Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 15
MangaGirl spune:
kinga la multi ani si multa fericire alaturi de cei dragi!
monique super dragute fetele tale. gatitul Teodorei si jucariile mi-au adus aminte de copilarie si de aragazul meu electric pe baterii pe care l-am primit acum muuuulti ani de zile de la Mos Gerila. Mos Craciun venise cu o zi inainte si-mi pusese cadourile sub brad, iar Mos Gerila a venit la geam. Noi aveam doi mosi care veneau la noi pe bvremea aia. ai mei cumparau mai multe cadouri si mi se dadeau cu tzraiata, ca sa ma bucure pana la revelion.
mada, dana foarte frumos spus. sa aveti un Craciun minunat!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
aidaciolac spune:
primiti cu colinda?

Craciun Fericit! Va dorim si noi multa sanatate, bucurii si impliniri sa aveti, alaturi de familie si cei dragi!

4mykids spune:
Am venit sa va urez si eu la prag de usa SARBATORI FERICITE ,MULTA CALDURA IN SUFLETE ,BUCURII SI INGERASII VOSTRI DRAGI SA VA BUCURE VIATA !!
Noi vom pleca din localitate asa ca probabil numai dupa Craciun ne mai vedem , va pup cu drag.

anamaria1979 spune:
Fete dragi un craciun fericit sanatate multa voua si familiilor voastre! Va pup!

delia79 spune:
Dragi fete si dragi dovlecei,
Am intrat sa va uram un Craciun Fericit!!!! alaturi de familie si/sau prieteni, cu multa bucurie si sanatate 
Noi suntem relativ ok, am trecut printr-o gripa urata tare, cu febra si frisoane, brrr......... Soimita a fost mai puternica ca mami si nu a facut febra dar ne-am luptat puternic cu mucisori si tuse
. Speram sa ne revenim complet.
Va pupam si sa stiti ca am citit ce-ati scris, dar nu am putut posta.
P.S. am trimis si noi o felicitare pe contul comun, e din suflet de la noi pt voi 
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Lullaby_2009 spune:

Sa fiti vesele si dulci asa cum va stiu!
Multa sanatate si voie buna!
Sa va bucurati de minunile voastre mici!
Va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi!

adimercedes spune:
Va doresc sa aveti parte de un Craciun Fericit, sa sarbatoriti cu bucurie nasterea lui Isus si noul an sa va aduca tuturor multa sanatate, bucurii, impliniri pe toate planurile, indestulare si multa voiosie alaturi de cei fragi voua!!! Sa ne traiasca puiutzii si sa fim parintii pe care ni i-am fi dorit noi!!!
Va imbratisez cu caldura si va trimit si voua un strop de soare 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
raluk16 spune:
Delia multa sanatate
. Imi pare rau ca ati fost bolnavioare!
Am vazut felicitarea de pe contul comun, e minunata Sofia, ce expresiva e!
Si asa frumoasa, domnisoara 
Adi multumim tare mult de soare! 
Am trimis si eu niste pozici de acuma seara pe contul comun! Maine se anunta o zi grea cu multi musafiri, asa ca nu stiu daca voi putea intra sa-mi incarc bateriile la voi
.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
Prietenele mele dragi, va doresc sa aveti un CRACIUN FERICIT !!! Multa fericire impreuna cu minunile voastre mici si scumpe!
Va pupam dulce dulce!!!
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009
@
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|

de Natalia (03.09.09)