Pepenasi de iulie-august 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 14
Tecky spune:
Salutare!
mada of ce nasol ca a facut si Ami varicela.Multa sanatate!
Ralu poarta nr.22 la pantofiori.
Noi de cand ne-am aranjat intreg apartamentul am cumparat si mobila pt camera Ralucai care pe atunci era doar in plan.Are pat de o singura persoana dar inca nu am mutat-o in el,doarme in tarc.
Diana 
flo ce semnatura super ai.
Noi ne pregatim sa iesim in oras,v-am pupat.
SunSmile spune:
Buna fetele,
La multi ani inca o data! La multi ani Cristianilor si Cristinelor! La multi ani Stefanilor si Stefaniilor, cu mare si multa sanatate!
Diana va doresc putere, sanatate si un bebe deloc grabit, care sa mai astepte nitel, sa fie bebe de 2010! Sanatate maxima!
Mona sanatate muuuuuuuuuuuulta bunicii!
Irina frumoasa actiune, fac pachet si trimit. Mai ales ca de la sediu, putem trimite "de'ale gurii" destule....Cu foto-camera, eu in orice pozitie as recomanda Nikon, deci nu trebuie sa ma bagi in seama. Si nu, daca nu esti focusata si nu-ti place (aproape de zapacenie) ideea de fotografie, nu are sens sa cumperi camera semi-profi de zeci de milioane!
Despre mobila...noi am dat laterala patutului ei jos, de pe la 13 luni(ea oricum sarea peste, deci a fost mai safe asa). Deci clar se da jos si se suie singura, asa ca daca nu ar avea chef de somn, ar fi dificil (imposibil) sa o lasam singura. Noroc ca nu face figuri din astea. Ok, noi inca dormim in dormitor cu ea, ea pe la 3 dimineata sare peste manerul patului nostru si vine la iubiceala. Zau daca ne deranjeaza, ba dimpotriva as spune! Altfel, patutul ei se transforma in pat junior si o sa facem asta in 2-3 luni, dat fiind ca T e genul de copil necazator si o sa plecam si noi in vastele apartamente...adica in sufragerie:)) Nu as sti sa spun cum as proceda in caz de bb2....
Mosul a venit si la noi, si acasa (de la parinti si unchiu si matusa din UK:)), de la bunici, toti 4, de la nasi, de la prieteni. Muuult, mult prea multe cadouri dar bucuria din ochii Theei, chiuielile, dansurile merita orice! E cu totul diferit Craciunul cand ai puiul tau, e mirific!
Altfel, Tetu e minunata, ca deh, e a mea, n-as putea s-o vad altfel! Si vorbeste din ce in ce mai mult si e tare hazlie. Spune T in loc de Sh. la Pishu sau pish-pish spune pitu sau piti-piti si la sorici spune totic; spune motiun la mos craciun; adoni la cadouri; iuiunii la jucarii si cate si mai cate....ah, da, spune ubec.....care nu cred ca mai are rost de traducere, mai ales cand isi lipeste gurita de obrazul nostru si manutele in jurul gatului! Ceva trebuie sa fi facut noi perfect de ne-a dat Dumnezeu o asa MINUNE in viata!
In alta ordine de idei, am un milion de ganduri; vreau sa gatesc multe pt revelion; vreau sa cumpar si sa-i daruiesc lui Flavius oricat si vreau sa fie un botez cu adevarat special si aproape de DD; vreau sa fim toate aproape, ca in vremurile bune, sa ne sustinem, sa ne fim prietene; vreau un an 2010 in care sa-mi am iubitii sufletului, finii mei pretiosi din Uk aproape, sa-i strang in brate si sa multumesc cerului pt ca mi i-a dat; vreau un 2010 in care copilul si iubitul meu sa-mi ramana perfecti si mereu aici, in inima, pt ca fara ei nu pot respira!
Vreau multe, vreau un 2010 cu sanatate, fericire, pace, impliniri, prietenie, etc etc etc
Da, eu nu puteam incheia decat patetic, caci asa-s eu!
Despre bolicele nu ma pronunt, ca noi n-am avut nimic-nimic si nu ne pricepem! DAR va dorim sanatate maxima tuturor si nici macar un norisor pe cer!
Va pup pe toti si pe toate! Si abia astept sa vad poze muuulte cu pepenasi craciunisti!(o sa punem si noi cand ne-o merge picasa)
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
flo1980 spune:
Hai buna seara! 
mai3 cum mai e Alex cu kk?
Poti sa-i mai dai banane, branza slaba de vaci, sticsuri simple (fara margarina, unt sau cascaval), orez cu pui vad ca i-ai dat...cam astea imi vin in minte acum...
Mada multa sanatate la fete!
Monalac multa putere bunicii sa treaca peste acest hop 
Tecky poze cu tunsulica!!!
Multam, semnatura ... se desfintase tipul de scris si nu am observat decat azi
si m-am gandit sa o innoiesc putin acu' de sarbatori
...
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Dr. Anca si tuturor ce poarta numele Sf. Stefan! 
Scuze de intarziere...mereu uit sa scriu cate ceva 
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
a facut pe la 12 un caci puturos si am sunat pediatra. a dus sotu repede chilotu' la analize si maine avem rezultatul. pana atunci a zis sa o tin numai pe morcovi si orez, hidrasec, gesol si daca se schimba starea generala sa ii dau cipro. a facut 38.5 la pranz, i-am dat paracetamol si a dormit 5 ore si si-a revenit asa ca mai astept pana maine cu cipro, functie si de rezultat.
ma gandeam io ca am un bebe tapaligos
a mea poarta 24 la picior. in 6 luni a crescut 4 numere. sanatosi sa fie 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
Didi81 spune:
Diana, esti si in gandurile noastre, iti doresc sanatate si putere si un bebe care sa mai astepte 
Mobila: noi am dat jos laterala patului de multa vreme. Aida adoarme in patutul ei, nici nu vrea altfel. Doar cand mergem la bunici nu vrea in patut ci cu noi in pat, si o mutam dupa ce adoarme, dar asta e exceptia cand nu suntem la noi acasa.
Incaltaminte: poarta 22, dar are si cizmulite 23 pt ca nu ii intra ciorapi grosi in 22
. Detinem recordul? ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
violeta29 spune:
Bunaseara!
ANABABY,eu nu cred ca ar fi bulversata Ioana de schimbare.Ba chiar cine stie,poate chiar i-ar prinde bine
MAITREY, la noi ercefurylul a dat rezultate maxime la fiecare episod de diaree.Insanatosire grabnica
Alexandra poarta 24 la incaltari
MADA_MXM, cate un pupic mare la printese sa se faca repede bine
IRISS, super ce face acel preot acolo.O sa rimit si eu cate ceva, am vorbit si cu parintii mei sa-mi aduca niste malai ,faina ,bulion, de la tara .
SUN, sa dea dumnezeu sa ai un 2010 asa cum iti doresti.
FLO, super semnatura ti-ai tras
DIANAMI,ma rog si eu pentru tine si bebe mic!
MONI_OR,eu cat sunt mici i-as lasa pe amandoi in camera.Cand se maresc i-as lasa sa aleaga singuri daca stau impreuna sau vor separat.Cand il descrii pe Luca parca vorbesti de Alexandra.Exact asa face si ea![]()
CRISTINA, spor la cautat mobila,pana la urma o sa gasiti voi ceea ce doriti
MONALAC , imi pare rau pentru bunica ta,sa dea dumnezeu sa se faca bine!
SURSULA,multa sanatate puiului
KATALYNA,ce sensibil e David!
STRULUTA,sa va fie de bine intalneala
CAPRIOARA,da tot atarnata de tzitzi,acu cateva luni am reusit sa scot suptul de dimineata si cu atat am ramas.Nu stiu cum o sa procedez la primavara,caci s-ar parea ca la noi intarcatul progresiv nu functioneaza.Nici sa plec si sa o las cu altcineva nu ma lasa inima,m-ar durea sufletul sa o stiu ca sufera o data dupa tzitzi,o data dupa mine.Oricum o sa fie greu pentru amandoua.
ANKALAURA, wow,ce meniu aveti voi acolo!Super!
ALINA.MARIA, un pupic pentru Ryan cel cumintel
GABRIELA , multumim de vestile despre dianami
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi a facut pe la 12 un caci puturos si am sunat pediatra. a dus sotu repede chilotu' la analize si maine avem rezultatul. pana atunci a zis sa o tin numai pe morcovi si orez, hidrasec, gesol si daca se schimba starea generala sa ii dau cipro. a facut 38.5 la pranz, i-am dat paracetamol si a dormit 5 ore si si-a revenit asa ca mai astept pana maine cu cipro, functie si de rezultat. ma gandeam io ca am un bebe tapaligos ![]() ------- mamica fericita de Alexandra ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 -------- UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR ![]() |
Ahaaa,deci si voi traiti pe picior mare!Credeam ca detinem recordul.Plus ca a mea e si lata in picior si avem mari probleme cand cautam incaltari
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
iriss27 spune:
Servus fetele!
Ma bucur ca ati raspuns pozitiv la initiativa mea, daca cumva mai aveti cunostinte care au nevoie de lucruri, hainute, propuneti si voi cazuri. Eu prefer sa dau ce am unor persoane care chiar au nevoie de lucruri, sincer, la tara am dus atatea, si deja incepuse sa strambe din nas o verisoara. I-am dus un ceas fain, la care i-a vopsit cureaua de metal argintie, cu oja rosie, deci am taiat-o dupa lista.
Ap foto a comandat sotul pe net, din UK, un Nikon D5000. Sper sa fie ok, eu nu-s foarte profesionista la pozat, asa ca nu-mi trebuie ultra scula. Desi cu greu s-a lasat convins sotul sa ia o caramida d-asta
Daca in timp devin experta si-mi mai trebuie altceva, cred ca se mai pot pune obiective. Eu n-am studiat f amanuntit problema :)
Azi au mai venit niste prieteni la noi, evident alte cadouri. Cred ca nu o sa mai am pe unde merge prin casa. Trebuie sa mai si dau din cele vechi. Dav a mai primit un banc de mecaniec, cu scule, deci are 2, plus supermarketul, plus tricicleta, sania, asa ca m-am aranjat
Si imi pare rau ca n-am ap sa ii pozez/filmez in actiune.
Maine mergem la alt rand de fini, asa ca iar cadouri. Sper sa ne fi luat ceva de criza, ca deja nu mai vreau cadouri :)) Fii-mea ii intreaba pe toti cu care vb la tel daca la ei nu i-a adus Mosu cadou.
Azi au venit prietenii in vizita si ne-au dat mie si lui Dav cadoul si ea f nedumerita intreaba "Si cadou meu, unde etze?"

Va pup si va doresc o noapte buna.
Marina_1609 spune:
apropo de masura la pantofi...
sofia poarta 20 si are niste cizmulte 21 dar mi se pare ca o strang la sosete groase. tocmai ce i-am luat unele 22. par mari asa comparativ cu proportiile ei dar macar nu am nici o mustrare ca ar strange-o. exagerez io cumva?
voi cum procedati?
revin maine cu povestile de craciun...
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi