*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 16
futuremother spune:
fetelor va multumesc tuturor din suflet pt urari! sa aveti si voi parte de tot ce e mai bun! 
Otilia La Multi Ani, sanatate multa si spor la toate ! 
Craciun Fericit tuturor!
criss703 spune:
La multi ani Futuremother 

si multe bucurii alaturi de familia ta !
La multi ani Otilia 

...n-am inteles eu bine?
mai vine unul mic ?? am citit de mai multe ori mesajul tau si nu m-am dumirit
..oricum sa ai parte de muuulte bucurii in anu' ce vine alaturi de cei dragi !
votat Lorellay 
Crismarg nu am putut vedea pozele cu Bianca 
Arla
ce rapid a recuperat Nicole , bravo ei !
ps. aha nu sunt singura care am inteles asa , Otilia sa fie o sarcina usoara si fara probleme
.Doamne ajuta 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
BraveGirl spune:
OTILIA!!! FUTUREMOTHER!!!!
Wow, Otilia felicitari! Nu stiam ca esti din nou gravi. Iti doresc o sarcina usoara! Poate vom fi din nou colege de odisee
In ce saptamana esti?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Darling_ spune:
Otilia...vrei sa zici ca esti gravi??
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Anul trecut pe vremea acesta tocmai ce nascusem. Nici ca ma gandeam ca peste un an voi fi din nou cu greturi si scutece multe in plan. Dar viata bate filmul. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Darling_ spune:
Noi am fost la dr cu bubele alea ciudate. Se pare ca e o infectie gen candida si alergie la infectie
Whatever... ne-a dat unguent cu cortizon (Daktacort) 5 zile. Daca dupa 5 zile de unguent aparare iar, iar la dr. Cu dintii mi-a zis sa nu ma stresez ca sunt in perioada de formare si se acopera ciobiturile.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
BraveGirl spune:
Darling, multa sanatat lui Eduard. 
Bine mai Otilico, sa fii tu gravi si sa nu ne zici? Initial am zis ca sunt eu aeriana si n-am vazut mesajul...dar vad ca nici celelalte fete nu stiau.
Imi amintesc ca ai scris ca ai primit un cadou de neuitat. Atunci eu m-am gandit la bebe
...dar mi-am zis ca ma gandesc numai la bebei de cd ne-am pus pe treaba la bebe2.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
lauramiron spune:
Wooowww, Otilia?!!! Vine bb 3??? Hai intra si ne confirma, ca mie nu-mi vine sa cred!!!! La multi ani cu sanatate si bucurii!! Felicitari si sarcina usoara!
aleinad.g spune:
La multi ani, Otilia!
La multi ani, Futuremother!
Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si tot ce doriti sa se implineasca!
Otilia, wow!
Ce veste!
Sa fie intr-un ceas bun! Si ... sa fie baietel! 
Criss, multumesc!
Ne-am hotarat sa iesim. Am tot intors problema pe toate partile si m-am gandit ca urmatorii ani nu se stie daca se mai iveste ocazia. Teodora va creste si va fi mai posesiva, iar Bogdan va ajunge la varsta la care va dori sa plece el. Asa ca, ce-i in mana nu-i minciuna, chiar daca am senzatia ca sunt mama denaturata.
Darling, sanatate puiului sa treaca bubitele repede.
Cu dintele stai linistita, si Bogdan a avut unul rupt ... deh sunt baieti. ![]()
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Otilia a aruncat bomba si a fugit ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
monicus spune:
Otilia
tot ce iti doresti si sa va traiasca prinetsel dragi. Sa va bucurati de tot. Si pe seara
?
Futuremother
sa ai parte de tot ce iti doresti si sa va bucurati de printesica draga.
BraveGirl Bafta pentru bb2. Vrem poze pe unde ati fost si felicitari pentru primii pasi. Acum sa te tii mamico. 

crismargrgsa treaca mai repede starea de irascibilitatea si sa fiti din nou vesele. Si bineinteles ca va primim cu colindul, Niciodata nu este prea tarziu.Ma bucur ca ati petrecut cu eci dragi si a fost minunat. Felicitari pentu maselutze. 

criss703 Petrecere frumoasa de anul nou si vrem pozeeee.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor