Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Manga Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
imi dau seama ca risc sa-l fac un alintat, dar nu mai pot de dragul lui si acum cat pot si el nu stie, ii fac mofturile. si sper sa-l educ bine, sa ma iubeasca la nesfarsit.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
Dragele mele,
Craciun Fericit!
Va imbratisam cu mult drag,
Familia M. in frunte cu Ana, aka Margelata, Struta, Muc cel Mic, Banana si multe altele ce vor urma...

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

lutoniana spune:
Baietii mei dorm, e trecut de miezul noptii ...iar eu stau sa-l astept pe Mos Craciun si sa-i spun ca ei sunt cele mai frumoase daruri ale mele si sa-i multumesc pentru copilul sanatos ce mi l-a adus in acest an si pentru un sot care m-a ajutat enorm de la primul scancet al lui David.
Multumesc Mos Craciun, am stiut mereu ca existi si ca imi vei indeplini dorintele !!!!
Mai am inca una,pentru prietenele mele de pe DC sa duci un sac plin de zambete pe fete si sclipiri in priviri alaturi de dovleceii lor dragi si de familii!
Iti garantez ca toata lumea te iubeste Mosule !

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
lutoniana spune:
Nela e gata meniul ? 
Delia ce felicitare frumoasa am vazut...
Raluk16 ouiul e totmai dragut cu cat creste si parca iti seamana la ochisori...Ma repet, in poze e ca un ingeras si nu stiu ce tot povestesti tu acolo ![]()
Cred ca de acum poti sa-l pui putin mai ridicat ca sa nu vomite, nu mai sunt asa grave problemelelegate de coloana lor fragila ....ori pe perna de alaptat ridicat pe burtica, ori pe o perna de-a voastra sa stea cu caputul...cateva minute dupa masa pana i se aseaza lapticul. Eu asa ii tot spun lui David cand se imburica si da din manute si picioare; stai cuminte ca sa ti se aseze lapticul in burtica 
Dana15 ce frumos ne-ai urat si ce frumos te-ai gandit la anu' cand va pune un glob in bradut si va sti sa se bucure de o jucarica primita cadou 
E o imagine de vis si pentru mine, sa-l vad cu manutele lui mici si pufoase ca desface cadoul....stand in fundulet langa bradul impodobit.
Mangulico e prea devreme sa vorbesti de alintat....Aidan vrea la mami in brate si gata. Care dintre noi nu ar face asta ?
Aiducule ti-am pregatit 2 mere si 2 colacei ca tare frumos ne-ai mai urat....Ii da tusa Luci si lui Erik 10 lei sa-si cumpere bomboane 
ca si el a urat foarte frumos cu mami.
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
aidaciolac spune:
somn usor fete dragi sa aveti un somn linistit sa poata Mosu' sa puna cadourile sub brad
Ellenuta spune:

Craciun fericit, dragele mele! Sa va aduca mosul tot ce va doriti si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi!

Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
buna dimineata la mos ajun,
va ofer o
in dimineata asta.
m-am trezit sa-i dau laptele evei si m-am gandit sa intru un pic caci nu cred ca voi mai apuca azi. ieri am muncit toata ziua (de fapt ultimele 3 zile) .. si cu doi copii in preajma tare greu se mai face treaba. am facut sarmalute, salata beouf, fripturica e pregatita sa intre la cuptor un pic mai incolo ... si am facut COZONAC. am gustat aseara si a iesit super .. e prima oara cand fac, cred ca a fost norocul incepatorului .. am mai facut un tiramisu .. abia astept sa-l degust. mama ne aduce toba, leber si caltabos, plus piftiuca. am avut noroc caci anna a avut o zi somnoroasa (mi-a dormit pana la 10, apoi a stat treaza pana pe la 2, a balotat si a bagat somn pana la 20.30) .. imi era frica ca nu o sa se culce insa i-am dat papa, a adormit, apoi a inceput sa maraie. am adus-o in sufragerie in leganus (am luat pana la urma ocean wonders si o sa-l vand mai departe cand nu o sa mai vrea in el), s-a leganat pana a adormit. am pus-o in patut, s-a trezit insa pe la 22.30 ptr o tura de papa si mi=a dormit pana la 5.30 dimineata .. oricum, va spun cu mana pe inima ca e o adevarata salvare si minune leganusul, nu stiu ce ne faceam fara el ..
tot ieri am facut si bradul (desi spusesem ca-l impodobim mai demult insa nu am avut timp) .. eva e lesinata dupa el, striga prin casa badu, badu, mosu, cadou .. il pipaie, fura globulete, trage de margele. sper sa nu-l faca zob.
mada tinem pumnii fetei sa ajunga la dansez pentr tine. noi o vom vota!
selen ptiu ce frumoasa ebruska ai tu acolo! i-a placut la zapada? ce dulci sunt bbeii impreuna.
cristina uite reteta ..
5 OUA
12 LINGURI ZAHAR
2 CUTII MASCARPONE
1 cutie frisca hulala 500g
400 GRAME PISCOTURI
1 FIOLA VANILIE
1 FIOLA ROM
1 LITRU CAFEA NEINDULCITA!!
1 lingura coniac
1 lingura lichor de cafea
CACAO
1. Se separa albusurile de galbenusuri! Albusurile se bat foarte tare cu mixerul cu 10 linguri de zahar! Galbenusurile se bat foarte tare cu mixerul cu 2 linguri zahar! Peste albusuri se pun crema mascarpone si galbenusurile plus cele doua fiole (daca vreti sa aiba un gust ,,mai special,,), si lingurele de coniac si lichior cafea. Se bata separat frisca foarte tare si apoi se pune peste compozitia cu albus si mascarpone. Tot amestecul se omogenizeaza cu mixerul la viteza cea mai mica!
2. Piscoturile se baga in cafeaua neindulcita dar se tin f
putin ca altfel se inmoaie prea tare si se destrama! NB - bagi si scoti instant piscoturile!
3. Se aseaza un strat de piscoturi, apoi unul de crema, un strat de
piscoturi apoi unul de crema! Dupa asta, pe deasupra se cerne cacao!
ATENTIE ...SE SERVESTE RECE! TREBUIE SA STEA MINIM 3 H LA FRIGIDER SAU
DACA TE GRABESTI O BAGI 30 MIN LA CONGELATOR!
dc nu m-ai sunat?
aida petrecere frumoasa la constanta!
dana mie imi suna a colici ce spui tu acolo. sper sa treaca repede puiului.
mamasipisa multa sanatate puiului!
uka ce hainute super! abia astept s-o vad pe carina in ele.
monica foarte dragut bradutul! si foarte tari urechile de ren!
raluk stiu perfect prin ce treci .. ti-am spus si eva a fost la fel, mie imi venea sa ma catar pe pereti, ajunsesem la capatul puterilor .. totul s-a rezolvat pana intr-un an .. multa putere caci nu o sa fie mereu asa. sa stii ca eu am lasat rusinea deoparte si i=am dat fetei sa suga in sufragerie, alaturi de musafiri .. m-am acoperit cu ceva si gata .. off raluca iubita .. nu mai zie ca-i incurci pe altii, copilul acesta este o bucurie si un auras la casa voastra, sunt sigura ca bunicii abia asteapta sa-l tina in brate, sa stea cu el, sa-l linisteasca. nu incurci pe nimeni ci le-ai adus cel mai frumos dar cu putina bunicilor si sotului tau .. pe ALEXUTZUL!pupici
mimika pupam mimikosii frumosi!
luci ce frumos ai scris .. din tot sufletul! 
va pupacesc mult!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun ca de 2 zile o trag cu raceala .. ma doare rau in gat, ma doare capul .. ma tratez cu paracetamol simplu, strepsils si hexoralete .. sper sa nu ia si zuzele mici ..
totul mi se trage de la ziua mea cand am baut rece rece .. si apa si suc si sampanie ..
gata fug sa mai prin un pic de somn.
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Buna dimineata! dau si eu o cafeluta aburinda la Mos..ca tare obosit trebui sa fie dragul de el;
ce urari frumoase am citit!
am ascultat si cantecele..multumim frumos!
m-am trezit devreme cu gandul sa incarc niste poze intr-un album..sa trimit niste mailuri cu urari...uff, sper sa reusesc acum, repede, ca astazi se anunta multi colindatori (vin rude, mananca, beau apoi cica ar trebui sa mergem si noi la ei
..las' sa mearga socrii, ca noi maine plecam spre cluj si poimaine spre ai mei
).
Asa...fff frumoasa felicitarea de la Delia
..puiuta este superba, cuvintele, din suflet
..multumim!
Raluk tare frumos este Alex
..imi place ultima poza de numa! tu arati minunat, iar Alex se uita la tine, dragutul
am citit aseara mesajele tale si am vrut sa raspund, dar nu am reusit sa scriu nimic coerent...si nici acum nu-mi iese
(am sters de vreo 2 ori cateva randuri)...te pup apasat pe obrajori!
sa aveti o zi cat se poate de linistita!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi