*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 15
criss703 spune:
La multi ani Cristian !

cozonacel inchizator de pluton
...toti sunt mari deja au 1 anisor 
Bravegirl felicitari pt. primi pasi
...noi inca mai asteptam si spor la bb2 
Alexa Sarbatori fericite si voua
, te mai asteptam pe la noi !
Aleinad noi tot termometru electronic no name avem si temperatura o luam rectal desi nu l-am mai folosit de juma'de an daca nu mai mult , deci nu stiu situatia actuala
.La Revelion eu zic sa mergi
meriti si tu o noapte de relaxare/dans , e doar odata pe an !!! si anul trecut ma gandesc ca nu ai fost
nu? Si noi mergem undeva in apropiere la o pizzerie/club ...abia astept , numai gandul ca tre' sa ma aranjez un pic sa fiu frumoasa
deja ma face sa ma simt mai bine
.Nici noi nu stim inca daca o lasam toata noaptea la bunici sau vine una din bunici sa doarma la noi
.Asa ca go to dance Daniela !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
crismargrg spune:
Buna seara,
Ne primiti si pe noi cu colindul? Avand in vedere ca intram din an in paste se poate spune si asa.
Vad ca toata lumea petrece de zor si am intrat sa va uram si noi sarbatori fericite pline de bucurii si clipe frumoase alaturi de puii vostri dragi.
Noi am petrecut in familie, cu daruri multe si bucate alese. Bianca exerseaza de zor mersul in 2 picioruse si se chinuie cu maselutele astea care s-au gandit sa apara toate deodata: avem 3 si o asteptam si pe a 4-a. Ca si Alexandra si Cati avem nopti agitate cu multe treziri si suspine.
V-am pus si cateva poze mai recente ca nu ne-ati mai vazut demult.
http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=92417982&albumId=383764379
crismargrg
de Bianca Alexandra 02nov08
BraveGirl spune:
Buna seara!

a venit Mosu'!!! Multumim frumos pt cadouri. Arianna a fost tare incantata de manusa si jucarie.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Olivia26 spune:

La multi ani, Otilia!
La multi ani, Futuremother!
Sa fiti sanatoase si iubite!

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Blogul meu

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
alra spune:
hello, hop si eu, am fost la dr.
tam ta naaammmmm - 9 kileeeee, deci a luat juma de kil intr-o luna, in conditiile in care in 3 luni dinainte luase 300g. se vede pe ea, zau ca a mai si crescut. am sa o masor ca am vazut ca zic destul de acurat cat are.
nu prea stiu ce concluzii sa trag. e evident ca mananca fabulos (mananca cel mai mult dintre toti de aici, cred), e evident ca nu are dimensiunile corespunzatoare cu halul in care mananca. ma intriga cresterea de luna asta, si corelat cu faptul ca a stat mai mult acasa in ultima vreme - deci cred ca la cresa nu primeste suficient. cred insa ca adevarul e pe undeva pe la mijloc - adica are nevoi foarte mari si la cresa nu i le acopera.
pediatra a zis ca arata bine ca proportie, prb e de ce e asa mica fata de cat mananca, deci in continuare ii vom face teste de absorbtie si intolerante. cum tot pierd o dimineata la spital am cerut sa iau si mandra mare cu mine pentru teste similare caci oricum daca ii iese lui nicole ceva aiurea i-am testa si laurei apoi.
in alta ordine de idei, l-am convins pe dr de familie sa imi ia sange (ha!) a ajuns si el singur la concluzia ca alaptand atata vreme e posibil sa imi pice ceva, deci astept luni rezultatele.
pupam pe toata lumea sarbatorita sau nu, mergatoare sau nu (a mea nu merge, da' nici nu ne asteptam inca
) si mai intru sa vad cursul
Darling_ spune:
Otilia 

Futuremother
Eu sunt cam suparata. Eduard are niste bubite pe puta si in jur. Nu sunt iritatie de la scutec, s-au multiplicat si marit. La inceput au fost micute si rotunde, acum s-au marit si au forme neregulate. Ce Dumnezeu o fi, ca suna tare rau...
Ieri atata s-a zbantuit pana a dat cu dintii in masuta de tv si si-a ciobit incisivii centrali de sus. Se vede f putin. Varfurile dintilor sunt putin atinse
. Credeti ca se vor caria?
Bravegirl
. Doamne ajuta sa iasa cu 2 liniute cat mai curand.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
ginye55 spune:

Otilia 

Futuremother

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
lorellay spune:
La Multi Ani si din partea noastra Otilia si Futuremother...

fete..eu mai greu cu netul..avem doar un calculator si m-a inabunit codrin cu zuma...
cine ne mai ajuta si pe noi la duracell?
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
multumesc mult..sunt in urma..mai sunt 2 saptamani..si nu mai stresez pe nimeni...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI OTILIA SI FUTUREMOTHER!Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de familiile voastre!
Sara s-a trezit la 5 si maraia...nu mai vroia in patut, am luat-o cu noi in pat...nu vroia...am pus-o pe olita, a facut kk, am pus-o in patut si a dormit pana la 10.30.O durea burtica mititica de ea....
Azi fac curat, diseara ma spal pe cap si ma aranjez...maine mergem la ai mei sa luam piftie si salata de boeuf si apoi venim sa ne pregatim...ne vin 2 perechi de fini de Revelion...
Otiliav spune:
Neata!
Poftiti la
si
ca am mai intinerit un anisor
.
Anul trecut pe vremea acesta tocmai ce nascusem. Nici ca ma gandeam ca peste un an voi fi din nou cu greturi si scutece multe in plan. Dar viata bate filmul.
Futuremother, multa sanatate si bucurii in viata!
Cristian, sa cresti sanatos si sa iti bucuri parintii!
Bertuta, imi place ca esti la curent cu stirile. Nu m-am ferit dar cum nici acum nu stiu cand/cum am preferat asa pana se mai clarifica putin.
Oooh, ne prinde Nicole din urma. Are arderi nu gluma dar foarte bine ca ii faceti analize. Bafta sa primiti toate rezultate bune.
Crismarg, eu nu pot sa va vad in poze, n-am cont si nici nervi sa fac.
Darling, Ana si-a ciobit un dinte la un an si se vede foarte putin acum. Erau zimtati cand au iesit si zimtii s-au tocit intre timp.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)