Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)
Am parasit clubul scutecelor aici si ne regasim cu bucurie in floarea copilariei
(1)(2)(3)(4)(5)
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
OlgaTarziu spune:
Sa aveti parte de un Craciun fericit iar lumina acestor sarbatori magice sa va lumineze sufletele si sa va aduca pace in inimi si case!
Florentina G spune:
Andreea, m-am regasit intrutotul in descrierea simptomelor pe care le-ai avut cand ai avut varicela... Si eu am facut-o tot pe la 20 de ani(ce vremuri) si a fost groaznic... nu vroiam sa vad pe nimeni si mai rau era ca toti prietenii insistau zilnic sa ma viziteze! Bine macar ca astia mici nu vor fi nevoiti sa treca si ei prin ce am trecut noi!
Si la noi Patrick a facut o forma mai grava decta facuse Maya.... imi amintesc cat de greu a fost, mai ales ca avea doar un anisor. Sper totusi ca la voi sa fie exceptia care confirma regula...
Teddy, imi pare rau ca boala sotului v-a stricat planurile de calatorie dar lasa ca o sa petreceti frumos si acasa, mai ales ca Alyssa o sa va intretina si o sa va inveseleasca! Ma bucur mult sa te vad asa fericita!
Monu, ce ati facut la doctor? Am vazut poza cu fetele tale de la avatar si m-au uimit cat de mari sunt... nu le-am mai vazut de mult, am ratat eu pozele sau le ti ascunse?
Clara, multumesc pentru incurajare! Cand ne pui si noua un filmulet cu micuta recitatoare?
Nelia, multumesc de sfat. Chiar ca un detector de Co2 este mult mai util decat un detector de fum, o sa ma interesez daca se gasesc si la noi. Cum stai cu pregatirile de Craciun? Cred ca vecinii tot dau tarcoale casei voastre la cate mirosuri de bunatati ii imbie!
Gabitza, multumesc pentru linkurile cu mesajul de la Moshu', Maya a fost super incantata... numai ca este putin debusolata.. a primit o scrisoare de la Moshu in care i se spune ca nu a fost gasita pe lista copiilor cuminti iar in filmulet si-a vazut poza in cartea Moshului. Ideea cu scrisoarea tot de la tine am preluat-o!
Patrick nu are nicio treaba cu Moshu' - intr-una ii spun ca nu mai primeste cadouri dar pentru el nu conteaza se pare. Ieri s-a enervat Dan si i-a spus "iti mai aduce Moshu' un ca_at" iar el spune tuturor "sti ce imi aduce mie Moshu? - un ca_at"! I se pare foarte amuzant!
Astazi am facut si noi bradul si deja au mutat globurile dintr-un loc in altul de trei ori...nici nu imi vine sa pun dulciurile sub el ca stiu ce ma asteapta, le desfac pe toate si le imprastie prin casa..
Altfel e pupacios tare, o provoaca pe mama sa il intrebe pe cine iubeste el si ii raspunde "pe bunica Nuti"(adica soacra-mea) ca sa o sicaneze!
Apropo de bunici sunt un car de nervi pe socra-miu... de cate ori il prinde pe Patrick ii vorbeste numai rastit si nu pierde nicio ocazie sa il urecheze. In prezenta mea nu indrazneste sa ii faca nimic ca m-am tot luat de el, dar saptamana trecuta cand a fot la noi si nu am fost acasa l-a terorizat. Mi-a spus taica-miu ca l-a tras asa de tare de ureche pentru ca i-a stins televizorul incat nu se mai oprea din plans si avea o fata speriata... iar apoi cand l-a mai strigat o data Patrick s-a uitat ingrozit la el si l-a bufnit plansul instantaneu. Are el impresia ca nu primeste educatie si ca e prea neastamparat si s-a gasit tocmai el sa ne faca un bine. Si mor de ciuda pentru ca Patrick de cate ori il vede se bucura si ii sare in brate.
V-am pupat, ma duc sa impachetez cadourile!
Spor la treaba si insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Cornelia spune:
Va urez si eu Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Abia astept sa vad cat de cuminti au fost copiii .
monu spune:
Flori, da le tin mai ferite. La dr ... ce sa zic. sunt pe tratament. inca tusesc urat. avem si noi virusachele si e tare urat. tusim de numa numa. si secretiile sunt f groase. :( sper sa scapam.
pup. spor la pregatit bucate. eu anul asta voi zice pas la mancaruri.
lucas spune:
Sarbatori fericite, sa aveti parte de un MOS generos si incarcat cu bune si frumoase. sa va simtiti grozav alaturi de copii si familie.
sarbatorile sa le intimpinati cu caldura, bucurie si multa lumina in suflet.
anul asta am fost o prezenta meteorica, mai mult nu, ca sa zic asa, de abea astept sa se termine anul si sa inceapa unul NOU.
noi vom pleca miine dimineata la Breaza si ne intoarcem pe 26 sau 27 decembrie, nu cred ca voi mai avea timp sa intru, mincarea este parte in bagaj si parte se face miine.(dupa ce ajung)
NewMami spune:
Fete dragi si mamici pretioase, acum in apropierea Craciunului, va doresc sa aveti parte de pace, iubire, intelegere si caldura caminului. Sa va bucurati de aceasta sarbatoare minunata, imrepuna cu toti cei dragi voua.
Sarbatori Fericite !
Florentina, waw, m-au trecut fiori pe sirea spinarii cand am citit de patania cu focul. Cineva acolo sus a avut grija sa te atentioneze de pericol, ai actionat prompt si bine ca s-a terminat cu bine.
In legatura cu socrul … trebuie sa-I explicit … daca nu stie pana acum .. ca baieteii sunt mai active si neastamparati. Ca nu e cazul sa ia el masuri de educare a copilului …, si mi se pare normal cand vine la voi sa joace cu copii, iar TV are tot timpul acasa. Daca s-ar aseza cu Patrick pe covor si s-ar juca cu el, ar rezolva mult mai multe decat masuri de educare extreme luate. Mama ce ciuda am pe bunici de genula asta, am avut si eu pe soacra-mea … care a facut o declaratie de genul… “si eu am avut baiat, dar eu asa ceva ca Patrick n-am vazut in viata mea …” La care intrebarea mea a fost …”ce anume asa ceva …?” inseamna specific unui baietel de 3 anisori, iar daca ar lasa TV-ul si s-ar aseza pe jos sa faca un puzzle sau altceva cu el sunt sigura ca ar fi mult mai bine… din momentul ala a incetat cu orice comentariu!
Gabitzam, ce serbare frumoasa, si la gradinita la Andrei si cele de la serviciu. Sincer, cel putin din poze, mie mi s-au parut copii mult mai relaxati la serbare, fiind fara parinti. Cred ca stress-ul a fost mult mai mic.
Iar cele de la serviciu, waw foarte frumoase, cu clowns si printese, baloane, ce mai ca in povesti . La noi au taiat toate bugetele pentru asa ceva …e criza economica, ne bucuram ca avem de munca…
Andrei s-a maturizat foarte multe, si imi place tare mult noua tunsura. Il prinde tare bine. Raduca … cred ca e o dulceata de baiat tot numai un zambet. Cred ca nici nu te poti supara pe el.
Am vazut serbari frumoase, ce mult imi plac serbarile de la gradinita, cu Bianca (Elisor), dulce foc blondina iar ochiiiiiiii … Doamne , sunt atat de frumosi . Mi-au palcut in mod deosebit cele cu fratiorul, imbracati de sarbatoare.
Ce frumos ca aveti zapada, patinoar. Cred ca nu mai are rabdare sa poata sa participe si ea … only 2 days left
Adina, e atat de fotogenica Ema ta, ce sa mai spun o scumpete de fetita. Ce frumos recita si cate poezii stie. Vad ca a primit o pisicuta? Ce frumos, cred ca e tare incantata!
N-am stiut ca a fost bolnavioara, multa, multa sanatate si sarbatori cat mai linistite.
Androix, vai de tine… vorba aia … toate bubele in capul .. vostru. Noi n-am avut asa ceva, dar am auzit ca sunt tare neplacute si greu sa te stapanesti de la scarpinat.
Va doresc multa sanatate si pup baietel intelegator, sa-I treaca cat mai repede sis a aveti Sarbatori cat mai frumoase.
ChrisDun, sanatate multa Carinei. Sper sa fie mult mai bine deja. Ai ajus la vre-o concluzie cu medicatia?
Monu, welcome to my club cu mancarurile ... nici eu nu fac nimic, pe 25 dimineata o sa avem Christmas sandwich ... iar apoi plecam de acasa . Eu cred ca mi-ar placea sa am meseria de "musafir"
Tdi, imi pare rau de vacanta, multa sanatate sotului. M-am bucurat mult cand am citit mesajul tau, tonul mult mai optimist in legatura cu Alyssa, ma bucur atat de mult pentru voi, o sa vezi ca va fi bine .
Clara, m-ai dat gata cu pozele Gargaritei facute la studio. E atat de delicate , atata de haioasa. E o bomboana de fetita. Tare-mi place cand mergeti la Opera cu Ilinca, cred ca e tare frumos.
De abia astept sa o aud , sa-I aud glasciorul cand recita sau ne citeste. Poate acum de sarbatori sa reusesti sa o inregistrezi. De abia astept sa vad pozele cu cadourile de la Santa .
Cornelia, sa-ti traisca Craciuneii, ce mai … eu ti-am mai spus si chiar daca ma repet … mare pacat sa nu fi avut trei … unul mai frumos ca celalat, cred ca ti-e greu dar e si frumos.
Nelia, ma bucur ca ai reusit cumva sa ne mai pui poze cu micutii tai. Ce pot sa spun … doar din poze …Agata nu te plictisesti niciodata cu ea , Tudora e gingasa si tare finuta, iar Lisandru … mori dupa el … o fi el strengarul familiei … doar e baietel, dar e dulce rau.
La fete le place baletul .. cred ca a fost inventat special ptr. Tudoar, vine ca o manusa, in schimb Agata .. ma mir ca merge .. cred ca genul ei e ceva mai zvapaiat
Sa-ti traisca copilasii, sunt tare frumusei.
Apropo de aparat foto … tocmai ce ma gandeam prin Noiembrie sa-l schimbam si noi .. apoi am zis why ??? acum un weekend ne-a cedat … asa ca de musai de nemusai, ne-am facut cadou de Craciun.
Lucas, vacanta placuta, cu multaaaaaaa zapada, bucuria copiilor, sa va distrati cat mai bine. Asteptam multeeeeee poze si detalii cum a fost.
Mai vroiam sa spun una alta, dar crosetez din zori la mesaj cu intreruperile de rigoare… asa ca-l trimit, dar nu in ultimul rand :
Craciun Fericit! veselie si sarbatori cat mai frumoase, oriunde sunteti.
nelia spune:
Multumesc mult pentru toate comentariile de la poze, mi-au facut asa mare placere, poate tocmai ca nu am mai pus de mult timp poze si uitasem cum e.
Agata vrea jazz, ii place si ce face acum, ai vazut ca fac balet-jazz, dar pe o muzica mai ritmata. Dar are nevoie de anul acesta, ca sa intre la anul la cursuri serioase de jazz, adevarul este ca si mie imi place de nu mai pot, am fost la un spectacol cu ea de fete mai mari si foarte talentate si mi-a placut mult, mult de tot ce am vazut.
Uite, ceva de genul asta: http://www.youtube.com/watch?v=hBUp0vkNJcU
Florentina, te inseli, pot mirosi vecinii cit vor, ca in afara de creier ars, nu cred ca miroase a altceva si pina miine dimineata nici nu va mirosi.
Mai vin, nu va urez inca nimic...
nelia spune:
Androix si Monu, multa sanatate!
Am vazut pozele Emei si Carinei, dar nu am apucat sa las nici un comentariu, asa ca spun aici: sint absolut superbe! Sint in urma cu pozele, cu cititul, ca citesc asa, pe sarite... mai am o tema si m-am blocat pe ea, nu stiu sa o fac, casa e cu ala-n sus, mincare ioc... dar copiii sint sanatosi. Vad a trecut o saptamina de cind au luat vacanta si sint inca sanatosi, poate ca nu au luat nimic (erau multi copilasi bolnaviori si am stat cu emotii). Poate miine intru si eu in spiritul Craciunului, voi pune colinde, facem bradul... va mirosi sper si a ceva bun de mincare.
gusta spune:
Neatza.
Vreau sa va urez sarbatori fericite un Craciun fericit si plin de bucurii pentru pitici sa fie mosul cat mai incarcat si multa sanatate si tot ce va doriti sa aveti parte.
Stiti ca eu va citesc si vad poze si ma minunez cat au crescut pui si cate mai pot face.
Florentina nasol cu focul si cu socru nu comentez.
Androix multa sanatate si sa scapati repede.
Adina ,Chris si Monu sanatate multa la pui.
Gabitza frumosi baieti mai ai.
Nelia bafta la impodopit.
Lucas drum bun si distractie placuta.
Tdi sanatate la sot si sa treaca repede.
Clara frumoase poze.
Cornelia eu am fost foarte cuminte dar mosul ma sare anul asta.
Marilena si Mara Augusta
Cloreta spune:
Fete dragi,
Va urez sarbatori fericite, caldura si dragoste, masa plina dar fara excese, un an nou plin de impliniri si reusite si sa ne revedem cu bine! Si nu in ultimul rand sa va distrati!