Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

dragele mele,

gata, sunt la zi.

ce de copii frumos am vazut: ama, carina, alex de anamaria, calin, andrei, Ebruska - Alba-ca-Zapada. ce mai, sunt toti frumosi de pici.

monica . Ma bucur ca ai avut o zi plina si ca Dragos nu a plans la vaccin. am vazut si frumushata de brad, iar tu arati minunat cu caciulita cea de ren. sa stii ca eu cu aragazul fac o smecherie. Sergiu gateste mai mult si cu focul la maxim ca asa a vazut el ca se facea la bucataria in restaurantul unde a lucrat. si ca sa nu ma mai cert cu el, ca-mi face totul varza, pun folie de aluminiu pe el. pe care o schimb la cateva zile. tot trebuie sa-l spal un pik, dar nu asa cum trebuia sa frec inainte.

Dana iubita, imi pare rau ca Ana e agitata. Aidan face la fel daca avem musafiri sau mergem undeva. acum cateva zile a venit o prietena pe la noi si el s-a spuarat rau ca in timp ce-l alaptam, vorbeam cu voce scazuta si cu ea. nu a mai vrut sa manance si l-am pus greu la culcare.

ca veni vorba de maraiala, Piski e cam plangacios de cand i-am facut vaccinul. am zile candn u pot facve nimic de el. ieri a fost mai linistit si a stat chiar si in bouncer un pik, dar aseara pentru ca a adormit in sufragerie si a trebuit sa-l duc jos, s-a trezit si mi-a dormit in reprize si mi-a scancit pana m-am dus jos si m=am culcat. s-a mai trezit la 4 jumate. cred ca s-o mai fi trezit si intre timp, dar ori nu a ofst el prea convins ca ii e foame, ori era obosit, ca s-a culcat la loc. cel putin asa cred.

apropo de somnul lor, am citit acum vreo 2 zile ca s0a dovedit prin nu stiu ce studiu ca bebei care dorm in pat cu parintii/mamele, dorm reprize mai scurte noaptea, dect cei care dorm in patut la ei. asa ca abia astept sa ma mut si sa-i asamblez patutul de lemn.

speaking of moving, vreau sa va spun ca mi-au aprobat ajutor lunar la chirie si e mai mult decat m-am asteptat, asa ca pot sta mai mult acasa cu Piski in loc sa ma duc la serviciu la 1 Aprilie. vestea asta a venit luni in posta...inutil sa spun ca suntem in al noualea cer de bucurie.

aida ce ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine. apropo de dintisorii lui Erik, mi-a trimis soacra o revistuta despre sanatatea lui bb si era un articol despre dintiisori si scria ca la baieti apar mai rpd, chiar si la 3-3luni jumate. `

am facut si noi bradul. e foarte pitic, dar e un simpatic. acu' sa vina mosu'.

eu am spalat baia, mai am aragazul si sa spal pe jos si gata. dupa aia sa ma gandesc la meniul de Craciun, desi noi suntem invitati la masa de pranz si maine si poimaine la prieteni. deci anl asta, am scapat de sarmale si cozonaci. aia au venit facuti direct de la bacau. hihi, sa tot faci copii asa!

monis ai un buzat foarte frumos, recunosc, am o slabiciune pentru el. am admirat pozele si am admirat urarea.

mami de chiara un Craciun minunat iti doresc!

Cristina super tare esti ca ai facut tortul si ti-a si iesit. si tuturor gospodinelor, toata admiratia mea ca faceti atatea bunataturi cu copiii dupa voi.

iulikaeu nu te-am vazut suvitata.
uka super filmuletele cu frumushica. si m-am distrat cum infrunta tati troienele cu carutul.

raluk fata.poate mosu; o sa va aduca mai multa buna dispozitie lui alex. nici al meu nu rezista mai mult de o ora, maxim 2 treaz. dupa aia e suparat si plange si se cere leganat.

eu cu sanul sunt bine, multumesc de intrebare. lectia: pompa cand vad ca nu vrea sa manance.

oare mai era ceva?

SARBATORI FERICITE, UN CRACIUN MINUNAT ALATURI DE IUBITII VOSTRI MARI SI MICI, UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI CLIPE MINUNATE!

Monique eu nu am vazut ultimele poze ale fetelor tale.

bia am citit povestile tale si nu pot sa psun decat ca sunt minunate, iar tu ai un stil de a scrie frumos si viu. parca eram acolo cu tine in spital cand citeam. sa fii fericita alaturi de baietii tai si sa ai o viata minunata.

uka habar nu am avut ca Disney face haine. ce i-as fi cumparat si eu romperul ala cu my first christmas. dar acum e prea tarziu, ajunge de anul nou. dar, nu-i nimic, avem salopeta cu reni de la matusa Luci si-l vom purta cu mandrie in aceste zile de Sarbatoare!

fetele, ma duc sa termin de facut curat ca ma apuca Craciunul cu parul nespalat si unghiile netaiate. sper sa revin. sper.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Intru si eu intre doua leganaturi ale lui Rares.

Am intrat sa va spun Sarbatori Fericite, pline de bucurie si voie buna. Sa va aduca mosul tot ce v-ati dorit si niste prichindei cuminti de acum incolo sau, si mai cuminti pt cei care sunt deja cuminti .

Raluk pt tine sper din toata inima sa fie un Craciun linistit si sa va puteti bucura cu totii de magia sarbatorilor de iarna.

Fetelor, imi e tare drag de voi toate si daca nu pot intra atat de des pe cat as vrea, macar sa va doresc toate cele bune acum.

Azi am facut si noi bradutul dar astept sa vina seara sa fac poze cu luminite cu tot. Poate apuc sa vi-l arat si eu pana la Revelion.

Va pup pe toate gandindu-ma la fiecare dintre voi si urandu-va sa aveti cele mai frumoase clipe petrecute alaturi de cei dragi.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor, va urez si eu sarbatori pline de bucurie, caldura, veselie si belsug! stiu ca oricum va fi un Craciun special pt toate
va imbratisez pe toate cu drag!

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Craciun fericit dragele mele!!!

Mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti,dar in special multa multa sanatate pt voi si dovlecei

Va iubesc si o sa fiu cu voi in gand zilele astea

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am uitat sa o pup pe nela p care o citesc cu bucurie ori de cate ori posteaza ceva. Gata masa de Craciun? m-ati pus pe ganduri. sa fac si io un tiramisu, oare?

pupam fetele

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Va doresc ca primul Craciun in trei sau patru sa va ramana vesnic in suflet,sa nu uitati niciodata cum v-ati imbracat puiuti in craciunel sau craciunita,sa nu uitati emotiile de ai cumpara cadouri chiar daca el/ea nu stie despre ce e vorba,sa nu uitati colindele ce i le-ati cantat prima oara si in ani ce vor veni sa va rasplateasca cu zambete,chiote,cuvinte stalcite si multi multi:"TE IUBESC MAMI"
Mosul sa va aduca pe de-o parte voua fericire,liniste sufleteasca,pace in casa si pe alta sanatate copilasului sau copilasilor, sanatate cat cuprinde si putere de a trece prin viata asta grea.Sunt sigura ca fiecare dintre noi va avea cel mai minunat CRACIUN din cate am petrecut pana acum,ca vom astepta cu nerabdare sa vedem ce cadouri va lasa mosul la pitic/a/i si ne vom reaminti cu placere cat timp am asteptat sa petrecem sarbatorile cu puii nostri in brate
CRACIUN FERICIT mamicilor si sa va dea D-zeu fericire si liniste,la fel de mult cat oferiti aici pe forum unora dintre noi

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Ne mai tineti minte?
Voiam sa va uram Craciun fericit! Sa va aduca Mosul multa sanatate si tot ce va doriti!
Am si o felicitare

Va imbratisez cu drag si sper sa revenim cu scrisul.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

fetelor, Craciun fericit!
si ceva dragut :)

http://www.220.ro/gMYKuMBNck/Un-Artist-Se-Creste-De-Mic

daci

dragul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

fetelor, Craciun fericit!
si ceva dragut :)

http://www.220.ro/gMYKuMBNck/Un-Artist-Se-Creste-De-Mic

daci

dragul mamei

ioii ce pui dragut ....imi venea sa-l pap ce se concentra el acolo sa-i iasa bine

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Dragi mamici,
va dorim Craciun fericit, cu sanatate si voiosie!
Selen, multumim!
Sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput