*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hera, pai atunci sa-ti doresti de anul nou sa te viziteze barza. Ca eu asa o sa fac si pe 7 ma testez. Sper sa vad 2 liniute, ca o va chema Carina Ioana

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
... ca o va chema Carina Ioana

io-te cine imi explica mie ca daca e baiat e tot al meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

[

io-te cine imi explica mie ca daca e baiat e tot al meu

Vacanta cu Laura in Romania

Sa nu ma dai de gol, ca nu mai coopereaza husbandul din dotare Ca noi 'lucram' la un baietel ...(ar vrea tati)

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si noi tot la baietel am lucrat. i-am zis Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

OTILIA felicitari. Ma bucur mult pentru tine. Sper sa ai o sarcina usoara si fara probleme si sa nasti un bebe sanatos si frumos. Asteptam sa ne tii la curent.
Si eu mi-as dori mult inca un bebe. Insa la siuatia actuala este exclus. Poate peste cativa ani. Insa sigur o sa mai am un bebe. Sper sa fie si Doamne Doamne de aceeasi parere cu mine. Eu tocmai ce am venit de la sora mea, care a nascut un baietel. Si cand l-am vazut atat de mic si frumos, mi s-a facut dor de Radu cand era bebe asa de mic. Nu as fi mai plecat de langa el. Va dati seama ca o sa stau numai pe la ea, mai ales ca locuieste aproape. Sa il rasfat si sa il iubesc la fel cum l-am rasfatat,iubit si il rasfat si iubesc pe Radu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

si noi tot la baietel am lucrat. i-am zis Nicole

Vacanta cu Laura in Romania

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

La Multi Ani fetelor....Un an nou ca-n povesti sa fie...

Vad ca v-ati apucat de "treaba" iar...ma bucur...va iubesc si imi lipsiti tare... Daniel ,al meu.. e mare imi ocupa cam tot timpul...consuma bona dupa care ne intinde pe paine pe mine si ta-su....In general e super cuminte... da suntem noi stresati....abia astept sa ma apuc de citit sa vad cu de-amanuntul ce s-a mai intamplat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Monicabo a dat al 2 lea dintisor sus...nu mai e asa agitata.
Mai fetelor...faceti concurs?Cine ramane gravi mai repede?bafta celor care vor sa vina bb2 sau bb3 acum!
Si eu vreau bb2...dar nu acum...cu criza asta...peste 2-3 ani l-am programat (de fapt am programat-o eu) ca tati vrea baietel...in final ce-o fii...sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa bine ai revenit!poze cu Daniel ne dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Vad ca sunteti innebunite dupa fetite. Ei bine, eu sper ca al doilea sa fie tot baiat.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput