*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (95)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Craciun fericit si cadouri frumoase!

Eu am primit cadoul acum o saptamana si nu o sa-l uit toata viata mea. Mancare n-am facut deloc, nici nu o sa fac prea multe maine. Oricum suntem toti niste grasi.

Ramo, te inteleg pana la un punct. Nici ai mei nu se inteleg si prefer sa-i aduc pe rand la mine. Daca nu se vad o perioada se inteleg binisor. Ce nu inteleg este de ce tocmai de Craciun tu te consumi pe tema aceasta, de parca ai vreo vina sau ai putea schimba ceva. Tu ai familia ta si ea este pe primul loc.
Loryd, frumoasa urare, multumim. Despre voi nu mai spui nimic?
Malinas, relax mami, vor mai fi destule ocazii pentru cadouri. Eu am impresia ca nu apreciaza daca primesc prea multe odata asa ca de Craciun iau un cadou mare si atat. E chiar mai bine ca de la bunici vor primi in ianuarie.
Lucie, eu nu pot sa merg cu ea asa cum mergi tu 2 zile pe saptamana. Pentru Matei e foarte bine sa socializeze. Vreau un loc 100% din august si sper sa si avem noroc. Elisa are 2 prioritati, una de limba (ca nu vorbeste norvegiana in casa si are nevoie de gradi sa invete limba) si cea mai importanta ca sora mai mare e la gradi deja, doar ca mie nu prea imi place gradinita unde este Ana.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Craciun fericit cu miros de cozonaci si multe cadouri sub brad la toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Craciun fericit! Mos bogat, liniste si multa sanatate!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

CRACIUN FERICIT,MULTA SANATATE SI BUCURIE! PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE FAMILIE SI PERSOANELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sarbatori fericite, cu sanatate, bucurii, masa imbelsugata si tot ce va doriti!!!

A sosit si la noi Mosul, in Ajun! Foarte inspirat, multumim mult, mult de tot! Am pus adineauri darurile sub brad... Astept reactia copiilor cand s-or trezi si-or vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Intram si noi sa va uram, de sarbatoarea Nasterii lui Hristos, sanatate, pace in case, multa iubire si iertare! Craciun fericit!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Craciun fericit!

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Craciun fericit tuturor!

Otiliav multumim ca ai intrebat de noi. Mai citesc cateodata insa nu reusesc sa tin pasul mereu. Seara cateodata mai intru si sunt nerabdatoare sa citesc ce ati mai scris.

La noi toate bune. Asteptam sa se trezeasca gandacica si plecam la nasi, apoi maine la parinti in Braila unde vom ramane pana dupa revelion. Abia astept sa-i vad pe toti. In rest despre noi ce sa zic - mergem deja f bine in picioare, facem nazbatii, e o dulceata. A fost cuminte totusi pentru ca mosul a fost f darnic. Dimineata dupa ce s-a trezit i-am deschis usa de la sufragerie si cand a vazut sub brad jucariile a inceput sa chiuie si sa fuga spre ele. Nu stia ce sa ia mai intai si era toata un zambet. Asemenea momente iti incarca sufletul cand vezi veselia si bucuria din ochii lor.

Acum fug sa ma pregatesc.

Poate voi mai reusi sa intru de la Braila saptamana viitoare.

Inca o data va dorim Sarbatori Fericite si fie ca toate dorintile pe care vi le puneti sa vi se implineasca.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

CRACIUN FERICIT si multa sanatate!
Sa aveti parte numai de liniste si sa fiti fericiti!

Mosu' s-a intrecut pe sine anul acesta! Aseara am facut intr-o atmosfera super bradul, cu totii, veseli, nici macar galusca mica n-a tras de brad si n-a stricat nimic. Am ascultat colinde si ne-am jucat frumos. Dimineata, toti cu ochii inca lipiti de somn, eram grmada sub brad sa ne cautam cadourile. Nu stiu care era mai incantat...copiii sau noi astia mari..
Vorba aceea...ne-am zis noi...cand ne-o fi mai rau, asa sa ne fie!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Craciun fericit!!!

Noi am petrecut in familie. Arianna a fost tare incantata de jucarii. Tipa de fericire la un pui de leu de la WowWee, dar ii era frica sa se apropie de el cd se misca. Pana la urma a prins curaj si la smotocit bine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput