Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna ziua si de la Tg Mures,

Sper ca ati petrecut frumos Craciunul si pepenasii si-au primit cadourile bine meritate de la Mosu`.Si la noi a fost mosul,era curioasa de absolut tot dar ca orice minune care tine 3 zile s-a jucat cu mingile din cort o zi:).

Va doresc in noul an care se apropie:muuulta ,multa sanatate alaturi de fiintele iubite,s-aveti parte de fericire si sa va bucurati de fiecare clipa a vietii langa cei mai dulci pepenasi!

La multi ani 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Vad ca multe spuneti ca ati dat jos laterala patutului, la noi oricum nu se poate ca nu se da jos, dar nici daca s-ar putea, nu as da-o, ca ioana in timpul somnului ar cadea din pat, ca ea se zvarcoleste ca pestele pe uscat, doarme in toate pozitiile, cand cu capul in dreapta patului, cand in stanga, cand perpendicular...deci imposibil. cand o voi muta in pat de copil mare, voi pune o laterala din aia de protectie.

Noi aseara am avut o mica gradinita in casa, adica au venit niste prieteni si 2 copilasi mici, de 5 si 6 luni. Doamne, cat scandal era in casa, care mai de care urla mai tare, care mai de care rodea mai multe jucarii, ce mai, ca la balamuc. Si ma gandeam eu, trebuie sa fie groaznic de greu sa ai 3 copii...

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mona pentru bunica ta.
Ladymina si ale noastre au unele jucarii care se uita putin la ele si gata acolo raman. Multumim de urari.
Anna daca is toti asa mici si de varste f apropiate e greu,dar uite de ex la noi cu doua cat a fost Ami mica a fost mai liniste acuma abia au inceput sa se bata pe jucarii sa isi faca in ciuda una la alta si etc si de aici scandaluri, dar asteptam sa ajunga si Ami sa inteleaga mai multe si explicam regulile si apoi e treaba lor ce aleg si cum.
Si la noi Ari cand am mutat-o i-am pus bara de protectie de la lindam ca tot asa dormea in toate pozitiile si mi-a fost frica sa nu cada dar nu a folosit-o f mult incet s-a invatat si am dat-o jos.
Tecky multumim.
Flo ms , super semnatura.
Mai3 insanatosire grabnica. Aici nu iti da nimic antidiaree doar saruri de rehidratare si sa tina dieta.
La papuci Ami poarta 21-22 acuma, trebuie iar sa mergem sa o masuram sa vedem ce si cum, ca mergem cam la 6 sapt asa ne-a zis si cel putin dupa ce i-am luat prima pereche in 6 sapt a trecut de la 3 la 4 jumate. Ea e mai mica in picior ca Ari, Ari acuma poarta 27-28.
Vio multumim mult de tot.
Iriss super aparatul , sa il stapaniti si folositi sanatosi. De acuma asteptam multe poze faine.
Marina eu merg cu ele la masurat la clarks mereu, dar ei zic mereu sa fie spatiu in fatza la degete si pe laterale sa nu stranga da nu trebuie sa zboare in picior daca tragi de partea din spate de la papuc, de la calcai, ca oasele lor inca sunt moi si le trebuie spatiu sa creasca. Daca iau papuci din alta parte decat clarks, atunci incerc cu mana cum fac ei latimea si lungimea undei degetul mare sa fie spatiu sa fie lejeri.
Iriss Ari se astepta ca de acuma cat e bradul acolo in fiecare zi sa fie alte cadouri sub el pt ea. S-a trezit a doua zi si tipa hai sa mergem jos hai a mergem jos sa vedem cadourile de sub brad.
Cristina la noi sunt o multimea de copii si de lemn masiv da alea de lemn masiv is imens de scumpe, numai ca aici daca vrei sa le faci la comanda e si mai scump. Is nebuni serios, tare as vrea daca as gasi un meserias sa nu imi ia o avere sa ne faca exact cum ne trebuie noua. Ca nu are rost sa o dau o multimea pe ceva de lemn masiv care o sa il foloseasca numai un an doi.
Moni multumim , intr-un fel e bine ca a facut si am scapat, numa sa ne treaca pana de revelion sa nu trecem in noul an buboase.
Katalyna ce scumpel e si sensibil.
Struluta multumim. Ce fain, sunt geloasa, abia astept sa vin si eu sa vad minunea mica face 2 face si sa ma vad cu cat mai multe mamici si pepenasi. Imi pare rau ca i-a fost asa rau la puiutz, poate gasiti ceva medicamente din alea pt avion/masina etc.
Mai3 Ari a facut asa si eu i-am explicat frumos ca nu e bine si ca doare si ca sa ijncerce sa nu mai faca asa si na lots of hugs si s-a linistit. Carti nu stiu ce sa zic stiu ca mamicile de la piersicutze citeau o carte, www.whsmith.co.uk/CatalogAndSearch/ProductDetails.aspx?productId=9781853407055&shop=10004&type=Froogle" target="_blank">asta cica e buna. Am zis ca am sa o iau si eu sa vad cum e.
Capri pupici. Fiecare au perioade din astea.
Na atata am reusit sa recuperez ma cheama datoria, Ami e plina efectiv azi noapte i-au mai aparut si mai multe in special fatza si capul is full , pe corp ca pe corp da fatza si capul ii dezastru, imi ia o juma de ora sa o dau cugel trebe bidinea efectiv si nu ii place deloc si mor cat trebuie sa o chinui revin cand apuc.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Mada, merci de info. sti usi eu ca tre sa aiba putin spatiu dar ma gandeam sa nu exagerez cu 2 masuri in plus... oricum astia i-am luat pt plecarea la munte in caz ca o sa vrea sa se joace in zapada si daca stam mai mult pe afara sa ii pun mai multe randuri de sosete sa nu inghete. pt oras are alte cizmulite.
Noi avem un vel de talpa din plastic cu masurile si ii pun piciorul pe ea si vad cat are, am primit-o de la pablosky de la o pereche de sandale

ziceam ca revin cu povestile de craciun. Sofia a fost foarte incantata de pianul Vilac, canta din tot sufletul, chiar si cu fundul. Eu i-am luat doar pianul pentru ca stiam ca o sa mai primeasca si altele. A primit atat de multe ca s-a buimacit. o partea nici nu i le-am aratat. este prea fascinata de astea care le-a desfacut asa ca astept pana cand se plictiseste. Am mai fost in vizite, Sofia a devenit muuuuult mai sociabila. inainte plangea cand venea cineva la noi sau cand intram la cineva in casa. acum incepe sa danseze, asta fiind metoda ei de a-si manifesta bucuria. cand vin copii la noi in vizita ea ii invita in camera ei sa le arate cat e de frumoasa. merge prin camera si arata cu manutele in jur si zice: "wowwww woooowwww".
De vorbit nu vrea si pace. la un an zicea mama, tata, papa iar acum nici pe astea nu le zice. acum abia o mai aud cu un cucu-bau pe care ea il zice "gugu-bu", alo -"aio" si pa!-"ba!" in rest vorbeste tare mult dar pe limba ei, parca nu au nici o noima.
olita in continuare este decorativa. cand e imbracata se aseaza pe ea dar daca ii dau chilotii jos cade inauntru ca asa este ea mai supla...si m-am tot uitat dupa olite mici dar nu am gasit. nu mi-am imaginat vro data ca o sa umblu prin magazine sa masor olitele cu centimetrul....
In rest, Sofiuta este tareeeee vesela si energica. reuseste sa ne duca la capatul puterilor pe amandoi si ea tot ar mai putea sa se zbuciume. se joaca mult, pasiunile ei fiind legou-urile, cuburile si tot felul de puzzleuri din lemn iar toate activitatile sa se desfasoare cu muzica buna pe fundal. daca nu e muzica isi face singura trantind cu pumnu di ncand ain cand pe ste clapele pianului sau pe xilofon sau ce zornaieli mai are in jurul ei

Ieri dimineata a venit verisorul ei din Grecia asa ca acum am 2 copii de ingrijit. mnoh, nu ma plang asa tare pt ca el ma ajuta. se joaca cu ea si asa mai fac si io mancare. ba chiar a framantat si aluatul pt cozonaci si a batut si carnea pt snitele

eu ma pregatesc psihic pt a finaliza ultima vacanta . avem o tona de treburi de rezolvat dupa sarbatori....sa caut job, bona, diverse drumuri pe la medici, acte... sa caut gradinite bune si sa o inscriu macar...

acum sunt in pregatire de bagaje pt plecarea la munte si nu stiu daca mai reusesc sa intru pt ca maine ne luam zborul.

va urez de pe acum : UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI si sa va bucurati in continuare de minunile mici pe care le aveti!
va pup cu drag! si ne mai auzim la anu

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si Aida se suceste in toate pozitiile cand doarme, dar de cand i-am dat jos laterala patului i-am pus langa pat o mini-canapea de burete, v-am mai povestit. E fixt cat trebuie de inalta, astfel incat Aida sa nu cada din pat in somn dar sa se poata da jos sau urca singura in pat.

Marina, nu exagerezi, povesteam ca si Aida poarta 22 dar i-am cumparat si cizme 23 pt ca 22 o strang cu ciorapi grosi.

Olita, noi vrem sa incepem din ianuarie operatiunea olita, si vrem sa incercam abordarea lui Boti, fara pampersi ziua, pt ca altfel nu o vad suficient de motivata. Si asa nu ii convine deloc sa ii schimbam pampersul cand face kaki. Daca ii spun ca hai sa schimbam pampersul fuge in patut si zice "nani" . Si dupa ce face kaki daca o intrebi zice ca n-a facut tocmai pt ca nu vrea sa fie schimbata.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

va multumesc din suflet pentru sprijin.bunica mea e in continuare in spital,nu se mai poate misca,e f slabita,dar azi n a mai avut dureri atat de mari...

SA VA FERITI DE CLINICA PROCTOLINE.aici a fost bunica mea pt a si trata hemoroizii,a costat o 22 de milioane lei vechi tot tratamentul si cu 2 saptamani in urma a fost la un control,unde dr a asigurat o ca e totul ok.pe 24 decembrie a facut o hemoragie in care a pierdut un lighean de sange,iar dr chirurg i a spus ca atunci cand dr de la proctoline i a legat un hemoroid,i a atins un vas de sange...
azi i am sunat pe cei de la proctoline,insa au zis sa sun dupa 17 30,ca at vine dr care a tratat o pe bunica mea.vreau sa le cer socoteala...

DIANA,ma rog pt bebe din burtica.

va pup pe toate si o sa scriu mai des, azi a venit cineva si ne a reparat calculatorul...deocamdata am dezastru in casa,au venit finii pe la noi si va imaginati cam ce a iesit cu 4 copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fete cucuiete,

Iaca, io ca Mos Craciun, vin rar si spre seara asa:)

Am citit si eu, wowww, incredibil ca dupa atata timp reusesc sa citesc tot! Si am vazut si pozele cu pepenasii craciunisti! Sunt un deliciu copiii astia. Mi-s dragi toti la un loc si fiecare separat, pt ca-i stiu de cand erau niste punctulete pe echografii! Acum sunt copilasi mari, cu personalitate, frumosi, alergaciosi, fericiti!

La incaltaminte fi'mea poarta 21-22, functie de firma! Are si 23 si 25 primite, cele 23 ii intra chiar ok cu soseta mai groasa.

Dormit, da si ea se foieste mai ceva ca un ceas dar nu cade din pat. Si are manerul patului nostru fix la nivelul saltelei iar ziua doarme in patul mare. Nush, e ea prudenta si nu pica si mie nu-mi este teama!

Olita....avem si noi, de vreo 3 sapt. O aduce, spune caca sau pitu si face langa ea. Am luat-o si am tinut-o deasupra capacului nostru, sa vad de i-ar placea cu reductor si da, a dat drumu la pipi. Om vedea, din ianuarie ne-om stresa si pt asta.

Altfel, fi'mea asta e motorizata rau. Alearga, se suie, tipa, vorbeste, rade, picteaza toti peretii, hraneste toate orataniile de plus de prin casa, insira pantofii si-i ia la plimbare pe toti, face curatenie cu mopul, aspiratorul si toate solutiile mele, dar este o sociabila si o prietenoasa, e o placere sa pleci cu ea la drum, se adapteaza oriunde si e veselia in persoana(chiar daca face distrugeri in casele vizitate), etc etc...cred ca am cel mai needucat copil...adica asa mi-au zis niste amici, ca suntem prea relaxati si ca o sa crestem o alintatura needucata....aia e, sincer ne asumam bestialitatea :)dar zau ca prefer s-o las sa exploreze acum tot ce poate, chit ca-mi arata casa ca dupa razboi si am creierii creti de atata vorba, cantat, dansat, tipat, ras, tavalit! E un miracol ce traiesc eu, educat sau needucat!

Altfel...pliz (si stiu c-o sa ma omoare in privat) spuneti-i sora'mii ca Ami o sa scape cu bine de varicela si nu trebuie sa citeasca chestii macabre! Pliz pliz!

Mona stiu si eu clinica respectiva si tot cu o experienta nereusita! Bine cu mamaita ta e ok, se va recupera incet-incet!

Altfel, ne pregatim asiduu de revelion (chit ca-l petrecem acasa, in 3 but still), de botez, de un an 2010 in care vreau sa petrec mult timp alaturi de copilul si iubitul meu (chiar daca "za plod" in 3 luni va merge la gradi), un an in care vreau sa fiu mai buna, mai "aproape", mai umana, mai focusata. Un an in care sa spun ca am realizat macar 10% in plus fata de 2009!

Irina felicitari pt camera si sa faceti multe multe poze cu ea!

Mi-e asa de dor de fete, de multe fete....le-am mai enumerat eu dar vad ca aproape nimic. So....Canadaaaa, USA, Franta, Elvetia, Suedia, Austria,India, Brazilia, Romania.....pliiiiz, semnati aici un randulet! Chiar ne lipsiti, pe bune si fara "sunuiala pisicita".

Noooh, dat fiind ca nu am fost coerenta deloc-deloc si dat fiind ca nu am mancat decat 1 porumb fiert toata ziua, ma retrag langa o fripturica proaspata, un cartof cu rozmarin si-o muraturica de taie greturili:).

Pupiiiinstain din suflet, fete!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna Sun vad cati lipseste Olanda din lista , nu face nimic , eu nu v-am uitat chiar daca scriu din ani in paste .
Mona ce tampit dr. ala chiar ca trebuie sa-l intrebi ce si cum , hmmm multa sanatate ii doresc si mai ales tie , cum mai esti ? scuze nu am citit mult din urma .
Trebuie sa va spun ca am vazut din poze si am vazut minuni de copii ,
dar multe sunt vechi si nu ati pus alte noi ,mai ales Mona , tu nu mai pui nimic nou cu Cris si Codrin ? te rog .
A stai sa va pun si eu :
http://good-times.webshots.com/album/576095273wPxLOK?vhost=good-times
Rayan doarme in pat de bebe si nu ma grabesc sa-i schimb camera pana pe la 2 ani jumate 3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare si de la noi!
Vreau sa multumesc fetelor Capri, Ina,Moni,Violeta,Tecky,MadaDia,Vicky,GabrielaMona,kamelya,Gallyb,Struluta,Cristina, Flomultumesc multpentru urarile frumoase pe toate cu foc!Sper ca nu am uitat pe cineva

Mona sanatate multa bunicutei! Sara mea o indrageste foarte mult pe bunica mea desi are 81 de ani e unul din prietenii de joaca preferati.

Diana forta multa, ne rugam ca bebe sa stea in burtica cat trebuie!

Noi suntem obositi de la o casa la alta ca tiganii cu cortul prin Bacau. Am facut si noi o escapada la Avatar care intradevar merita vazut dar mi s-a parut ca nu se mai termina si ma ingrijora faptul ca copchilul topaie de nu mai poate la locul de joaca cu bunica din dotare, pana la urma a fost fain.
Pai voi tot vorbiti de schimbat locul dar a mea intr-o noapte intr-o casa poi in alta ei ce era sa faca daca avea parintii circari , asa macar ajunge si la casa ei in final.

Ma bucur ca s-au mai dat vesti din Olanda si Tg Mures

Si la noi a fost Mosul live dar a si primit cadouri pe sub bradul bunicilor si unchilor si matusicilor asa ca ne-am umplut de jucarii. La noi cortul cu bile inca mai are succes si este carata bunica de 81 de ani in el dar saraca doar se face ca intra si sta aplecata cu capul in cort

Va pup dar ies ca am semnal groaznic cu astia de la Orange si ma enerveaza, revin cu poze in curand!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

azi dimineata baby a facut un caci de morcov, bunut, dupa care mamica-sa disteapta si modesta i-a dat cereale...la vreo ora dupa a tras un caci cu mucus si firisoare de sange de m-am albit...pe la 3 a venit si rezultatul la analiza si astfel 5 zile suntem pe ciprofloxacin pt ca s-a procopsit cu campylobacter. se face de la carne insuficient preparata termic, sta ascunsa prin crestaturile din tocatoarele de lemn, pe batatorul de carne, in lactate.

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput