*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Tudor
Bianca

Julia Ralucutza sa va traiasca copilasii!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI
Tudor si Maria de Julia16
Andra de Ralucutzza
Sa aveti multa sanatate si sa va bucurati mereu parintii!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Fetelor va multumim din suflet de urari si va dorim sa se intoarca inzecit la toti minunatii cozonacei.
Acum ne-am intors si noi de la party...pitica a rezistat eroic pana la aceasta ora, am ajuns acasa, am papat si acum facem nani, tot astazi de ziua ei i-am rupt si turta...a ales pixul, cartea si oglinda...deci o sa fie si desteapta si frumoasa (cra cra).
Va punem poze imediat ce punem maina pe ele.
Cu pregatirile de Australia (ca stiu ca Olivia si Otilia au intrebat ) stam bine...pana la urma plecam in martie deoarece sotul trebuie sa mai obtina niste atestate in engleze de la ambasada care se doau abia in februiarie.
Uram si noi un La Multi Ani calduros "fratiorilor" nostri de zi de nastere tudor si Maria de Iulia16.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara si Craciun fericit tuturor!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea, si in special pt astazi, copiilor de julia16

Eu am fost si sunt cam terminata zilele astea, am racit f tare, am o stare nasoala, zilele trecute am avut copiii cu febra, vreo 2 nopti nu am dormit aproape deloc si raceala sau ce-o fi m-a prins pe fond de oboseala...

In rest, copiii sunt bine, ne-am bucurat de cadourile de la Mosu', fetele au primit o gramada de jucarii. Am fost prin vizite la bunici.

Ma duc si eu la culcare

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Andra Bianca!!
La multi ani, Tudor!!

Craciun fericit!!...cu intarziere de la noi

La noi a fost foarte frumos, un Craciun minunat, cu toata familia acasa, parintii, socrii, fratii sotului, sora-mea, finii....am avut invitati in prima zi de Craciun 14 oameni la masa, plus 5 copii M-a ajutat mama cu mancarea, binenteles
De jucarii n-are sens sa va povestesc cate au primit, muuuult prea multe, anul asta Mosu' s-a intrecut pe el. Maine dimineata ma apuc de sortat jucarii si de pus in lazi in pod, lazi pe care le scot peste vreo 2 luni.
Ieri am fost la colindat finii la munte toata ziua, iar seara la sora-mea. Nu stiu cum e pe la voi obiceiul, dar in Ardeal se colinda toate cele 3 zile de Craciun. Cami, Anca, fetele din Ardeal trebuie sa stiti Asa ca si astazi mergem la colindat la socrii la pranz, iar apoi primim colindatori mai pe seara la noi acasa.

Fetele s-au comportat foarte bine, Rebeca tare cuminte si intelegatoare...ca de obicei, iar Catica neasteptat de sociabila si zambitoare cu toata lumea, foaaarte cuminte, efectiv n-am simtit-o zilele astea(am simtit-o eu noaptea in schimb)

Incerc sa pun niste poze astazi

Mergi la inceput

Am incarcat cateva poze aici
http://good-times.webshots.com/photo/2115624360104281140RJEhfR Fetele inca dorm, asa ca am avut timp sa-mi beau linistita cafeaua si sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Bianca, Tudor, sa cresteti sanatosi, mult noroc in viata!
Stefan/Stefania, petrecere frumoasa!

Am reusit sa vad si eu filmuletele cu Eduard dansator si Ana cum alearga dupa copii. Le-am trimis pe fete la bucataria lor sa faca o cafea si ceva de dimineata . Acum bucataresc.

Noi am fost ieri la zapada cu ele. Elisa e prea mica sa savureze datul pe partie asa ca a stat pe margine si s-a uitat la ce fac ceilalti copii, niste zapaciti mai toti.
Sorvint ce Craciun original. Sigur nu-l veti uita.
Monicabo, multa sanatate! Ma gandeam la tine deunazi ce greu a fost cu diferenta asa mica intre copii. Acum se joaca impreuna?
Laura, ce cretoflina eleganta este Cati. S-a facut o scumpete iar rochita o prinde foarte bine. Ultima poza pusa e valabila si la noi, cateodata cum o atinge Ana se irita asta mica, desi Ana vrea sa o iubeasca ea se supara ca n-are chef.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Sarbatori fericite la toata lumea!

Noi azi aniversam un an de la botez, ce repede a trecut timpul!

Asa-i Laura, si la noi se colinda in toate cele 3 zile de Craciun, tocmai au plecat de la noi finii nostri, ieri am fost noi la colindat la nasii nostri si tot asa am tinut-o zilele astea. Spre seara iar asteptam colindatori.
Cati si Rebeca sunt foarte dulci, cretuline amandoua!

Alexandra acum "moseste" un canin, inutil sa va spun ca n-am prea dormit noptile astea. Se vede clar, dar nu a spart inca gingia.
Avem probleme la somn mai nou, nu stiu daca numai din cauza caninului, astept acum sa iasa si vedem apoi. Cert e ca vrea in patul de o persoana, patutul nu ii mai place decat daca o pun gata adormita in el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Asa-i Laura, si la noi se colinda in toate cele 3 zile de Craciun, tocmai au plecat de la noi finii nostri, ieri am fost noi la colindat la nasii nostri si tot asa am tinut-o zilele astea. Spre seara iar asteptam colindatori.

Alexandra acum "moseste" un canin, inutil sa va spun ca n-am prea dormit noptile astea. Se vede clar, dar nu a spart inca gingia.
Avem probleme la somn mai nou, nu stiu daca numai din cauza caninului, astept acum sa iasa si vedem apoi. Cert e ca vrea in patul de o persoana, patutul nu ii mai place decat daca o pun gata adormita in el.

Mergi la inceput

Cami, cred ca am mai spus zilele astea, nici Cati nu mai vrea in patut decat daca o pun adormita. Mai fac asa cand adoarme seara pana la prima trezire, apoi o pun langa mine in patul de o persoana din camera ei si de multe ori adorm langa ea. La pranz adoarme numai in patul mare, nici nu mai incerc in patut. O blindez cu plapuma si perne la margine, inca nu a cazut
Asa si noi cu somnul noaptea, se trezeste si nu mai adoarme cate 2-3 ore, adica scanceste/se foieste/plange/atipeste, ii trebuie s-o mangai/masez pe spate etc Sunt si nopti mai bune, cum a fost asta noapte cand s-a trezit doar o data si a adormit relativ repede, cu mine langa ea. Eu sunt sigura ca e de la masele.

Si noi asteptam colindatori mai pe seara

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Mergi la inceput