Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ma rog si eu pentru Diana si bebele ei, sa mai stea la caldurica...

Si ca tot a adus Anna vorba de ceva ce ma framanta si mine de ceva vreme... Si noi am hotarat sa schimbam mobila in camera copilului, sa facem la comanda, colorata, cu multe rafturi si sertare si locuri de depozitat haine si jucarii si cu 2 paturi, sa fie si pentru cel mic cand va fi vremea. Si as vrea sa va cer sfatul in 2 privinte[:
1. Cele care i-au mutat pe pepenasi in pat de tineret, cum s-au acomodat? Au dormit mai bine? Nu vin noaptea sa va faca vizite in pat daca se pot da jos singuri? Ca mie mi-e sa nu tot vina Luca la noi si sa sfarsim cu el in pat, pt. ca iar au inceput trezirile dese, azi noapte cred ca s-a trezit de 7 ori

2. Daca ati avea destule camere la dispozitie si 2 copii de acelasi sex i-ati pune in aceeasi camera sau in camere separate? Nu ma refer la perioada de bebelusie, atunci evident bebe nu va dormi in camera cu Luca pt. ca sa nu-l deranjeze, dar ma gandesc asa mai dupa 1 an. Noua ne permite spatiul sa le facem camere separate insa ma gandesc ca probabil le-ar place mult mai mult sa imparta camera, macar pana pe la 6-7 ani... Oricum noi avand casa ei vor sta majoritatea timpului la parter, in living, camera lor va fi mai mult dormitor. Ce parere aveti?

Ma gandeam sa fac mobila noua prin februarie-martie, sa aiba Luca la dispozitie cateva luni sa se acomodeze ca dupa aia si asa va trebui sa se acomodeze la un fratior, sa nu il iau cu toate deodata.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 18+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..sper ca ati petrecut frumos Craciunul alaturi de cei dragi!!!

Cu intarziere urez si eu LA MUL TI ANI Ancai si tuturor sarbatoritilor de ieri!!

Diana, sa fie bine cu bebe!

Mona, sa vii cu vesti bune despre bunica ta..doamneajuta

Cu mobila pentru tineret ati atins un punct sensibil pentru mine...Noi de 2 luni cautam mobila noua pentru Mihaita, dar pana acum nu am gasit nimic care sa ne multumeasca ( vrem neaparat sa fie din lemn masiv). Calitatea lasa de dorit mai peste tot...dar mai cautam...Cat despre camere separate, eu sunt de parere ca fiecare are dreptul la intimitatea lui, momentele sale de liniste chiar daca sunt mici, asa ca vor sta in camere separate fratiorii. Mihaita si acum are momente in care sta singurel la el in camera; ca nu depasesc juma de ora asta e altceva

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mie imi e teama ca ii dau peste cap rutina de somn, ca si asa, vorba Monei, Ioana nu doarme bine nici acum, se trezeste de multe ori pe noapte, ma asez cu ea in patul mare din dormitor (fostul nostru pat), apoi cand adoarme la loc o mut la ea in patut, si tot asa. Acum, dca schimb mobila, va trebui sa ma bag la ea in pat cand miorlaie peste noapte, ceea ce nu cred ca e prea bine, plus ca, na, se schimba total infatisarea camerei, o sa fie altfel,nici nu stiu ce sa fac.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Moni eu sincer chiar daca avem spatiu de doua dormitoare o sa le punem impreuna intr-o camera pana cresc mai mari, sa aibe ele spatiu acolo sa se joace, lor le place, Ami numai dupa sister se duce si unde e sister e si ea.
Si mai ales ca na cum zici si tu dormitorul o sa fie de dormit si livingul de jucat si etc. La noi asa a fost pana acuma, da acuma vreau sa le dau posibilitatea sa aiba ele camera lor cu toate jucariile si masutza si etc, sa mazgaleasca peretii sa fie numai jucarii peste tot e problema lor, vreau sa invete ele fac mizerie ele curata si etc, ca in sufragerie nu pot sta cu ele insirate mereu le pun eu seara la loc dar la ele in camera sa faca cum le place lor.
Eu zic ca abia pe la 7-8 ani sa avem pb ca vor camera lor si etc, dar pana nu vom avea doua camere egale si la fel pt ele cu o baie intre nu vor avea camera separata, ca mereu va iesi cu scandal ca de ce are ea camera mai mare si de ce nu stiu ce asa ca mai bine impart pana atunci.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

CRIS, Luca al meu e tare diferit de Mihaita, din ce zici tu... Nu stiu cum va fi mai incolo, insa acum lui nu-i trebuie momente de intimitate pentru nimic in lume... Nu se joaca deloc singur, sau ma rog, daca se joaca trebuie sa fie unul din noi musai in camera cu el, ca altfel nu e buna nicio jucarie... Noi avem living si bucatarie deschise, deci ma vede daca sunt in bucatarie si tot nu e bine, trebuie sa vin sa ma asez cu el pe jos si sa ma uit la el, altfel sta atarnat de piciorul meu Pe de alta parte nu stiu cum va fi al 2-lea, poate va fi diferit, uff, grea decizie... Dar cum spuneam, camera lor va fi folosita mai mult ca dormitor si ma gandesc ca poate seara va fi mai mare veselia daca mai pot sta sa povesteasca in pat si poate imi va fi si mie mai usor sa citesc numai o tura de povesti si sa=i pun la culcare deodata.

ANNA, eu cred ca nu o va deranja infatisarea camerei, ca doar nu-i luati mobila neagra ca si la fetita Columbenilor Uite de ex. imi ziceau nasii nostri ca atunci cand s-au mutat au adus-o prima data seara in apartament pe fetita lor (care avea pe atunci cam varsta pepenasilor nostri) si a plans toata noaptea, n-a vrut sa doarma ca era loc nou. A doua zi in schimb s-a tot plimbat prin apartament si s-a obisnuit si n-a mai avut nicio treaba a doua noapte. Eventual sa va aduca mobila noua dimineata, sa aiba timp sa se obisnuiasca cu ea pana seara. Mie nu mi-e atat de mobila cat de patul de tineret, sa nu vrea sa stea in el si sa se tot dea jos sa vina la noi. Ca acum de bine de rau daca nu se poate da jos cand se scoala noaptea se mai linisteste si singur, nu trebuie sa venim noi la el mereu.

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna sper ca nu te superi ca zic da nu e ok sa adoarma undeva si sa fie mutata, asa nu invata ca fiecare are patul lui si ca trebuie sa doarma acolo toata noaptea, cand faceti camera noua o puneti in patutz cititi ceva na programu de seara si plecati, daca se scoala si vine la voi mergi cu ea o pui inapoi in pat si nu tre sa te sui cu ea in pat ci stai langa o mangai pe cap pe mana ii zici ca esti acolo cu ea si sa doarma si etc si incet incet se va invata.
Moni la noi e veselie mare ne jucam toti patru ne alintam apoi ne pupacim dupa ce isi termina lapticul ele mai stau si mai vorbesc se mai joaca si in final adorm.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Bine v-am regasit!

Vad ca toti pepenasii au petrecut frumos de Craciun

Diana ma si eu ca bebe sa mai stea la caldurica cat mai mult timp!

David poarta 20-21 la picior, depinde si de modelul incaltamintei.

Va pup, ma intorc si eu la

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

proba.......

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu sunt la lucru, si lucru fara spor .

A venit si la noi mosul. Am fost 14 adultzi si 5 copii. Va datzi seama ce nebunie. Fiecare cuplu a facut cadouri la toti copiii, asa ca fiecare copil a primit peste 10 cadouri. Prea mult, à ne pas refaire. La Maya nu i-a fost deloc frica de Mos, mergea sa-si ia cadourile, dar nu a vrut sub nici o forma sa stea la el in bratze. I-au placut foarte mult aquadraw-ul si o casa de activitatzi de la nounou.

Mona multa sanatate bunicii tale!

Moni, si eu zis sa-i lasi in aceeasi camera. E asa fain sa ai cu cine povesti dupa ce se stinge lumina :).

cu dormitu Maya a adormit o luna singura. O puneam in pat, noapte buna si se culca. Ei, apoi a inceput sa se trezeasca noaptea, sa urle, sa nu mai vrea sa adoarma decat cu mine. Ei, prin urmare am reinceput sa stau cu ea sa adoarma, si cum eram super obo, m-am mai si pus langa ea in pat. Ei, ce fericire pe ea, imi dadea mii si milioane de pusi. Pai atunci cum sa o lasi??? Deci suntem intr-un mare impas .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Am uitat sa zic de nr. de pantofi. Luca poarta 21.

MADA imi pare rau ca a luat si Ami varicela, chiar ma gandeam ca scapa, eu stiam ca febra ai doar o zi -doua inainte de aparitia bubelor si cum ea a avut mai multe zile ma gandeam ca e o raceala simpla, fara varicela. Sanatate si sa treaca repede!

Mergi la inceput