Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

sunt rupta de oboseala unei zile grile dar in care mi-am atins targetul...cu tot ce aveam de facut....
Am intrat doar sa va pup si sa-i spun lui Biaz ca am citit pe nerasuflate povestile ei incredibile si ca sunt scrise mai mult cu sufletul decat cu tastatura. Esti o femeie minunata si te felicit pentru familia ta preponderent masculina . Ramai in inima mea ....cu aceste povesti si cu posturile tale de la inceputul perioadei noastre de gravide. Mi-e imposibil sa mi te scot din minte si ganduri.

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Cum a inceput ziua de Ajun, am bagat un nasuc la voi sa va spun ca va doresc tuturor, fara nici o exceptie, mamici si pitici si tuturor celor dragi voua, sa va lase diseara Mosul sub brad, tot ce va doriti, si sa aveti parte de Craciun de tot ce e bun, cald, frumos si luminos.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
Raluk ce frumos ai spus tu, ca suntem oaza ta de liniste

Mami si pisa multumesc eu ii zic si acum tot timpul si o sa continui asa...pt ca e adevarat
imi pare rau pt bolnavior, sper sa treaca repede

Aida ce bine ca ati ajuns! saracu Eriku, sa-l privati voi de asa placere?

Uka tare frmusele lucrusoarele, sa le foloseasca sanatoasa printesa

dupa ce se trezeste pitica tre sa ma dyc si eu sa depun dosarul de indemnizatie...sa vedem ce-o iesi

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Luto, Si toc-toc pentru Davidelu.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata si o cafeluta de la noi !
o sa radeti de mine dar am inceput sa scriu cele cateva randuri de mai jos de 2 zile....iar ieri m am chinuit toata ziua sa le trimit...cum eram gata trebuia sa las calculatorul...cand reveneam, alte cateva pagini...

Uka e nemaipomenita fata ta!!! Ce dans....o nebunie! Ne-am amuzat teribil eu si sotul, e o dulceata! Asta din capitolul trecut....apoi iti multumim foarte tare pentru ganduri, tocmai ai castigat titlul de primul fan declarat si un zambet de la Ama ! super faine hainutele!
Manga, Luto...again...pozele sunt mortale! Am vazut doua mamici atat de fericite cu doi flacai de milioane!!
Biaz....Habaranam a fost cartea mea de suflet ....si a sotului...si el a primit de la sora lui o editie veche de la anticariat din care abia astep sa ii citesc Amei..imi plac foarte tare postarile tale si abia astept sa savurez povestea nasterii..impartasesc gandurilui Luciei in ceea ce te priveste numai ca nu as fi putut sa ma exprima asa frumos...

Cristina, la multi multi ani fericiti si acelasi spirit fresh si vesel mereu! O reteta super usoara de tiramisu si extraodinar de buna www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6682/tiramisu-tiramisu-tiramisu/" target="_blank">aici.

Selen, Ebru e din ce in ce mai domnisorica!

Iulika si noi va uram din suflet un Craciun frumos si vesel!

Fetelor,pentru ca sunt in urma rau cu multe la bucatarie si in casa si nu stiu daca mai reussc sa intru eu si Ama va dormim din suflet Sarbatori linistite, numai voie buna si multe multe daruri sub brad !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Elle daca zici tu ca frumoasa Eva a fost asa plangacioasa, inseamna ca merita sa ma astept si la noi la un viitor frumos!

Mami si pisa multa sanatate puiului!

Dana iar m-ai facut sa lacrimez ce frumos ai vorbit!

Aida abia astept intalnirea constantencelor!

Cristina uite ca puiul doarme la mine in brate acum, deci macar am putut sa mai intru la voi!

Moni esti super simpatica cu caciulita!

trimit si revin mai tarziu

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimineata fetelor,

Nu am mai reusit sa intru in ultimele zile ca am fost cu smotru si mancare, si chiar daca sunt cu vreo 4 capitole in urma vreau sa urez tuturor sarbatori fericite, sa va aduca mosul tot ce va doriti!

Craciun fericit!

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi
sa va aduca tot ce va doriti
va pup pe toate si pe copilasi

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Aida bine ai venit acasa. Poate luni ne auzim la un telefon sa stabilim o intalnire intre constantence.

UKa ce lucruri faine i-ai luat Carinei. Pacat ca nu am vazut mesajul mai devreme ca ma bagam si eu la comanda (desi pt baieti nu aveau chiar asa multe chestii).

Monica waw ce mare e Dragoselul. Sa-ti traiasaca si sa va bucurati de el!

Fetelor nu stiu daca o sa mai am timp sa intru asa ca va doresc de pe acum:
SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi, multa sanatate pentru voi si bebicii vostri si fie ca toate visele sa ni se implineasca!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

SARBATORI FERICITE, SARBATORI MINUNATE, SARBATORI BINECUVANTATE!!!! V-AM TRIMIS 2 COLINDATORI
http://community.webshots.com/album/575405759MrSHKt?start=48

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5

Mergi la inceput