*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 18
monicabo spune:
Buna seara,
Otilia, felicitari pt bebe
Dar ti-ai facut test, stii sigur ca esti gravida? Ca nu spui tu prea clar![]()
Ma intrebai cum e cu 2 copii de varsta apropiata.... e si greu si frumos
! Au inceput sa se joace intre ele, fac o gramada de dracii, le vin o gramada de idei, tre' sa fiu cu ochii pe ele mereu. Se mai si cearta pe jucarii, dar le si trece... si o iau de la capat altadata![]()
Vad ca multe dintre voi va doriti bebe2, si ma bucur pt voi! Sa dea Dumnezeu sa vine bebe atunci cand va dorit voi
Amalia, ma bucur ca sunteti bine, acolo la socri. In ce oras sunt socri tai?
Ramo, i-au iesit dintosorii Sarei?
Malinas, si0a revenit David cu iesitul afara, adica ii place acum, ca s-a incalzit?
Darling, imi pare rau pt incident, trece, consulta un stomatolog, cum a zis si Amalia.
Noi am cam fost raciti cu totii, si eu si cea mica. Andreea mai putin... Acum si Ana Maria merge spre bine, cu tratament, caci am ajuns la dr...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ginye55 spune:
Otilia felicitari! O sarcina cat mai usoara....poate vine si un flacau!
Cand am citit mesajul de mai devreme am crezut ca nu am inteles eu bine.
FELICITARI !
Alra ma bucur pt mancacioasa familiei! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
crismargrg spune:
Wow Otilia ce veste! Super, felicitari si o sarcina cat mai usoara. Cat despre poze o sa incarc cand o sa am cateva clipe libere pe webshots ca sa le puteti vedea.
Monicus multumim pentru incurajari.
pentru Ana.
Bebecris tu ce facusi? Fetelor vad ca mosul asta lucreaza pe toate planurile, face tot felul de cadouri, macar sa le pastreze pentru cei nerabdatori ca Bravegirl, pe noi sa ne mai pasuiasca putin.
crismargrg
de Bianca Alexandra 02nov08
alra spune:
trecand peste socul initial vreau sa comunic lu madam otilia ca io nu mai fac concurs cu ea care naste prima. poate data viitoare ![]()
otilico mama, sa fie intr-un ceas bun si sa fii in stare sa le combini pe toate, ca daca e vreuna in stare de asa ceva numai tu esti aia, si numai tu stii cum poti.
Otiliav spune:
Am facut un test acum 2 saptamani, dupa petrecerea Anei, pe 16, si a iesit extrem de pozitiv. Si inca unul la medicul de familie si m-a luat in evidenta. Deci este confirmata numai ca nu stiu cat de mare exact ca anul acesta am avut ba la 6 saptamani ba la 2 saptamni.
Daca primele doua dati am avut nevoie de niscaiva curaj si nebunie ca sa trecem la treaba acum a fost pura intamplare si prosteala.
Corina, am avut greturi si la Ana si la Elisa. La Ana n-am pus gura pe carne 3 luni, radeau colegii de mine ca tin post dupa paste. Ma trezeam dimineata mancam, mergeam la baie sa decartez si dupa aceea plecam la servici. La Elisa puteam manca dimineata o felie de paine coapta (o data am declansat alarma de incendiu la servici cu painea mea), mancam masa de pranz consistenta si dupa aceea boleam, aveam o stare de greata pana adormeam. Ceai dementa, iaurt acru si pop-corn puteam manca. Acum am o stare de greata toata ziua, mananc ceva carne, n-am repulsia de la fete.In schimb deschid frigiderul, vad brocoli si mi se face instant greata. Cine sa mai inteleaga simtomele astea ca eu una nu pot sa le interpretez.
E bine ca vine mama, salvarea mea. Ei i-am zis si atat.
Alina incerc sa fac fata cu brio. Cum spuneam n-am dat dovada de curaj.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Cum spuneam n-am dat dovada de curaj. |
nu, clar
(deci daca mai faci inca o fata mor de ciuda
BraveGirl spune:
Deci dupa calcule nu te prind la aceeasi odisee....las ca poate fac concurs cu madam Alra cine naste prima! Ce zici madam, te bagi? ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
alra spune:
bre, nu ma blestema ca abia ma tin curelele si neuronii sa fac fata la ce am acuma. poate daca imi gasesc "buba" si ma fac bine, da' am o mare dilema: daca nu iese fata io ce fac???
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra bre, nu ma blestema ca abia ma tin curelele si neuronii sa fac fata la ce am acuma. poate daca imi gasesc "buba" si ma fac bine, da' am o mare dilema: daca nu iese fata io ce fac??? Vacanta cu Laura in Romania |
Pai ce sa faci...il iubesti ca e al tau
Si eu am clar 'buba'. Ca altfel nu-mi explic de ce ma uit pe site-uri dupa haine de gravide

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
Hera25 spune:
Otilicooooo felicitariiiii draga de tineeeee!Curajoasoooo!Super! Mai vreau si euuuuu un bebe, dar na cand va fi va fi sper sa fie cat mai repede.![]()
Corina sa ma astepti si pe mine, poate vom fi amandoua la aceeasi odisee.![]()
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008