Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 7
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Azi e o zi speciala cu sarbatoriti de marca. 

Cristina_Ana La multi ani!
Tot ce-ti doresti sa se implineasca!
La multe lunite pentru Lisa Maria ... 5 luni, ce repede trece timpul, parca ieri plangeam in fata calculatorului de emotie pentru voi. Sa-ti traiasca papusile, Sabina!
Adela sa-ti traiasca mandrul! Calin sa fii sanatos, vesel si sa aduci multe bucurii parintilor!
Am intrat sa va urez spor la treaba! Am umblat zilele acestea: cumparaturi, cadouri, m-am vazut si cu prietenele.
Dar azi puiul meu asa tare a plans, ca nu mai stiam ce sa fac, foarte greu greu s-a calmat. O fi din cauza ca mami a fost mai mult plecata?
Maine facem sarmale
. Inca putin si vine Craciunul.
Va pup.
raluk16 spune:
Dana poate o streseaza pe Ana schimbarea rutinei. E plans de oboseala ala banuiesc.
Apropo de plansul de oboseala, eu tare cred ca e ceva problema cu Alex...
Daca nu ma straduiesc dupa ce papa (si plange) sa il culc si sa doarma pana aproape de cealalta masa, e mare scandal. Deci eu de cate ori are chef de povesti sau de cantat sau de joaca stiu ca e riscant. Daca ma joc cu el 5-10 minute, la urmatoarea masa e jale, asa de rau plange de oboseala. Daca ma straduiesc sa-l adorm continuu, cu leganat, plimbat si alte tehnici, atunci nu plange asa rau. E normal la un copil de mai mult de 9 saptamani sa oboseasca asa usor si tot timpul? ![]()
Mada
n-am votat niciodata la dansez pentru tine, dar pentru tine sigur as vota! 
Liliana
multumesc mult
. Si eu consider ca mai am putere, Doamne fereste sa ni se dea cat putem duce. Doar ca mi-e foarte mila de el...
Selen, Ebru e foarte foarte frumoasa! 
Va pup cu drag, oaza mea de liniste 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Lullaby
multumesc ca mi-ai amintit!
Pe Cristina o mai pup o data 
Si la multe lunite si la multi ani Lisa Maria si Calin! 
Va pup! Noapte buna! Sper sa il adorm rapid pe pui si sa apuc sa imi tai unghiile
. Mai sper maine sa pot sa ma spal pe cap, nici nu va spun de cand nu m-am spalat, ca veti spune ca sunt paduchioasa forumului... 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Mama_si_pisa spune:
Buna seara, buna seara!
(N-am sosit cu sanioara, dar înca se mai poate, din fericire...)
Am aruncat si eu un ochi pe forum, ca sa-i urez tot binele Cristinei, mamica atât de finuta si feminina, care are deja baietel mare, cu o reusita la olita la activ! La mai multe! Sa te bucuri de ce ai si sa nu renunti sa lupti pentru ceea ce îti doresti, draga mea!
Am zarit-o pe Miha si o salut si-i urez sarbatori fericite în mijlocul familiei sale frumoase!
mgd13, felicitari pentru fetita si te mai asteptam!
Anamaria, bravo! Sa mai faci tortulete bune, ca sa fii experta pâna ce mai creste baietelul tau scump!
Selen, mie îmi plac oamenii obiectiv si fara false manifestari de modestie. Te felicit ca esti o mama mândra de fetita ta bela si te încurajez sa îi spui si ei ca e frumoasa, ca sa creasca sigura pe sine. Pun pariu ca e si isteata, asa ca va sclipi! O pupam si o mai laudam si cu alta ocazie.
Eu am un puisor cu febra. Nu stiu înca de ce, dar ma tem ca a luat un mic, mic microb de la tati, care a avut o forma usoara de gripa. L-am ferit noi în felul nostru, dar... Alte simptome nu are înca, e vesel si activ când e treaz, doar ca oboseste parca mai repede. I-am dat de doua ori Panadol, la interval de peste 6 ore, iar medicul mi-a zis sa-l hidratez si mai vedem mâine. Of!
Va doresc bucatareala placuta si spor ( eu degeaba zic ca fac ceva, nu se cunoaste nimic în urma...)!
Pe mâine!
vik-cj spune:
Buna seara fetelor! Nu am mai intrat ca au navalit musafirii peste noi si am fost in foc continuu la bucatarie si la "pune-te masa, ridica-te masa!"

Si acum sunt cu oalele pe foc si in cuptor...deja sunt franta dar abia astept Craciunul!
Sper sa am timp sa recuperez ca iara am cateva capitole...
Si sa nu uit sa urez La Multi Ani lui Cristina_Ana si sarbatoritilor de azi: Lisa si Calin...si in avans un alt La Multi Ani pentru sarbatoritii de miine!
Oricum eu va doresc la toate un Craciun linistit si fericit alaturi de cei dragi, sa ne bucuram de minunile din vietile noastre!

Va pup cu mare drag!
de printesa mica
Isabela Maria
Isabela
happy_uka spune:
Eu tocmai ce am terminat de trimis comanda pe site la Disney, am luat 19 "chestii" (rochite, costumase, bavetele, jucarele..) foooarte dragalase, toate cu 123 lire (cam 6 mil). Si mie un tricou cu Nightmare Before Christmas
.
Transportul este 24 lire. Deci toate astea le-am luat cu freo 5 mil. Eu zic ca e foarte rezonabil. Va anunt cand sosesc, abia astept..10 zile 

Uka, cea mai fericita mamica de
Carina nascuta pe 14 septembrie 2009
@
_@@@
Carina & Uka va ureaza Sarbatori fericite sub @@@@@ !
_ @@@@@@@@
_|
Dana15 spune:
Ralucule mie tare rau imi pare cand aud ca tu crezi ca Alex ar putea avea o problema
..probabil ca daca as fi in situatia ta, as avea si eu diverse scenarii in cap..dar daca suntem obiective, puiul este perfect normal..papa bine, ia in greutate, tine caputul, zambeste si gangure
..uff, va veni si momentul cand va iubi lumea aceasta!
eu te rog sa-i faci maine bradut si sa-i canti colinde...poate ca un ingeras ii va darui puiului mai multa linste; va imbratisez cu mare drag!

cu Ana am scapat usor de data aceasta..incepuse sa fie suparici de cum am adus-o la noi in dormitor (hmmm..oare acesta sa fie motivul? plimbatul dintr-un loc in altul?! s-a obisnuit mititica cu o singura camera
); am inceput sa ne pregatim de baita..cand am pus melodia cu bon jovi era deja mai ok, apoi cand am inceput sa-i masez caputul cu ulei de masline imi zambea..probabil ca incepe sa anticipeze momentul atat de mult iubit al balacelii; a plans vreo 15 min cand am inchis ultima capsa de la pijamaluta (este haioasa, draga de ea..cum termini de umblat la ea, cum stramba gurita si face ochii mici), dar apoi a aceeptat sanul ca si consolare.
Mami si pisa sper sa va fi ok puiul! sa nu faca nimic mai rau!
Lisa are deja 5 luni?!! wow! wow! sa cresti mare si sanatoasa puiule drag! la fel ii doresc si lui Calin!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Aida, ce fain ca esti acasa!
Sunt bune si insomniile la ceva
, am facut curat in baie, in bucatarie (nu ca ar fi fost prea murdara
) si daca ma tine sterg si geamurile![]()
Uka, ti-ai facut cont pe site? Care e procesul pt a comanda?
de Natalia (03.09.09)

multa sanatate si fericire!