*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*
Raspunsuri - Pagina 21
criss703 spune:
Oceanborn bine ati revenit ! Deci a fost frumos si v-ati distrat , cand o sa ai timp vrem poze
!!!
lui Tomas spaniolul .
Monicus multumim si va dorim si noi distractie placuta deseara 
Otilia sper sa te simti mai bine de Revelion si sa poti petrece cu restul familiei
Darling , Carmendu
piticii si le dorim insanatosire grabnica !
Lauramiron exact ca tine am patit si eu in august
si eram disperata , ma gandeam ce sa fac , cum v-a fi cu inca un bb ...vaaai mi se facea si mai rau (ca tare rau ma simteam cu greata si ameteala cat cuprinde ) dar a trecut
a fost doar o criza mai severa de fiere (eu fac non-stop de astea) ..evident daca se nimerea un bb asta era il faceam daaaaar era mult prea repede dupa ceza .
DISTRACTIE PLACUTA TUTUROR DE REVELION IAR NOUL AN 2010 SA VA ADUCA SANATATE , BUCURIE SI LINISTE IN SUFLETE !...SI BEBICI CUI ISI DORESTE
LA MULTI ANI 2010 !

ps.uf a pus sotul mozilla si merge tare aiurea , nu mai pot boldui , colora ...asta e ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
babyzapi spune:
LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI REALIZARI PENTRU MAMICI SI COZONACEI. Pupici 
Oti wow! wow! wow! Superwomen !!!!!
. Sa fie intr-un ceas bun, sa fie o sarcina usoara, fara probleme si un bebe la termen si sanatos 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
aleinad.g spune:
Neatza, mamici! 
Carmen, multa sanatate lui Victor
, imi pare rau ca ati ajuns la urgenta.
Sper sa n-o patim si noi. Pe Teodora o banui de laringita
, a luat-o de la Bogdan
, deocamdata o tin pe nurofen sub observatie. Camelia, ce a luat Alexandra cand a avut laringita?
Alra, chestia cu putza-n jos se foloseste la pampers?
Ca la Bogdan mie mi-au zis sa o pun in sus. ![]()
Otilia, trecand peste socul de ieri ... te admir foarte mult. Ti-am mai zis asta candva, atunci ai zis ca nu te consideri deosebita fata de mamicile cu 2 copii de varsta apropiata. Acum ... nu mai ai motiv. Iti doresc sa ai parte de un bebe sanatos si frumos si sa fiti fericiti alaturi de toti puiutii!
Laura, nu esti singura care simte lipsa mamicilor de pe forum. Speram ca in noul an sa ne mai viziteze din cand in cand. 
Ocean, felicitari pentru reusita calatoriei si distractie placuta deseara. 
Ramo, felicitari pentru dintisori!
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
flori76 spune:
Oti,asa-i,insa parca am ceva temeri
Acum mi-am propus ca dupa operatia lui R sa renuntam sa ne mai protejam.
Chiar daca acum sunt ffff obosita(R este foarte scancit de vreo 3 luni si nimic nu-i intra in voie),imi mai doresc un bb,mai ales gandindu-ma la R:ar avea mare nevoie in viata de un fratior sau o surioara.Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa reusim.
BraveGirl spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Noi mergem in club
Nu am cu ce sa ma imbrac
...dar nici ca imi pasa. ziceam sa ma duc sa-mi iau ceva, dar nu am chef. si ma simt si rau.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
Hera25 spune:
Intru si eu rapid sa va urez un an nou cu bucurii si La Multi Ani!
Corina de ce ti-e rau sa nu zici ca...
Distractie placuta in club.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Ramo2007 spune:
A venit MOSU...Multumim frumos, Sara o sa imbrace cadoul in aceasta seara si ne vom gandi la voi!Pupici multi!

Fetelor, va urez de pe acum LA MULTI ANI si anul viitor sa fie plin numai de bucurii!
Olivia26 spune:
Si noi, si noi vrem bebe doooooi 
deocamdata abia m-au vizitat uratii, dar si cand scap de ei
![]()
Deocamdata as vrea sa mergem spre intarcare dar nu prea vad scapare, macar de ar dormi noaptea dar el vrea non-stop

Deschid acum capitol nou.
La multi ani!!!!
Vorbim la anul![]()
Pup
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Blogul meu

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicus spune:

Astazi este petrece mareee... L amulti ani dragi mamici si cozanacei. Sa aveti un an plin cu reusite si sanatate multaaaaa.
Sa aveti grija de voi si sa petreceti frumos cu pozeeeee multeeee.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor