Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Craciun Fericit!

Ce frumoase urari ati facut toate
Raluk,pt tine o stransa stransaAm vazut si pozele cu voi 3 ,sunteti minunatiiar Alex intre voi va face si mai frumosi

Noi aseara am plecat cu colindacu picii dupa noi.Am mers la nasu' apoi la socrii.Am ajuns acasa dupa miezul noptii

Acum de dimineata a gasit Alex cadoul de la Mosu',a fost tare tare incantat
Sper sa apuc acum sa incarc pozele,daca nu poate diseara

Va pup dulce dulce si va doresc sa aveti o zi de Craciun cat mai frumoasa

P.S. Mada,am lacrimat aseara la mesajele taleff frumos,mami

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Buna dimineata de Craciun!

Am intrat si eu rapid, tocmai l-am adormit dupa papa si profit ca trebuie sa stau cu el in brate . Peste o ora trebuie sa soseasca socrii de la Cluj, si apoi restul cascadei de musafiri.

Iarasi m-ati facut sa plang . Diana eu care ma plang tot timpul aveam impresia ca restul toate sunteti ok. Trebuie sa ma invat minte. Multumesc mult . Maria ai dreptate, noi, mamicile de baieti trebuie sa profitam de perioada asta de tinut in brate, ca nu va tine dragosteala asa de mult . Luci zici ca pare cumintel , multumesc mult de sfaturi . Elle ce emotionant ai scris . Pupam sa treaca raceala repede si sa nu atinga printesele! Dana multumesc, uite cat te stresez in cautarea cuvintelor potrivite . Melania esti o scumpa. Diamar . Fetelor, va multumesc tare mult si de aprecierile la poze.

Si urarile de sarbatori sunt asa frumoase si emotionante

Va pup si va doresc o zi frumoasa si usoara!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetelor, primiti-ne si pe noi cu toate urarile de bine care vin din suflete curate. Sa va ajute Dumnezeu ca toate sarbatorile sa fie la fel de pline de dragoste, iar bebelasii vostri sa creasca in armonie si multa caldura. Va pupam cu mare drag Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Dragelor si dragilor!Va dorim un Craciun Fericit alaturi de puii vostri!Sa aveti liniste si pace in suflete iar mosul sper ca a fost darnic!

La noi a fost fain,incerc sa-mi fac timp mai tarziu sa scriu,am postat oricum cateva din perlele Erikai pe blog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

HO HO HO,am ajuns si pe la voi??? eu sper ca da si v-am adus tot ce va dorea sufletul .Aici de unde scriu am ajuns sigur si le-am lasat o multime de cadouri.pt bebe ca mama tot a primit 25 de ani
LUTO ai scris atat de frumos,de fapt toate am scris cuvinte ce le-a emotionat pe celelalte si ne-a facut sa realizam cat de norocoase suntem
Va pup,sa aveti o zi minunata.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

a venti Mosul la voi?

poftiti langa bradut la o felie de cozonac

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Loradin

Crissbebe

La multi ani! Multa santate si fericire alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Intru si eu asa, mai pe la spartul targului, sa va urez Craciun fericit, cu multa bucurie si iubire!!!!!!
La muti ani, Loradin si Crisbebe, sa aveti parte de sanatate, fericire si tot binele din lume!
Sper ca voi aveti parte de un Craciun mai frumos decat al meu. La noi a venit soacra care va sta pana maine! Va dati seama ca mi-a stat in gat si mancarea si totul! La masa de Craciun eu am avut parte de intrebari de genul "Dar cum, nu ti-ai legat trompele cand ai nascut? Cati copii vrei sa mai faci?" Si multe, multe, altele....
Raluk, am vazut pozele de pe mail. Sunteti asa de frumosi voi trei!!! Si pentru ca asa cum bine stiti eu am o obsesie cu parul, nu ma pot abtine sa nu te intreb: parul acela asa de cret si frumos este real???!!! Stiai ca esti o frumoasa, nu-i asa?
Ellenuta si Crocodana, va multumesc si voua pentreu reteta de tiramusu! Pana la urma am ales cea mai proasta varianta, nu am vrut sa mai dau bani pe vin si lichior si am facut reteta care era pe cutia de mascarpone!! Proasta alegere!!! A iesit un fel de flescaiala de nedescris, piscoturile inotau intr-o chestie foarte lichida care nu s-ar fi intarit in veci. Dar am fost fata desteapta si am salvat prajitura. AM scos piscoturile si am amestecat flescaiala cu frisca si gelatina (noroc ca aveam) si pana la urma a iesit ceva bun.
Oricum, am salvat si retetele voastre, si datile viitoare o sa le incerc, ca am incredere ca sunt testate de voi.
Ellenuta, am vazut si pozele tale cu bradul cel frumos si cozonacul acela bestial!!! Arata foarte bine, dar eu la asa ceva chiar ca nu ma bag, desi am salivat de pofta.
Mosul i-a adus lui Andrei o trusa maaaare de scule, si cel mai fericit a fost de bormasina, care era identica cu una reala, se invartea, scotea acelasi zgomot, si toata seara ne-a zapacit de cap, a vrut sa dea gauri in parchet, pereti, etc. A luat-o chiar in pat sa doarma cu ea!
Vad ca azi sunteti toate in petreceri si nu am cu cine sa mai vorbesc. Eu imi fac de lucru la laptop, ca sotul si copiii dorm si doar soacra e treaza, dar va dati seama ca nu am chef sa ma duc sa-i tin companie.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina eu sunt pe aici...zici ca suntem o familie de nebuni....am stat pana in ultima clipa si de dimineata gatesc intr-una
Acum 10 minute am facut un dus, mi-am pus cercei frumosi si acum ne pregatim sa infulecam.....Fac si eu ca tine....numai la mancare imi sta gandul....
Imi pare rau de fazele cu soacra ...dar tare ma umfla rasul
Andreiutu cred ca e tare fericit ....si zici ca da gauri multe prin casa....
Te pup cu drag

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, da' ce bunataturi ai gatit?
Mie mi-e o foame de imi vine sa lesin, dar daca ma duc in bucatarie ma prinde soacra si nu am nici un chef sa ma ia iarasi la discutii.
Stai ca da semne de trezire matza mica, ma duc sa-i dau laptic!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput