Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Lucia, da' ce bunataturi ai gatit? ![]() |
salata de boeuf, cozonac si fripturica....Nu am mancat inca nimic din astea ...ca le tinem pentru masa festiva care nu stiu cand va avea loc. Sotul se barbiereste, David sta imbracat in rosu langa brad si adulmecam cu totii mirosurile

De fapt il asteptam pe baiatul acela care cauta o prietena romanca...si pana o gaseste se multumeste si cu prezenta noastra

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
cristina_ana spune:
Lucia, sa nu-mi zici ca ai facut cozonac!!!!
Da' ce va gatiti voi, frumosilor!!!! La noi a venit mosul aseara si l-am asteptat in pijamale.
Mai, dar prietenul vostru de ce nu-si cauta si el o fata pe net? Ca e la moda acum! Eu am doua prietene bune care si-au gasit iubitii pe site-ul noi2 si acum se pregatesc de nunta.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
ionika spune:
De Sarbatori sa va ninga cu bucurii,sa fiti inzapeziti in fericire, sa va inghete toate necazurile dar sa aveti sufletul cald.
Craciun Fericit!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia
Ellenuta spune:
cristina imi pare rau ca nu ti-a priit Craciunul din cauza de socrela .. si imi pare rau si de prajitura. a mea a iesit demential .. o sa pun niste pozute mai incolo.
luci pofta buna!! ce de bunatati ai gatit ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
liliac1 spune:
Seara buna de la noi.
Vad ca toata lumea e prinsa cu sarbatorile
Noi deocamdata suntem acasa. Am fost azi la masa la maica-mea si am fi vrut maine sa plecam la soacra-mea, dar vestile despre drumurile din judet sunt descurajatoare asa ca asteptam sa vedem daca o sa se poata merge duminica, daca nu, asta e.
cristina_ana am reusit si noi sa facem tortul ala miraculos. Mi-a iesit intr-un mare fel, am parlit un pic bezeaua ca ea cuptorul muuult prea incins dar la "inchegat" n-am avut probleme. Recunosc ca am si avut musafiri in timp ce mesteream, asa ca l-am facut pe bucatele si au apucat cremele sa se inatareasca cat de cat...sa nu dea in flescaiala. Asta era pentru mers si impresionat soacra. Dar cum se amana plecarea noastra, stam si ne uitam la el ce frumos zace-n frigider. Poate se strica pana plecam noi ![]()
Eu as fi vrut mai degraba sa mestesugesc cateceva pentru masa de Craciun dar n-am apucat sa fac decat prajituri, ca aveam in plan vizite.
Am facut si eu un tiramisu si i l-am facut cadou mamei...nici n-am apucat sa gust asa ca maine ma apuc sa mai fac inca unul.
Am bagat si-o tava de miniamandine in speranta ca ajung...dar mi le-a suflat sotul in viteza. Asa ca maine am comanda sa mai fac inca o tava. Sper sa gasesc deschis pe undeva sa mai iau ingrediente ca le-am epuizat.
A trecut mosul si pe la copilasii nostri si daca pentru Radu a lasat un centru educational, pentru Andra a lasat un cort cu mingiute si alte cateva nimicuri. Ia ghiciti unde a dormit mandra mea?? IN CORT!! Zau ca nu suntem neam de rromi!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
liliac1 spune:
Hai sa si exemplific cu pozici.
Aici va arat cum se locuieste mai nou la cort si apoi va prezint si
tortul Ellenutei
Maine o sa-l taiem, ca s-a schimbat modificarea. Stiti aia cu muntele si Mahomed?? Ei, asa-s eu cu al'de soacramea. Daca nu ajungem noi, vin ei
Eu am noroc ca-s simpatici si mi-s dragi si nu spun porcarele.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
MangaGirl spune:
buna seara, buna seara,
ne-am intors si noi victoriosi dintr-o vizita unde am mancat sarmale, salata beouf, tort de mere, mici si racituri. nu mi-am dat seama ca sarmalele sunt cu varza. sper sa fie ok.
am vazut si am poftit cu jund la cozonacii Ellenutei si la tortul lilianei. am admirat picioare frumoase de Andra in cort. la noi mosul vine pe 30 decembrie cu un leganus de la fishrr price rain forest. l-am vazut pe cel al Luciei si am zis ca pentru fericirea mea, merita investitia. 
maine suntem invitati la alti prieteni, iar duminica la altii si gata Craciunul. tot e bine. anul viitor facem noi iarasi pe gazdele.
poze cu noi si cu bradutul.
luci, liliacule, mada, monica, cristina, elle, andre

.
loradin la multi ani si multa sanatate!
cristina nasol cu socrela. bine ca ai facut sa iasa ceva bun din praji.
ce cozonaci ai facut elle 

.
ma duc sa bag si io o felie din al meu. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Seara buna!
Sa va fie de bine gustoasele bucate pe care le-ati pregatit voi sau altii pt marea sarbatoare.
Si eu ma numar printre cele care au incercat tortul elenutei. Mie bezeaua mi-a dat de hac pt ca inital am lasat-o la foc redus dar cand am vazut ca nu se ma coace am dat focul mai tare ca urma si friptura sa intre la cuptor. Am desprins-o cu greu de pe hartia de copt si se tyaie cu greu o felie de tort din cauza bezelei. E gustos, nu am ce zice dar eu nu ma prea dau in vant dupa prajituri.(mai buna e ciocolata). mai nou imi fac ciocolata de casa si bag ca sparta in mine mai ales ca nu o fac cu cacao.
Delia,
soimita sa-i treca raceala. Cu ce ai tratat-o?
La multii ani loradin si crissbebe!
Somn usor!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Dana15 spune:
seara buna dragelor!
am facut si noi baita in marea cea mare
cum fac deja demult Davidelul si alti dovlecei scumpi..tare mult ne-a placut!
acum ..dormitam..cat sa nu poata pleca mami de langa noi (sa mearga si ea saracuta, sa bea un paharel de vinut si sa pape prajituri cu multe creme
)
mai, mai ce casuta a primit andra de la Mosu!
(cand eram mica eram inebunita sa-mi fac o casuta a mea...pusesem o patura peste o masa si acolo, sub masa, era palatul meu...tiii, ce frumos era!
si Liliacule...ce mi-a placut peretele acela plin de desene!
abia astept sa am si eu unul asa! si am vazut eu bine...erau si niste pozute cu raducu in burtica?!
maria, mai mami, dar flacaul vostru este pe zi ce trece tot mai frumos!!!
ce-mi place de el asa, serios! si in costumasul maro..tare dulce!
mi-am inchipuit si atmosfera frumoasa din casa Luciei
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
speram sa functioneze poze primul craciun
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi