Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Am intrat la voi stresata, gandindu-ma ce ma voi face daca vom avea musafiri, ca puiul e din ce in ce mai plangacios, o masa dureaza mai mult de o ora, suge putin in suspine intre plansete (si ce ar spune despre noi musafirii care m-ar astepta sa-i dau odata sa suga,...). Nu voi putea, fiind non stop cu el in brate, sa ma ocup ca in alti ani, de re-umplut platouri pentru lume, de fapt ar trebui pentru ca puiul sa doarma sa stau cu el in brate in alta parte. Asta pe langa stresul meu din perioada de sarcina cu oamenii care nu se gandesc si vin raciti, si iau copilul in brate chiar daca doarme, etc.
DAR citind ce ne-a scris Mada, pe langa ca am tras o tura de plans, m-a napadit o fericire imensa, ca a explicat asa de bine primul Craciun cu puiul!!! 

Multumesc, Mada din suflet 

De emotii nici nu mai stiu ce am citit. ![]()
Monikus iti multumesc mult
Doamne ajuta sa fie bine si la tine, si la toata lumea, sa poata puii nostri sa se bucure de viata macar acuma, cand inca n-au nici o grija.
Aida aseara am papat niste nuci si pe langa ca imi urmarea mana, a inceput sa saliveze ![]()
Maria cea mai buna veste primita azi mi se pare asta cu banii!
Super! Si ma bucur ca ai scapat de mastita! Multumesc tare mult de urari! 
Selen 
Ma bucur tare ca au mai intrat niste fete sa ureze pe aici, si cu poze si fara 
Si
la multe lunite si la multi ani sarbatoritilor zilei
!
Si
la multi ani cu fericire si sanatate Kinga! 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Va doresc si eu din suflet, fete dragi, un Craciun minunat, plin de bucurie! 

Relu a renuntat la pus niste instalatii pe casa ca sa ma spal eu pe cap
Chiar m-am gandit ca pe langa ca eu nu am mai putut face nimic din sarcinile mele (curatenie, aranjat casa, brad, si papi fara carne), acum ii mai si incurc pe ceilalti dandu-le copilul cand trebuie sa pap, sa merg la baie, etc...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
anomis28 spune:
Fete dragi,
Craciun fericit alaturi de cei dragi
si sa va aduca Mosu tot ce va doriti. 

PS noi suntem bine, crestem si
luptam din greu sa recuperam cu cititul.
madalina84 spune:
RALUKULE nu te mai necaji mami,o sa vezi tu mai incolo ce-o sa ne plangem noi astea cu copii cuminti acum ca nu mai putem face nimic,ca ne intoarce casa pe dos iar tu o sa ranjesti pe sub mustati ca ai un copil cuminte foc.Sunt sigura ca nu deranjezi pe nimeni daca le dai copilul,caci nimeni nu poate refuza sa tina in brate o minune asa mica,care e inca necajita si nu se poate adapta.O sa vina vremea cand o sa razi si o sa spui ca chiar ai fost o mamica barbata si ti-ai crescut puiu mare.As vrea sa iti pot trimite asa printr-un mos un pic de liniste pentru tine si pt Alexutu dar daca eu nu pot D-zeu o sa poata,iar de musafiri nu iti mai fa griji,trebuie sa inteleaga iar daca nu inteleg sa le fie de bine
.Tu esti o MAMICA PERFECTA

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
monique02 spune:
Buna seara dragele mele,
Am intrat sa va urez Craciun Fericit !!
Manga uite ultimele poze de la Tg Mures 
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5418135172056783474
Cristina_Ana mamei mele ii place foarte mult sa gateasca asa ca in fiecare zi face feluri noi de mancare foarte gustoase care imi aduc amintesc de copilarie. Daca vrei ceva retete din ardeal sau unguresti poti sa intrebi ca ma consult cu ea 

ralu80 spune:
Craciun Fericit si multa sanatate puiutilor.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
Dana15 spune:
Dragele mele dragi
sa aveti un CRACIUN MINUNAT!!! in mintea mea acesta este primul din seria celor mai frumose Craciunuri ce ne va fi dat sa traim...anul acesta dovleceii privesc fascinati luminitele, anul viitor ii vom ridica in brate sa puna un globulet in bradut
sa va fie casa plina de dragoste si veselie!
va imbratisam cu mare drag!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Dragele mele,
Va doresc sa aveti parte de un Craciun de neuitat, alaturi de cei dragi si de puiutii vostri!
Petrecere frumoasa, Mos Craciun cat mai imbelsugat si colindatori la usa|

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
In asteptarea lui 

Asa s-a nascut Loris
Dana15 spune:
Kinga la multi ani fericiti!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi