Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut ralu, sunt prea obosita acum ca sa ma concentrez pe reteta de negresa dar promit solemn ca maine o scriu ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Merci frumos!

de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Dragalasul de el, ce dezamagit a fost ca n-a mai facut baitza!
de Natalia (03.09.09)
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ... am facut fix 12 ore pe drum , deci la 19:20 eram la mama deja ... nu are sens sa povestesc depre drumurile din tarisoara noastra ca ma apuca plansul ... Eriku a fost un super scumpel si m-am descurcat excelent , am facut si poze ... si cand am ajuns acasa repede a aratat la mama gropita si a demonstrat tot ce stie ... s-a asezat mama cu el in brate si a inceput sa urle asa ca mama s-a ridicat inapoi sa il plimbe ... si pt ca nu a cumparat mama cadita l-am sarit de la baie si l-am dus la bucatarie sa ii spal manutele si fata si mama il tinea , el il spalam , iar el se tragea sa se bage sub jetul de apa. Apoi le-am explicat ca o sa fie foarte fericit cand o sa il schimb ca o sa creada ca face baie ... si cand am inceput sa il dezbrac s-a pus pe ras in cascade ... si cand a vazut ca il imbrac deja era asa de trist ... eh , sa imi laud si io cioara Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Ce dulce ! Asa le place lor apa , cred ca se simt ca in burtica..daca si-or aminti cum era .
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|
Fragutza spune:
Uka, sunt frumoase tare hainutzele! Eu am mai comandat de pe amazon si-au fost de bun simt la pret si calitative.
Pt fetele din Bucuresti, in langa Auchanul din Militari este Kiabi si se gasesc haine tare faine si nu cu pret mare.
de Natalia (03.09.09)
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Uka, sunt frumoase tare hainutzele! Eu am mai comandat de pe amazon si-au fost de bun simt la pret si calitative. Pt fetele din Bucuresti, in langa Auchanul din Militari este Kiabi si se gasesc haine tare faine si nu cu pret mare. de Natalia (03.09.09) |
Ma bucur ca-ti plac. Eu ma retrag la
. Va 
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|
Fragutza spune:
Girls, am vazut ca Natalia isi tot mesteca limbutza
, numai intr-o parte. Si ma uit in guritza ei si vad ca gingiutza de jos are ceva alb, tare in exterior, nu in varful ei. Ma gandesc ca e dintzisor, dar oare e posibil sa fie in pozitia aia...
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Merci, Monica, am salvat reteta de tiramisu! Dar vinul ala Marsala, e musai? Il gasesc in Cora?
Mai, esti totala cu renul ala in cap!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
monica_dicut spune:
cris, eu vinul de Marsala l-am inlocuit cu lacrima lui ovidiuca cica e acelasi gust. Iar daca nu ai baileys poti pune orice al lichior sau crema de whiskey. Eu am mai mereu in casa baileys ca imi place (nu sunt betiva
parole d'honore
)
aida, ce dulceeee
Eriku. Sa pacaliti voi baiatul ntz ntz
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
buna seara,
am crezut ca pot ceti si recup-era, dar nu...tocmai s-a trezit a o mia oara. asa ca draga mea Cristina, sa fii iubita, fericita, sa ai parte numai de bucurii si de ani multi fericiti alaturi de sotul si copilasii tai. Tot ma tin sa-ti spun ca frumosul tau mesteros e o scumpete, iar papusica de Emma e minunata. 
sper din tot sufletul ca maine sa vad si io ce mai faceti.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume

asa ca mama s-a ridicat inapoi sa il plimbe