*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 20
carmendu spune:
pe mine m-ati bagat in ceata
si
!
so, doamna otilia,
la multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si iubita! 
am citit pana la sfarsit cu emotie dialogurile de azi. doamna otilia, sa fie intr-un ceas bun. esti o curajoasa!
eu as fi fugit mancand pamantu' de mult!
futuremother,
la multi ani si toate cele bune! 
alra- si zici ca nicole trebuie sa fie "baietel"?!?! eu zic ca 2 fete la casa omului nu strica niciodata!
ma bucur ca ai mai ingrasat-o pe nicole acum, inainte de craciun si anu nou.
noi ne-am petrecut seara de ieri la camera de garda de la urgente. victor cu febra mare. avea el febfra de vreao 2 zile. l-am tinut pe anitermice de sambata. ieri l-a luat si tusea. eu m-am incapatanat sa-i dau antibiotice. da' pana la urma tot la ele am ajuns!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
BraveGirl spune:
Carmen, multa sanatate lui Victor! 
Ramo, pana nasc, sper sa treaca criza. si fac tot fata, sa nu mai cumpar nika ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
Carmen multa sanatate lui Victor! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
Otiliav spune:
Nuca v-am dat subiect de gandire astazi. Noisuntem ca-n zicala aceea "Ai grija ce-ti doresti ca se poate indeplini"
asa ca aveti si voi grija ce scrieti si sperati.
Noi la Ana eram disperati sa fie fata. La Elisa Ana si sotul vroiau fata, eu neutru asa ca majoritatea a castigat. N-am nici acum o preferinta. Fata imi este mai comod, am casa plina de rochite, hainute unele nepurtate ca nu s-au potrivit cu sezonul. Daca-i baiat nici nu stiu sa-i pun scutecul
.
Carmencita, pai Craciun muciosi, macar de revelion sa fiti acasa pe tratament.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Daca-i baiat nici nu stiu sa-i pun scutecul |
cu putza in jos! m-a invatat pe mine o prietena cand am babysitat pe fi-su! (cunostintele mele de baieti se opresc insa aici, mie personal mi se par "defecti" cand le desfac scutecul
lauramiron spune:
Dar chiar sunteti puse pe treaba unele
Corina, Hera, sa dea Domnul sa fie cum va doriti si sa ne dati cat mai repede vestea cea mare
Otilia, inca nu-mi revin din soc, pe cuvant! Curaj, inconstienta, ce-o fi, dar stiu ca esti super tare si faci fata foarte bine! Felicitarile mele si sa fie ce va doriti...baietel, fetita, sa fie sanatos.....sunt convinsa ca Dumnezeu va decide ce e mai bine pentru voi!!
Alra, eu bb3 la tine as vedea un putoi
, ca sa fie nebunia totala
Eu sincer nu cred ca mai fac fata la inca o sarcina si inca un bebe
Acum vreo 2 luni mi-a intarziat suspect de mult si eram disperata, aveam mii de ganduri si frici de toate felurile, imi venea sa plang/rad/urlu....uuufff!!Frate, io m-am oprit, asa m-am vazut dintotdeauna, cu doua fete
Doar daca Cel de sus va decide altceva pentru noi, atunci nu ma voi opune. Dar am grija sa-i fac aproape imposibila decizia![]()
Ca sa nu mai zic ca sunt cu 2 cezariene
Doamnelor, copilasilor scumpi si dragi, va doresc Un An Nou plin de sanatate si bucurii! Sa fie cum va doriti si sa ne crestem in continuare cozonaceii impreuna, aici, cu bune si cu rele.
La Multi Ani!!!
Mi-e dor de multe fete.....Anca, Dandusa, Mav, Mirtha, Eli, Anes...sper ca sunteti bine cu totii
Ma duc la curatenie si bucatareala, cica organizam Rev-ul la noi
si vom fi 12 adulti si 5 prunci de la 1 la 9 ani![]()

ginye55 spune:
Un an nou fericit, mult mai bun decat cel care a trecut, cu bucurii si vise implinite! La multi ani!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
flori76 spune:
Oti,m-ai lasat masca,mamico!Chiar esti super curajoasa
Sarcina usoara iti doresc si eu zic asa:ce-o vrea DD sa fie(baietel sau fetita),numai sanatos sa fie,ca asta e cel mai important ![]()
Chiar daca am zis ca dupa ce implineste R 1 anisor nu ne mai protejam,totusi n-am renuntat,asta numai si numai din cauza cezarienei.Parca mi-e frica,as mai lasa sa mai treaca ceva timp...(stiu ca-s chiar paranoia,avand in vedere ca pt a ramane insarcinata cu R a fost nevoie de 6 ani si 3 fiv-uri
).
Nu stiu daca mai am timp sa intru pana deseara,asa ca va urez din tot sufletul sa aveti un An Nou cu multa sanatate,bucurii si impliniri si fie ca tot ce va doriti sa devina realitate!
oceanborn spune:
Buenas dias chiccas
!
noi am sosit alaltaieri, am petrecut super bine, am calatorit la fel de bine, eu mi-am incarcat bateriile, inafara de alaptat n-am facut nimic
, asa sa tot traiesti. sunt pe fuga, fac ordine, si caut haine pt revel, mergem la niste prieteni diseara...
Am intrat sa o felicit pe Otilia!!!!! wow
!!!!! sarcina cat mai usoara iti doresc!!!

. aa si La multi ani cu muuulta sanatate , cu intarziere pt ieri!
Si sa urez tot cu intarziere La multi ani , sarbatoritilor pe care i-am ratat, in special puiutii Iuliei si lui Andrei!

Va urez tuturor un An Nou plin de impliniri si sanatate !!!!! va pup pe toate si bineinteles cozonaceii dragi!!!!!
mami de Thomas
Otiliav spune:
Neata!
tuturor, sa aveti un revelion reusit!
Eu n-am pofta de nimic, nu mergem nicaieri asa ca nu avem in plan o cina festiva si multe mancaruri. Vreau sa fac o tarta cu mere si atat.
Laura, eu mereu m-am vazut cu 3 pitici pe langa mine, asta-i adevarul. Si sincer acesta a fost unul din motivele pentru care m-am strofocat sa nasc natural in caz ca se poate. Vroiam sa zic ca extrem de multe mamici au mai mult de 2 cezariene, pana si doctorita mea din Ro mi-a zis ca 3 cezariene e super ok.
Flori, doar unii doctori conservatori recomanda 2 ani intre operatii si tu chiar acum de ai ramane ai avea aproximativ 2 ani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)