de doua zile nu am iesit din casa decat ieri cu B la dr) ma apuc sa il caut. Sper sa nu treaca iarna pana il gasesc si ajunge la voi. Vorbim apoi pe PM...

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

saru-mana anticipat!

Ellenuta,
ma bucur ca a ajuns felicitarea, nu-i bai ca a mai infrumusetat-o Eva.
Ca sa vezi ce nebautori de ceai suntem noi: de aproape 5zile trag cu raceala si n-am baut un ceai, doar cafea si cacao cu un strop de amaretto. Am cautat pe net sa vad in ce magazine l-as gasi caci nu-mi e cunoscut. Am gasit o recenzie despre el cum ca ar fi la o drogerie (stiu ca au o oferta mare de ceaiuri) o cutie de 40 pliculete la in jur de 2,-EUR.
Cum ma intremez putin (de doua zile nu am iesit din casa decat ieri cu B la dr) ma apuc sa il caut. Sper sa nu treaca iarna pana il gasesc si ajunge la voi. Vorbim apoi pe PM...

Blogu` nostru

nu-i bai. cand poti tu si cand iesi la cumparaturi, nu trebuie neaparat sa mergi special ptr acest ceiut .. asa stiam si eu, ca e cam 2 euro cutia. pe internet vad ca e aproape dublu ..

saru-mana anticipat!!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LA MULTI ANI, LUCA!

sa cresti mare si destept (frumos esti), sanatos si sa te bucuri de viata alaturi de parintii tai minunati.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

oh, my God!!! ce ochi frumosi are Yannis e un dulce. si amandoua torturile(1 si 2 ani) au fost frumoase.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 26+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput