*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Sa aveti Craciun luminat,suflet curat si bucurii alaturi de cei dragi!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Fi'miu adora muzica populara. Iete acilea

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Imi place sa ma joc de Craciun si cu alti copii.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Tudor de Julia Julia, sa-ti traiasca puii, sper ca sunteti bine cu totii, ce mai face Maria? Mi-e tare dor de tine, stiu ca esti ocupata cu serviciul dar te asteptam sa mai intri, cand poti, sa ne mai spui cate ceva despre voi.
La multi ani, Andra-Bianca de Ralukutzza Ralu, sa-ti traiasca scumpetea, cum merge treaba cu mutatul?

Tare dragalasi Edu dansatorul si Ana cea jucausa.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Darling cat de scump este Eduard,cum danseaza el. Al meu nu are nici o treaba cu dansul. Nu pare a fi dansator. Probabil seamana cu tatal lui, care e antitalent la dans. A primit de Mos Niculae si un baietel,care,cand il apuci de manuta incepe sa danseze. Am zis ca poate il imita.Dar de unde.
Monicus,scumpa Ana.Cum se joaca ea acolo. Pare tare concentrata la ce face? Unde va jucati asa de frumos?
Radu doarme,astept sa se trezeasca sa plecam in vizita la sora mea.
Aseara a fost luata lumina 2 ore si jumatate la cateva blocuri de zona,printre care si al meu. La cat sunt eu de norocoasa , era imposibil sa nu fie si blocul meu. Un chin,in seara de craciun am stat pe intuneric atata timp.Si eu ca eu,dar pe Radu l-am tinut mai mult la san ca sa stea cuminte. Am dat drumul la laptop si am stat la lumina desktop-ului. Tot la lumina desktop-ului l-am schimbat si de caca la fund. De doua ori. Asta e. Ce mai seara de craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, "gemenasilor" Tudor si Maria! Julia sa-ti traiasca puisorii, sa creasca mari, cuminti si frumosi si sa tebucuri de ei in fiecare zi!
La multi ani, Bianca! Ralukutza sa creasca mare cozonacica, sanatoasa si voioasa, sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata!

dansatorului Edu si jucausei Ana!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim frumos pentru aprecieri. Da, este foarte frumos acel spatiu de joaca unde am fosta seara. Spatiul de joaca se afla la etajul doi in Plazza Mall Militari. Au venit multi copii sa se joace.

Mai ce seara ed Craciun ati avut. Of de ce a trebuit sa se intample. Off... sper ca la anul sa fie un an revansator,,, si poate o sa fiti acolo unde va doriti...
Distractie placuta la sora ta si aveti o seara de Craciun asa cum va doriti.

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint
Monicus,scumpa Ana.Cum se joaca ea acolo. Pare tare concentrata la ce face? Unde va jucati asa de frumos?
Radu doarme,astept sa se trezeasca sa plecam in vizita la sora mea.
Aseara a fost luata lumina 2 ore si jumatate la cateva blocuri de zona,printre care si al meu. La cat sunt eu de norocoasa , era imposibil sa nu fie si blocul meu. Un chin,in seara de craciun am stat pe intuneric atata timp.Si eu ca eu,dar pe Radu l-am tinut mai mult la san ca sa stea cuminte. Am dat drumul la laptop si am stat la lumina desktop-ului. Tot la lumina desktop-ului l-am schimbat si de caca la fund. De doua ori. Asta e. Ce mai seara de craciun!

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim frumos mamica draga.
Toate retele de pe blog au fost incercate? Ca par tentante. Mmmm mi s-a facut pofta...

Tudor de Julia16
Andra-Bianca de Ralukutzza
Tot ce va doriti sa se indeplineasca si sa iti sanatosi si sa le umpleti inimile cu bucurie pe parinti.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
Ana cea jucausa.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Tudor de Julia16
si Andra-Bianca de Ralukutzza
Sa cresteti mari si sanatosi ca norocosi trebuie sa fiti fiind nascuti in aceasta Zi Sfanta de Craciun !

Eduard dansatorul si Ana jucausa !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

pupam dulce

Citat:
citat din mesajul lui criss703

La multi ani Tudor de Julia16
si Andra-Bianca de Ralukutzza
Sa cresteti mari si sanatosi ca norocosi trebuie sa fiti fiind nascuti in aceasta Zi Sfanta de Craciun !

Eduard dansatorul si Ana jucausa !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput