Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La multi ani Loradin si Crissbebe!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangulico Ce de-a distractii pe capul vostru Pai stiu prietenii ca tu esti proaspata mamica si te menajeaza asa ca pregatesc ei masa. Speram sa nu fie nimic rau cu cea varza.
M-am tot uitat la bradutul vostru dar nu imi dau seama daca e cu ghiveci sau nu. Este atat de frumos. Iar Aidan e atat de serios. Sa-l pup eu pe el de cumintel E bun "Mosul" si pe 30 dec.

diamar Si eu ma speriasem la inceput cu cea bezea ca imi crescuse intr-un maaaaare fel si aveam senzatia ca o sa se scurga pe margini...dar m-am convins ca nu e chiar asa. Mie mi s-a "maronit" un pic ca era dat drumu la cuptor cu vreo jumate de ora inainte si pana sa ma prind eu ca e prea mult, deja se bronzase bezeaua.

Danuto centrul ala de activitati al Anei e de la Mos?? Ca daca da, stie el ce stie ca si lu' Radulescu i-a adus unul identic Uof, frumoasa nora mai am [un emoticon cu o inima maaaaare]
Pe peretele cu pricina expun lucrarile Andrei care-s mai reusite. Si pentru ca Radu deocamdata e la capitolul papa-nani-kk, i-am pus pozele de la ecografii. Astept sa creasca si sa inventez un perete si pentru el.

Luto Cum a fost fripturica si cozonacii si salata beof?? sa te cert un pic ca le-ai dat pontu' fetelor cu detectivistica...ca acum nu mai am curaj sa prezint nik fara sa ma uit la detalii si sa dau accept ca da bine-n poza

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Cu toate ca am avut 15 grade la pranz,a fost un Craciun reusit.
Nepotii mei(amandoi) sunt nascuti pe 24 decembrie,asa ca noi,care oricum n-avem liber de Craciun,am luam masa mai devreme,adica in ajun.
A venit si mosul(sotul meu) si le-a adus cadouri.Copiii l-au vazut pe geam si s-au bucurat tare tare mult.I-au strigat in urma lui multumiri.Doar cea mare(a facut 9 ani) a mirosit ceva,si ne-a tras de limba toata seara.Cei mici insa s-au bucurat sincer.
La Erika,mosul a mai lasat cadouri si sub brad,acasa.Pe care le-a gasit dimineata.
Poezie cu bradul sau mosul n-am invatat-o,ce mama denaturata sunt,si copilul are o memorie...
Insa a invatat ascultand de cateva ori doar "Hapi dasdei tu yu"(Happy birthday to you) si "Muti ani taiaca"(Multi ani traiasca).
Ieri cat am facut eu un tortulet,ea imi canta intruna,ba varianta in elgleza,ba in lb romana.

Acum am citit din urma,va multumim sincer pt urari.Asa este,timpul a trecut foarte repede,nici nu stiu cand Lisa a crescut asa mare si toata perioada cat am stat in spital cu perfuzii mi se pare un vis urat.II multumesc Domnului pentru copiii sanatosi,sotul care imi este alaturi si ne iubeste mai presus de orice.Nu-mi mai doresc nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Ioi ce de poze frumoase am vazut in seara asta
La Dragoselu a venit mosu,Andra experimenteaza dormitul in cort sa fie pregatita pt drumtiile ce vor urma,l-am vazut pe Aidan in vizita,ce frumos si expresiv este,am vazut-o si pe Ana care e o scumpa si ce-mi place poza aia cand te uiti la sotul tau Danuta,se citeste iubirea in ochii tai
Fetelor m-ati omorat cu tortul ala ...
Noi am fost la cimitir la fratele meu,apoi o jumatate de ora in oraselul copiilor,unde era o aglomeratie nu aveai pe unde merge si apoi acasa cu niste rude pana la 1.Irinel a facut o crizaaa la ai mei dar cand am ajuns acasa s-a purtat exemplar,a stat in centru si in leagan de nu ne-am stiut de el.O sa punem si noi maine pozici

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Sper ca voi aveti parte de un Craciun mai frumos decat al meu. La noi a venit soacra care va sta pana maine! Va dati seama ca mi-a stat in gat si mancarea si totul! La masa de Craciun eu am avut parte de intrebari de genul "Dar cum, nu ti-ai legat trompele cand ai nascut? Cati copii vrei sa mai faci?" Si multe, multe, altele....
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Cristina hai sa ne luam de mana,ca si a mea sta pana duminicaS-a anuntat pe 23,cu o zi inainte,ca vine asa tam-nesam pt 4 zileSi nici n-are nici o treaba cu Craciunul,ca ei nu sarbatoresc si uite asa sta ca o planta pe langa mine si citeste ziarul cand eu vreau sa ies cu copilul si sa ne distram(ca sotz a lucrat de Craciun,of course).

Fete dragi cu intarziere,sper ca ati avut parte de o zi de Craciun frumoasa si plina de caldura in suflet ! Sarbatori Fericite va doresc alaturi de puiutii si familiile voastre !

Raluk te imbratisez cu mult drag si ma rog sa treci peste aceasta perioada Am vrut de fapt sa-ti spun ca noi am facut o mare mare descoperire la Josh,si anume ca avea alergie la proteina din lapte si in fine,povestea e lunga,am avut o acnee(credeam eu) urata de tot pe fata,avea obrajorii rosii si aspri ca smirghelul,vomita ff mult etc in fine a fost ff urat.Incearca sa elimini produsele lactate din dieta ta de tot pt ca eu miros la voi o intoleranta la proteina,e posibil ca laptele tau sa fie si ff gras in fine,e mult de vb...ia si citeste linkul asta si comentariile la el,mie mi s-au aprins multe beculete dupa ce am citit.
http://www.babycenter.com/404_what-are-some-signs-that-a-baby-is-allergic-to-formula_9138.bc
E despre alergii la formula dar o s avezi ca sunt si mame care alapteaza exclusiv care au scris din experienta lor si se cam potriveste si cu situatia voastra si cu a noastra pana acum.Josh a scapat de obrajorii scortosi si rosii in numai 2 zile de cand i-am schimbat laptele(eu mai nou alaptez doar noaptea) iar inainte cand alaptam si avea simptome asemanatoare beam mult lapte de vaca si asa am facut corelatia...

Scuze pt incoerenta,scriu repede pt ca ma asteapta familionul(cu soacra in frunte) sa iesim in oras.

Va pup pe toate si Sarbatori Fericite !!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Va doresc un sfarsit de an bun pe care sa-l sarbatoriti impreuna cu familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

intru la cap nou.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la capitolul 34

elle

Mergi la inceput