*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Otiliav si eu am citit si am crezut ca n-am inteles....felicitari pt bb3, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Otifelicitariiii..bb3 sa fie sanatos,sa ai o sarcina usoara usoara si lipsita de greturi si alte neplaceri.
Sa fie intr-un ceas bun....
Hai mai intra si mai da vesti....cate saptamani ai???

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Otilia si Futuremother
Sa va dea Dumnezeu muuulta sanatoase, sa va mearga toate bine, sa fiti voioase si sa va bucurati de minunile mici pe care le aveti si de cei dragi!

Otilicaaaa felicitari iubita! Ia uite cum se concretizeaza discutiile noastre de acum 1 an...si noi care ne impingeam una pe alta de la spate care trece prima la bb3. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si o sarcina cat mai usoara!
Alra bravo, vesti bune! Ma bucur ca s-a vazut o crestere la mancacioasa mica. E foarte bine ca-i faci toate testele, e mai bine sa dormi linistita.

Darling imi pare rau de Eduard cu dintisorii. Din pacate, e posibil sa se mai intample. La dentist ii poate da cu ceva sa-i sigileze, sa nu se carieze. Nu stiu daca insa la o varsta atat de mica.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitaaaaaaaaari, Oti!!!!!
Intr-adevar era nevoie si de un golanas sa aiba grija de fete

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Otilia felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si sa dea DD sa fie baietel. Cum te simti?? Mai alaptezi? Ce zice Elisa?

Sa nu ne zici tu ca esti gravi.... Sau ai vrut sa ne dai vestea de ziua ta.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor mersi de urari.
Eu am fost de-a dreptul socata, pana seara boleam in pat. Astept un eco sa vedem cand a scapat un voinic pe langa protectia masculina.
Nu-i vorba ca nu doream dar preferam sa mai copilaresc putin cu fetele, asa un anisor. Plus ca am luat multe pilule de Galafor care cresc prolactina si estrogenul si au ca efect secundar scaderea progesteronului deci slabe sanse sa se prinda ceva dar minuni se intampla. In principiu prin iulie-august artrebui sa vina.

Corina, eu nu mai tin minte daca ai avut greturi la Ariana. Mie mi-e tare greu ca amo stare de voma, ma simt epuizata, alaptez si Elisa e calare pe mine non-stopde cand sunt in concediu. Ia zi iti mai surade ideea?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Otiliav, sa treaca starile de greata!Ce frumos...poate e baietel...pe langa cele 2 printese frumoase trebuie si un printisor.Ai facut test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari.. pentru BB3. Pai, asteptam cu sufletul la gura noutatile. Pai.. ti-ai dori un baietezel, asa-i?

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Fetelor mersi de urari.
Eu am fost de-a dreptul socata, pana seara boleam in pat. Astept un eco sa vedem cand a scapat un voinic pe langa protectia masculina.
Nu-i vorba ca nu doream dar preferam sa mai copilaresc putin cu fetele, asa un anisor. Plus ca am luat multe pilule de Galafor care cresc prolactina si estrogenul si au ca efect secundar scaderea progesteronului deci slabe sanse sa se prinda ceva dar minuni se intampla. In principiu prin iulie-august artrebui sa vina.

Corina, eu nu mai tin minte daca ai avut greturi la Ariana. Mie mi-e tare greu ca amo stare de voma, ma simt epuizata, alaptez si Elisa e calare pe mine non-stopde cand sunt in concediu. Ia zi iti mai surade ideea?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Fetelor mersi de urari.

Am avut super greturi pana in sapt 18. Apoi, in sapt 20 au inceput problemele cu contractiile. Stiu ce ma asteapta ...si cu toate astea mai vreau
Dc cu fetele nu ai avut greturi, si acum ai, inseamna ca e baiat

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

uau!!!
OTILIAAAAAAA....FELICITARI, MAMICO!!!!!

SI EU RAPORTEZ O INTARZIERE...problema este ca nu stiu exact cand trebuia sa-mi vina...somn imi este de pic si ceva greturi...dar astea sunt si inainte de CM....mi-e frica sa fac test...imi doresc un al doilea copil insa...nu acum...am zis sa mai stau si daca in 2 zile nu vine, fac un test!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput