Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Buna noaptea dragele mele insomniace 

EU am avut o zi super plina azi. L-am scos pe bebe afara, apoi ne-am dus la cimitir, apoi la pediatru si am facut vaccinul de 4 luni, apoi acasica am urlat ca din gura de sarpe, papa si somn. EU m-am apucat si am spalat aragazul
(nu stiu cu ce spalati voi fetelor dar eu am descoperit minunea, MR Muscolo pt aragaz, este fantastic, am dat, am lasat 15 minute si doar am sters cu buretele, o sa-l spal clar mai des de acum
)tati a facut curat si a instalat bradutul apoi l-am impodobit impreuna
VA pun imediat si pozici.
Asa ca acum ma simt muult mai bine si poa sa vina Mosu (desi stiu ca nu va veni
)
ralukule, off off, sa sti ca nici eu nu eram spalata de vreo saptamana jumate si am reusit azi dimineata pt ca m-am trezit la ora 6... iti promit eu ca usor usor iti vei reveni. Crede-ma ca si Dragos a urlat mult si inca mai urla. Cred ca dupa 2 luni jumate s-a calmat cat de cat astfel incat sa mai pot face si eu una alta...
cris, iti dau eu imediat o reteta de tiramisu pe care eu o fac mereu. E super yammi si cica ar fi "originalul". Crede-ma ca mie mi-a iesit mereu si a fost laudata ![]()
DAna, sigur Anuca e agitata pt ca a schimbat locul. Eu si daca merg pana la mama e agitat. Isi vor reveni ei candva 
Uka, m-ai bagat in boala cu site-ul Disney. DE ce nu ne-ai zis mai devreme 
Am cautat de mi-a venit rau body sau ceva cu first Christmas 

Aida, bine ai ajuns pe malul marii 
Obelixa, si noi te pupam si iti dorim Un Craciun ca-n povesti cu fericire, bucurie si sanatate 

Nu stiu ce am mai vrut sa spun dar revin...
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
Salutare si de la mine![]()
M-au apucat si pe mine insomniile asa ca m-am apucat sa fac ciorba
la miezul noptii
Nu ma mai laudati atat
(nu ca n-ar fi magulitoare laudele
),dar mie chiar imi place sa gatesc si de-aia fac atat de multe,le fac cu drag,ma relaxeaza.
Azi am facut pt prima data sarmale,si am descoperit ca se fac chiar foarte usor
sunt mandra de mine
La multi ani sarbatoritilor
Draga de Lisa,ce socate ,placut surprinse si speriate eram toate pe vremea asta in urma cu 5 luni...Un pupic dulce de la noi,papusa mica
Aida,ma bucur ca ati ajuns cu bine
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
mary_07 spune:
Azi mi-am schimbat firma de net,nu va spun ce repede se incarca lista cu emoticons
(inainte asteptam un car de ani
)
Monica,cred ca ti-a fost tare greu azi
,dar cum ziceau si fetele,Andreiutul e sus si va pazeste,si va iubeste mai mult decat va puteti voi imagina
Pupam dulce piciorusul lui Dragos,sa nu-l doara
si o pupam si pe mami
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
happy_uka spune:
Si www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=16340&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=14810&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=14814&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=10499&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=17493&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300024&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=16364&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">astia, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?storeId=30053&productId=17525&categoryId=300024&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&langId=-11" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?storeId=30053&productId=17540&categoryId=300024&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&langId=-11" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=18042&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300015&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta ..si alte nimicuri, bentite, o cana, sosete..![]()
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009
@
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|
monica_dicut spune:
Cris, reteta pe care o fac eu este www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/tiramisu/index.html" target="_blank">asta
Iar aici BRADUL
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Uka, m-ai bagat in boala cu site-ul Disney. DE ce nu ne-ai zis mai devreme ![]() Am cautat de mi-a venit rau body sau ceva cu first Christmas ![]() ![]() |
Neata si tie insomniaco!
Pai in seara asta mi-a venit si mie ideea....
Dar sa stii ca au la Mothercare costumase de mos, globulete cu "my first christmas", albume foto...mega frumoase, insa muuult mai scumpe ca aici.
Eu am o prietena care auditeaza firma care are franciza Mothercare si imi spunea ca au adaos de 400% !! De-asta ma oftic cand cumpar de aici...Daca e ok comanda asta, o sa iau numai de afara. Am zis !
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @
_@@@
_ @@@@@@@@
_|
monica_dicut spune:
ralu, sunt prea obosita acum ca sa ma concentrez pe reteta de negresa dar promit solemn ca maine o scriu 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Cris, reteta pe care o fac eu este www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/tiramisu/index.html" target="_blank">asta Iar aici BRADUL Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Frumos tare bradu! Si cred ca miroase asa bine in camera..al meu e artificial, suntem mai comozi noi de felul nostru ..
Iar tu esti foarte dulce cu caciula cu cornite de ren in cap
. O sa se bucure maine Dragoselul cand o sa-l observe, sa vezi! Carina e innebunita dupa luminite.Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @
_@@@
_ @@@@@@@@
_|
aidaciolac spune:
... am facut fix 12 ore pe drum , deci la 19:20 eram la mama deja ... nu are sens sa povestesc depre drumurile din tarisoara noastra ca ma apuca plansul ... Eriku a fost un super scumpel si m-am descurcat excelent , am facut si poze
, doar ca de la Cernavoda nu a mai fost chip cu el si i-am inchis gurita cu laptic
ca sa ajungem fara scandal
... si cand am ajuns acasa repede a aratat la mama gropita si a demonstrat tot ce stie ... s-a asezat mama cu el in brate si a inceput sa urle
asa ca mama s-a ridicat inapoi sa il plimbe
... si pt ca nu a cumparat mama cadita l-am sarit de la baie si l-am dus la bucatarie sa ii spal manutele si fata si mama il tinea , el il spalam , iar el se tragea sa se bage sub jetul de apa. Apoi le-am explicat ca o sa fie foarte fericit cand o sa il schimb ca o sa creada ca face baie ... si cand am inceput sa il dezbrac s-a pus pe ras in cascade ... si cand a vazut ca il imbrac deja era asa de trist
ne-a bufnit rasul
... eh , sa imi laud si io cioara ![]()