Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
He, he, Uka, vorba vine ca lucrez! Ca de doi ani jumate stau acasa si o sa mai stau inca doi! Nu cred ca ma mai primesc astia inapoi!
Am uitat sa iti spun ca e foarte faina semnatura ta! Tu chiar ai imaginatie!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Multumesc frumos Bia! am prcurs rapid un paragraf din primul capitol si stiu sigur ca va fi o placere sa citesc aventurile prichindeilor![]() si ce era mai important: sa creasca mare, sanatos si frumos scumpul vostru Ioan Amos! (Amos ...oare cum v-a venit ideea acestui nume?!!)Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas!![]() www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Sa te uiti la cap. 10. Acolo e faza cu masuratul burtilor.
Si daca tot am starnit praful de pe amintirile cu cartile copilariei, eu am iubit tare o colectie de carticele cu Clabucel pe care ai mei au donat-o imediat ce li s-a parut ca am crescut prea amre pentru ea.

Sa nu faceti asa. Sa pastrati toate carticelele copiilor vostri ca e tare frumos sa ajungi parinte si sa le arati copiilor tai cartile pe care le aveai pe cand erai ca ei. Mai este vreo mamica pe aici care mai are Clabucel? Cat despre nume, e o poveste lunga pe care incerc sa o fac scurta. Originea sa este biblica. Amos a fost unul dintre profetii mai putin insemnati si cunoscuti care a scris o carte destul de redusa ca dimensiuni. Sursa noastra de inspiratie a fost Comenski (sau Comenius, dupa cum i-a placut sa-si semneze operele), parintele pedagogiei. Prenumele sale erau Jan Amos. Sotul meu a fost fascinat de viata si opera lui si mi-a propus sa-l numim la fel pe fiul nostru dar in viarianta romaneasca. Mi s-a parut ca e un nume cu care se va impaca bine la varsta adulta. Partea nostima este ca recitind Descult, de Zaharia Stancu (carte care a fost sursa de inspiratie pentru numele primului nostru fiu) am descoperit ca exista un personaj secundar (de care uitasem cu desavarsire) care se numeste Amos. Asa ca ambii mei copii isi au numele in romanul despre cei desculti si flamanzi.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
Mamicilor, sunt reduceri la Disney pe site, o minunatie ..Eu o sa comand (inca nu stiu care sunt conditiile) niste hainute si jucarii. Daca vrea cineva sa comande poate ne combinam la transport..Mie imi plac mult hainele de la ei, am mai luat de afara si-s de calitate.
www.disneystore.co.uk/disney/store/CategoryDisplay?storeId=30053&catalogId=10002&categoryId=300029&langId=-11&NsChanged=0&Ntk=pCategoryID&Ntt=300029&N=0&Nu=pProductID&Ns=" target="_blank">Aici gasiti selectia pt fetite.
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
_ @
@@@
Sarbatori fericite sub @@@@@va doresc Carina & Uka !
_ @@@@@@
|
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Am uitat sa iti spun ca e foarte faina semnatura ta! Tu chiar ai imaginatie! |
Merci Crisule, insa nu e cum am vrut eu, nu ar trebui sa se vada liniile alea negre.. Da nu-i bai..Ma bucur ca-ti place.
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
_ @
@@@
Sarbatori fericite sub @@@@@va doresc Carina & Uka !
_ @@@@@@
|
Dana15 spune:
off, dragele mele..buna seara la voi!
de astazi dimineata dau tarcoale calculatorului, dar nu am reusit sa-l deschid
(am fost sa facem o mica aprovizionare, au venit niste rude cu un baietel de 4 ani ce tusea productiv si vroia tare mult sa o pupe pe Ana
..uff ce emotii! nu s-a apropiat de ea, bineinteles! am fost pe pozitii...ca o leoaica!
)
Cristina scumpa, primeste si urarile mele de bine, asa, mai la spartul petrecerii...sa fii fericita, sa te simti mereu o femeie norocoasa si implinita..pentru ca asa esti!
La multi, multi ani frumosi!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
noi suntem binisor...nu stiu sigur care-i baiul cu Ana de plange seara dupa baita..de vreo 3 zile nu reusim sa o impacam cu nimic! plange isteric asa, vreo 45 min..oboseste, se calmeaza, papa sanucul si adoarme! probabil ca nu-i nimic grav si poate nici nu ar trebui sa ma plang...
sunt putin nervoasa pe parintii lui grig pentru ca-l exploateaza intens..sa faca aia, sa faca ailalta..este drept, ca si lui ii place sa mestereasca, sa aranjeze lucrurile, dar sincer, in inchipuirea mea, credeam ca venind aici vom avea un picut de timp pentru noi..nicidecum nu am crezut ca il voi vedea dimineata si seara, cand cade rupt..offff, offf si-un pantof!
in rest..totul bine..
mai, eu nu stiu ce carti am citit in copilarie..si aveam impresia ca am citit ceva...dar nici de Clabucel nu imi aduc aminte![]()
; Bia il ai cumva si pe acesta in format electronic?
oricum cartea cu Habarnam o voi cauta cu disperare prin anticariate
Fragutza spune:
Yellow!
Cristina, LA multi ani inca o data!
Vaaaai, ce aglomeratie prin oras..am incercat sa mergem dupa ceva cadouri dar dupa 3-4 ore de mers bara la bara am cedat si ne-am intors acasa. Asa ca anul asta prezenta noastra va fi cadou pt toata lumea![]()
Liliacule, hai sa ne combinam cu Selen si incercam tortul ala! Si duamna Luto isi mai da cu parerea pe skype!
Am facut bradutul,e tare dragalas!
..revin
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 noi suntem binisor...nu stiu sigur care-i baiul cu Ana de plange seara dupa baita..de vreo 3 zile nu reusim sa o impacam cu nimic! plange isteric asa, vreo 45 min..oboseste, se calmeaza, papa sanucul si adoarme! probabil ca nu-i nimic grav si poate nici nu ar trebui sa ma plang... |
Danutza
, ma gandesc ca poate fi de la schimbari, de la agitatie. Zic asta pt ca si noi am avut o saptamana in care nu mai stiam ce sa-i facem s-o linistim. Am fost plecati in we la parintii mei, am avut multe vizite si Natalia a devenit atat de agitata ca nici la san nu se calma. Apoi acasa la fel, exact dupa baie incepea sa planga de ramanea fara aer. Mihai o linistea in fata hotei, reusea sa adoarma la zgomotul ala.
Pupam pe dragalasa de Ana sa fie cumintica din nou!
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
Raluca sa stii ca si eu ma gandesc ca agitatia ei de seara se datoreaza vanzolelii din jurul ei in timpul zilei...toata lumea o dragaleste, o trage de picioruse..uff! prea multe dintr-o data!
ne reglam noi acasa!
cred ca-i tare frustrant mersul in Bucuresti cu masina!
si ai dreptate, prezenta voastra va fi cel mai frumos cadou pentru cei dragi!

Iulika29 spune:
Am intrat repede så o pup dulce pe Cristina_ana si så ii urez cu intarziere La multi ani sånåtate si multa fericire!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite