Pepenasi de iulie-august 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 12
katalyna spune:
iriss, daca zici ca mergi tu acolo, am sa astept pana atunci si o sa incerc sa mai strang cate ceva plus hainute de la copii si jucarii
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna iriss, daca zici ca mergi tu acolo, am sa astept pana atunci si o sa incerc sa mai strang cate ceva plus hainute de la copii si jucarii ![]() |
Eu o sa merg ca am deja 2 saci si cred ca mai scot ceva din pod de la maica-mea. Plus ca as vrea sa le duc un sac de faina de la tara (dar aici trebuie sa ma sincronizez cu taica-miu sa mearga sa-l aduca)
katalyna spune:
super, sa-mi spui si mie cand te duci si daca mai e loc iti dau si eu cate ceva, daca nu, nu e problema ca trimit cu posta rumena![]()
katalyna spune:
i-am zis lui david sa ne uitam maine in jucarii sa vedem ce ar putea sa dea si a zis ca nu da nimic si ca el nu se joaca cu ele pt ca i le tinem pe sifonier
cand l-am bagat la nani l-am luat la sentiment ca sunt copii care nu au parinti si nici bradut sa vina moshu' si ca ar fi tare incantati daca noi le-am trimite jucarii bla bla ...si isi pune mainile pe fatza si-mi zice ca ii vine sa planga. l-am intrebat de ce si mi-a zis ca pplange pentru ca vorbesc atat de frumos
ce copil....e foarte emotiv si pana la urma s-a incumetat sa faca o selectie la jucarii sa le dam si altor copii care n-au
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Sper ca sunteti bine. Noi asa si asa ca a facut si Amira chicken pox, ieri iau iesit bubitzele are mai multe ca Ari,Ari a scapat cu o forma mai usoara. Pb e ca nu ii place sa o dai cu gel da sa se stearga.
Acuma na e a doua zi de cand au aparut bubele dam cu gel si dim si seara si in timpul zilei daca e nevoie si speram sa treaca rapid si sa nu se umple de ele.
Diana ne rugam
pentru voi. Tinem pumnii sa fie totul bine si sa mai stea bebe cat e nevoie la caldurica.
Sursu uff multa sanatate si speram sa treaca atunci cand mai creste puiutul.
Uff am reusit sa citesc din urma da mare lucru nu am retinut ca trag amandoua de mine.
Merg sa bag niste rufe la spalat ca da pe diafara cosul de rufe.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
AnnaBaby spune:
Neata si de la noi
Si eu am de spalat rufe ca dupa atatea zile s-au adunat multe, da nu prea am chef. Trebuie sa ma mobilizez.
Ieri dupa-amiaza am studiat o gramada de site-uri cu mobila de copii,a am calculat, am masurat, eram cu ruleta dupa mine prin dormitor, pana la urma m-am hotarat ce vreau si cum sa asez piesele de mobilier, ca m-am hotarat ca in ianuarie sa schimb mobila din dormitor, unde de altfel doarme Ioana, cu mobila pt ea, pat, sifonier, comoda, si rafturi pt jucarii. Am facut schite, planuri, mai ceva ca un inginer.
Azi dimineata insa, m-am mai gandit eu, si parca mi-e teama sa fac schimbarea, adica ma gandesc ca o debusoleaza pe Ioana, sa schimb camera, patul, tot, nu e cam mult? Oara sa mai astept sa mai creasca? Voi ce ziceti?
Anna si
Ioana (11.07.2008) 
asa creste Ioana
povestea nasterii
maitreyi spune:
anna noi cand ne-am mutat avea baby 9 luni deci era la o varsta destul de sensibila la schimbari. bine, ioana acum va intelege mult mai multe decat ar fi inteles la 9 luni, insa la noi nu au fost probleme de acomodare. si a dormit din prima noapte atunci in camera ei unde pana atunci dormea cu noi, dar in paturi separate. cred ca depinde si de cupil.
alexandra s-a cam stricat la burtica...am trecut acum pe smecta, ceai de menta si la pranz i-am pus de-un orez cu morcovi si un gratar de pui. alte idei? stiu ca s-a discutat de n ori, stiu ca sunt cu un pas in rezidentiat, da' cand e vb de cupilu meu ma declar varza
uit tot.
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
MissJJ spune:
Anna eu cred ca o sa fie ok nu cred ca o va deruta, mergeti cu ea cand alegeti una alta lastio sa incerce, sa aleaga si ea o culoare datii o pensula daca vopsiti lastio sa lipeasca ceva abtibilduri etc si va fi ok sa stii, daca ii e frica si nu vrea, nu va suparati, ci faceti vizite egulate zi de zi in camera ucativa acolo aratai una alta si incet incet se va acomoda. Eu zic ca va fi ok.
Spor la treburi si noi vrem sa le mutam camera din ian incolo si o sa le implicam si sunt sigura ca o sa fie ok.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
struluta spune:

Sa incep cu "restantele"![]()
Dr_Anca
- multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Celor care si-au sarbatorit ziua onomastica de Sf Stefan
Mona: multa sanatate bunicii tale.
Diana
pentru voi!
Sursu:
ca timpul sa rezolve problemuta asta a vostra
Mada:ofof
la printesuca mica sa traca repede.
Mai3:eu ii dau cand mai face putina diaree (nu a prea facut pana acum) "normaflore" si ii trece aproape imediat.Eu i l-am cumparat de aici, dar e posibil sa existe si in ro in farmacii. 
AnnaBaby: eu nu vad de ce sa nu faci acum schimbarea. Eu vad copilul meu cat de usor se adapteaza cu "noutatile"...poate ca tocmai mai incolo ar fi mai greu...parerea mea
...dar vezi ce zic si fetele
Iriss:eu am un ap foto din www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/06/Fujifilm-FinePix-F40fd-digital-Camera.jpg" target="_blank">asta, l-am luat acum 3 ani, atunci a fost vreo 600 ron si sunt fff multumita. E destul de micut, face poze super, se poate si filma cu el.
struluta spune:
Pentru noi Craciunul la Bv a fost fff frumos, socrii au fost in culmea fericirii, Bogdanutz la fel, de-abia a dormit cat am fost acolo, nu avea timp...se zbenguia continuu![]()
Insa drumul incolo si spre casa a fost un calvar. La intoarcere cand coboram Feleacul saracutul a si varsat. Asa ca a trebuit sa facem o oprire la Cluj...am crezut ca in veci nu mai ajungem. Ca sa nu va spun ca nu vrea deloc sa stea in scaunul de masina, decat catarat pe mine.
Am cunoscut si un bucata "pustacel" un copilas PERFECT...pe bune, e PERFECT...are o mocuta dulce de pur si simplu 
Si am mai cunoscut si una bucata pepenas scump-Filip cu frumoasa lui mamica
As mai avea multe de povestit, dar s-a trezit cupilasul care a dormit 20 minute
si a terminat si masina a 2 tura de haine...si mai am vreo 2
Pun poze...sper sa reusesc