Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
fetelor , daca tot ati vorbit de cartea copilariei , eu caram dupa mine pe "Unchiul Peio" , adica normal ca umblam cu asa o carte
- sunt niste povestiri din folclorul bulgaresc , sigur ca si Emma a indragit-o si cartea statea mai mult in masina ...
... sigur ca nu am venit doar pentru cateva zile atata drum si o sa stam macar o saptamana ![]()
... nu mai stiu ce am vrut sa va zic
cristina_ana spune:
Aida, ai si ajuns? Ce fain de tine ca o sa fii rasfatata la mamica acasa!
Ralukule, mi se rupe sufletul cand aud cat de mult te chinuiesti! Nici eu nu cred ca ar avea ceva Alex, am auzit atitea mamici cu puiuti plangaciosi si agitati, dar care si-au revenit cu timpul. Tin pumnii sa reusesti sa te speli maine pe cap (off, ce aiurea suna
)
Mami si pisa, imi pare rau ca Simon are febra! Stiu cum e, ti se rupe sufletul de mila lor. Sper sa treaca repede, fara alte simptome. Mie cel mai chinuitor pentru ei mi se pare sa aiba nasucul infundat si sa se chinuie sa respire.
Tu nu vrei sa ne pui poze cu tine si puiut? (sau ai pus si nu am retinut eu?)
Dana, imi pare rau ca Ana e agitata si ca nu poti petrece tot timpul cu sotul tau. De, asa sunt soacrele!
Dar lasa ca va luati revansa la mamica ta acasa!
Raluca, asa de rau a fost prin oras? Oare maine o fi la fel? As vrea sa fac si eu un tiramisu si un peste la cuptor pentru ziua de Craciun dar trebuie sa ma duc singura sa cumpar ingredientele, ca daca-i spun sotului sa ia branza mascarpone sau piscoturi nu stiu de care cred ca imi da cu lista in cap!
Vik, e naspa tare cu musafirii astia!
Eu ma cam feresc sa fac invitatii in perioada asta, ca la mine acasa e tot timpul ca la nebuni, doar pe finii mei ii chem mereu, in orice conditii, si le fac cu drag de mancare. Eu degeaba fac curatenie in casa, maxim a doua zi e exact la fel, daca nu mai rau!
Lullabay, ce harnicuta ai fost tu!!! De toate ai facut!
AI fost cu puiul dupa tine?
Iulika, mersi mult ca ai intrat special doar pentru mine! Eti o draguta!!
Si restul fetelor sunt f.f.f dragute, asa bine este sa auzi atita lume ca iti ureaza La multi ani!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Aida, ce fain ca esti acasa! ![]() Sunt bune si insomniile la ceva Uka, ti-ai facut cont pe site? Care e procesul pt a comanda? de Natalia (03.09.09) |
Da, tb sa-ti faci cont, apoi adaugi in cos produsele, scrii adresa, nr de card si ei iti confirma printr-un mail ca totul e ok. M-am mirat sa vad ca este si romanika in lista. Sunt asa incantata.. Dc vrei iti arat ce i-am cumparat
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|
aidaciolac spune:
monicutz sa stii ca si eu l-am dus pe Erik la Emma de multe ori , dar ieri a fost destul de frig asa ca Laci a dus 'bradutu' impodobit si eu am fost separat cu ingerasii , lumanarile ... 

... asa am ajuns 
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac hello si io de pe malul marii ![]() sarbatoritilor zilei multa sanatate si fericire!Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared? br / p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
WELCOME HOME!
E bine acasa, nu? Ati avut drum bun?
Sper sa te poti odihni in noaptea asta.

Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @
_@@@
_ @@@@@@@@
_|
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Da, tb sa-ti faci cont, apoi adaugi in cos produsele, scrii adresa, nr de card si ei iti confirma printr-un mail ca totul e ok. M-am mirat sa vad ca este si romanika in lista. Sunt asa incantata.. Dc vrei iti arat ce i-am cumparat Uka, cea mai fericita mamica de Carina nascuta pe 14 septembrie 2009 @ _@@@ Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ ! _ @@@@@@@@ _| |
Aha, vreau, normal
Imi place rochia aia roz, tutu

de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Cristina, a fost tare multa lume in oras azi! Am incercat sa ajungem la Ikea si la Baneasa era ingrozitor, spre Dr Taberei la fel. Am stat in masina de mi se facuse rau. Noroc ca Natalia a dormit.
Nush cum va fi maine ca as fi vrut sa mai fac o incercare totusi.
de Natalia (03.09.09)
cristina_ana spune:
Off, Aida, i-ai dus bradut impodobit Emmei? Ce greu trebuie sa iti fie, imi este peste putinta sa imi imaginez o asemenea durere... Sper sa aiba grija DD de sufletelul tau!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
happy_uka spune:
Raluco, am luat asa:
www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=19187&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=10521&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=19184&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:DSISearch" target="_blank">asta, www.disneystore.co.uk/disney/store/DSIProductDisplay?langId=-11&storeId=30053&productId=16341&catalogFromSearch=10002&catalogId=10002&categoryId=300011&isSingleMatch=true&ddkey=http:CategoryDisplay" target="_blank">asta..mai urmeaza ![]()
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009
@
_@@@
_ @@@@@@@@
_|

multa sanatate si fericire!