Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
monicutzo fain bradut si accesorii ... sa vedeti fetelor bradul nostru de acasa parca a trecut prin razboi si foc
e cel mai oribil brad care l-am vazut , dar avand in vedere si starea nostra de spirit nici nu mai conteaza ... oricum Erik l-a apreciat foarte mult si mai ales luminitele ca dimineata inainte sa plecam a mai tras un somnic in leganus in fata bradului 

uka super faine hainutele , rochitele
nu se merita sa comanzi din tara , astia aici te jefuiesc cu acte in regula 
ralucapaun la noapte ce mai speli?
Vreau sa iti zic ca aseara aveam ochii ca la broasca si ma dureau asa tare , ochelarii erau ca si inexistenti ... asa ca m-am culcat devreme (la 12
) si Erik a dat trezirea la 4 jum
... si vad ca acum ma flituies astia la culcare ca eu sunt acum pe laptopu lu sora-mea ca al meu e neinstalat ...
monica_dicut spune:
Sa raportam si ce am facut la doc: 7 kile 800 si 68 de cm. Circumferinta craniana 45 si torace 43. Cica intr-adevar e cam mult... trebuie urmarit 
. IAr in ianuarie ma trimite la neurolog sa mi-l controleze cap-coada ca sa ma linistesc... da cum rezist eu pana in ianuarie??? 

Dragul de el nici acum nu a plans la vaccin, a pus doar putin buzulita cand a introdus acul si atat. Show a facut cand am ajuns acasa iar noi eram in plina curatenie 
Bubitele posibil sa fie o dermatita atopica si ne-a dat o crema de la Avene... off ca arata asa de rau saracutul si cred ca il mananca pt ca se tot freaca de mine sau de ce apuca...
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Monica, multi pupici lui Dragoselul!!!! Dragul de el, ce baietel curajos, sa nu planga el la vaccin!
Maria, merci mult pentru urari!
Tu ce faci cu sanul? Esti mai bine?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
aidaciolac spune:
am uitat sa va mai zic o faza , ca ieri i-am dat putin suc de mar si era atat de fericit si cu atata pofta savura picatura dupa picatura si cand nu i-am mai dat sa te tii frate ca s-a pus pe urlat si a trebuit sa ii mai dau putin si apoi iar urlat ... cauta sa smulga lingurita din mana ... am pus-o cu asta
... aaaaa , da
si azi in masina (mai nou eu am rau de masina
) si imi aduce Laci un snacks cu cascaval si cum Erik era la mine in brate ca era cam agitat si marait eu m-am apucat sa crantan la snacksuri (desi nu imi plac ca sunt sarate ... si eu nu le am cu sarea , dar nah ...) , si cum mancam eu la ele Erik molfaia si el cu mine , apoi a dat-o in plescaituri ...
asa ca am renuntat sa nu pateasca baiatu ceva. Nu stiam ca atat de curand o sa incepem sa ne ascundem cand mancam ... asa ca atentie ![]()
Fragutza spune:
Monica, tot cu crema de la avene ii dau si eu pe bubite. Ea a facut cam la o saptamana si acum vad ca are iar. A fost f buna crema, in 2-3 zile au trecut.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Aida, imi vine sa rad! Si Natalia e cu ochii pe mine cand mananc, imi urmareste mana cum o duc la gura si plescaie. 
de Natalia (03.09.09)
madalina84 spune:
Buna seara si de la mine
MONICA ce ma bucur ca ai avut o zi linistita
.Dadusem eu un site cu hainute de la mothercare si aveau costumase cu my first christmas,i-am luat eu piciului dar sunt foarte scumpe,pe salopeta am dat 60 ron si pe costumas de ren 95 ron 
AIDA ma bucur ca ati ajuns cu bine la c-ta si ca o sa fi rasfatata la mami acasa.Sincer nu stiu ce cuvinte sa-ti adresez nici tie nici Monicai in legatura cu ingerasi vostri![]()
MARY spor la facut ciorba,esti tare daca ai chef de bucatareala la ora asta
RALUCA sper sa ajungeti maine la cumparaturi si la noi tot asa zapaceala e
DANA din cauza agitatiei e asa Ana ca si Irinel face la fel cand merge intr-un loc nou
RALUK te inteleg cu frica ca ce va urma ca asa am fost si eu in noptile cand nu dormea piciul dar lasa ca se face el mare si cuminteeee,nu te mai gandi ca are ceva 
MONI frumos bradul si tu si mai frumoasa 

AIDA inseamna ca Erik adora baita
.Tot in fiecare seara ii faci baita?
Eu azi am mai fost o tura la
,i-am luat cadou lui tata(doua plovere si o curea),mama vrea bani,la pici o canuta si o ratusca,a mai primit o caciulita cu fular de la o prietena, mie mi-am luat o caciula cu fular si la sora-mea o rama foto in care am pus colajul cu bebe facut pe dimensiune a4(sa il trimit ca ea nu vine pana in martie
).Le-am impachetat pe toate si le-am pus sub brad si le deschidem vineri dimineata
.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
aidaciolac spune:
monica foarte bine ca mergi la NPI macar sa stii o treaba si sa te calmezi. Pupam si noi Dragoselul cel viteaz 
fetelor eu ma retrag ca maine avem de pregatit bucate , in seara asta am impachetat sarmale si am curatat ingredientele pt salata boeuf ... si maine mai sunt atatea de facut ... ca la nebuni 
somn usor dragelor si pe maine dimineata 
Fragutza spune:
Girls, merg si eu in pat! Sper sa si dorm!
Va pupa fata!
Nela
, stii da? Cafelutza e gata!
de Natalia (03.09.09)
monica_dicut spune:
Noapte buna dragelor. Sa aveti un somn linistit 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",