Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Craciun Fericit tuturor dovleceilor si parintilor de dovlecei!
Sa aveti parte de sanatate si de tot ce poate fi mai bun in viata. Ganduri bune trimit catre fiecare dintre voi si va cu mult, mult drag.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dragele mele prietene care mi-ati fost alaturi in cel mai greu dar si cel mai frumos an al vietii mele de pana acum, va doresc din toata inima:

Craciun fericit

Sa petreceti frumos, sa mancati putin , sa va bucurati de cei dragi, sa va iubiti mult si sa petreceti cele mai minunate clipe alaturi de puiuti. Si nu in ultimul rand multa sanatate si fericire voua si tuturor celor dragi

Ca ureaza cu drag,

Un Craciunel mititel si-o mamica fericita

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluk16 draga mea, fraza asta "acum ii mai si incurc pe ceilalti dandu-le copilul cand trebuie sa pap, sa merg la baie, etc..." e punctul 4 sau 5 (nu mai tin minte) din formularul pe care l-am completat la ginecolog la controlul de 4 saptamani. Era pentru depistarea depresiei postpartum si suna asa "v-ati simtit in ultima saptamana vinovata pentru lucruri asupra carora nu aveti control?"
Nu incurci pe nimeni prin faptul ca respiri, mananci si dormi. Le-ai adus tuturor o bucurie imensa nascandu-l pe Alex, pai macar sa-l tina in brate cand trebuie si sa-si umple farfuria si paharul singuri, ca nu-s babies sa-i tii de nas sa deschida gura mare si sa le torni pe gat.
Pe 25 dec. mergem la niste prieteni romani, pe 26 dec. vin ei si altii la noi acasa. Am cazut de acord de acum 3 ani sa sarbatorim Craciunul cu mancare romaneasca, dar americaneste. Adica fiecare face un fel de mancare si toata lumea ajuta la pus masa, isi toarna vinul in pahar, cotrobaie in sertar dupa furculita si la sfarsit impartim mancarea, asa ca plecam acasa cu alte mancaruri decat am adus.
Am anuntat ca eu duc racitura ca-i usor de facut, iar cang dam noi o masa, bag in cuptor gustari inghetate. Asta e, s-a inteles ca asa sta treaba anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni sunteti tare frumosi, si Dragos e copia ta fidela!

Diana multumesc ca iti faci timp si pentru mine in seara de Ajun . Sa stii ca idei mai triste si depresive nu ma apuca niciodata referitor la mine (ca nu apuc sa fac ceva, sau ca as fi obosita). Ai dreptate, ma apuca atunci cand trebuie sa tot bazai pe cineva sa ma ajute. Poate si pentru ca normal ar fi sa il asez intr-un leagan cand e treaz sau intr-un patut cand doarme... si sa imi fac lucrul... Dar orice tentativa s-a terminat cu saracutul vomand si speriat ca ii venea inapoi in gurita si plangand... ultima tentativa a fost aseara. L-am pus din brate in patut, inconjurat ca in fotoliu de perna de gravida, sa merg sa-mi fac un ceai, ca lumea din jur lucra de zor. Nu am apucat sa fac ceaiul, ca l-am auzit strigand speriat si cand am venit langa el, voma saracutul si era asa de speriat ca statea cu capul pe spate si se tot ineca... Asa ca l-am luat, l-am calmat, si dupa ce am reusit sa-l adorm l-am lasat asa, vertical pe mine...

Ce sa facem, om creste si noi mari... Doamne ajuta la toata lumea. Merg si eu la culcare ca puiul doarme pe Relu, sa profit pana la urmatoarea alaptare. Va pup cu drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

La multi ani ! Craciun fericit si Mosu sa va aduca FERICIRE si IUBIRE si SANATATE voua si celor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluk16 "normalitatea" de care vorbesti nu-i nici la mine acasa. E agatat de mine 99.9% din timp cand e sotul la serviciu. Nicholas nu doarme ziua in pat, doar ce apuca in masina pe drumuri. 0.1% cand sunt la baie urla de zici ca-l tai. Nu ma stresez de asta, de obicei rad ca-l aud pe cel mare "Nicholas, quiet !vine mama idiat (adica imediat) Iar cand vine sotul acasa e pe mine 98%, in cele 2% (cat pun masa) e in bratele sotului urland si privindu-ma cu repros. Nu mai pot respira fara el, e vesnic cu ochii pe mine.
Bunatate de bouncer si leagan prind praful, de Craciun i-am luat un scaunel special si un jumper, parca vad ca de pomana. Si cred ca are peste 7kg
Cred ca esti singura care ma poate crede ca am cateva minute libere pe zi.
Stau calma pentru ca stiu ca trece.

Craciun fericit tuturor, cu sau fara rudele alaturi, important e sa fie cu noi cine consideram noi ca e important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Craciun fericit!!! Va dorim si noi multa sanatate, fericire si implinire alaturi de cei dragi!!!

am toate mamicile si toti puiutii!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRACIUN FERICIT fetelor......voua si familiilor voastre, dovleceilor.....

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Raluk16 "normalitatea" de care vorbesti nu-i nici la mine acasa. E agatat de mine 99.9% din timp cand e sotul la serviciu. Nicholas nu doarme ziua in pat, doar ce apuca in masina pe drumuri. 0.1% cand sunt la baie urla de zici ca-l tai. Nu ma stresez de asta, de obicei rad ca-l aud pe cel mare "Nicholas, quiet !vine mama idiat (adica imediat) Iar cand vine sotul acasa e pe mine 98%, in cele 2% (cat pun masa) e in bratele sotului urland si privindu-ma cu repros. Nu mai pot respira fara el, e vesnic cu ochii pe mine.
Bunatate de bouncer si leagan prind praful, de Craciun i-am luat un scaunel special si un jumper, parca vad ca de pomana. Si cred ca are peste 7kg
Cred ca esti singura care ma poate crede ca am cateva minute libere pe zi.
Stau calma pentru ca stiu ca trece.

Craciun fericit tuturor, cu sau fara rudele alaturi, important e sa fie cu noi cine consideram noi ca e important

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

ia uite, parca vorbesti de-al meiu lately. e 11 noaptea si inca nu m-am spalat pe cap si nici cu mopul nu am mai reusit sa dau. cat e treaz, e calare pe mine, cand doarme, se trezeste urland si daca merge ta-su langa el, urla si mai tare. dar cand ma exaspereaza cu plansul, ma gandesc ca o sa vina ziua cand imi doresc sa fie agatat de mine si nu o sa mai vrea el. asa ca-i dau inainte .

raluk foarte frumoase pozele cu voi trei. tu arati minunat, iar moshuletul e un scump si baiatul lu' tata, total.

Delia minunata Craciunita ta...si iarasi, seamana bine cu tati.

v-am pupat, ma bag la dus.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Acum mi-am terminat si eu treburile prin casa, mi-am luat ceva mancare in fata si am intrat sa va urez si eu Craciun fericit dragele mele alaturi de familiile voastre.Acum avem un motiv in plus de bucurie.
Raluk, mamica rabdatoare.
Al meu nu stiu de ce si-a modificat programul noaptea. Inainte se trezea pe la 5-6 si plangea usor si mai nou se trezeste din 2 in 2 ore plangand tare din prima.
O sa pun si eu poze maine pe email cu marinerul meu. Am vrut sa-i iau si eu un costumas de craciunel dar pana la urma i-am luat de marinar.
toate fetele.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput